Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

sana kavuşacağım günü iple çekiyorum annecim işteki son günlerimiz.. büyük bir sabırla benimle işe geldiğin için teşekkür ederim. az kaldı evde seni rahat ettircem tabii erkenden dünyaya gözlerini açmaz isen :)

Bebeğim anneni bırakma ne olur kalbinin attığını bize göster özlemle hasretle beklenen bir bebeksin Rabbim seni bize bagislasin büyü kuzum seviyorum seni

tatlım, minicik kelebeğim lütfen benimle kal, beni bırakma sakın. inşallah minicik kalbinin attığı günü ve kucağıma aldığım günü gösterir rabbim bana

Oğlum;
takvimlere uygun gidersek 48 gün kaldı kucağımda olmana. Ne zor şeyler atlattık, nelerle sınandı minicik bedenin. Hala korkularımız boyumuzu aşıyor babanla. Ama bin şükür bu günlere eriştirene.
Odan hazır,eşyaların-kıyafetlerin hazır, bakım ürünlerin hazır, mevlit hediyeliklerin hazır. Heyecanımızı anlatamıyoruz, dillendiremiyoruz tıpkı sevgini dillendiremediğimiz gibi. Oğlum, verene kurban olduğum; sağlığından başka bir dileğimiz yok.Sağlıkla zamanında gel varlığınla bizi sevince boğduğun gibi varlığımızla mutlu edebilen anne babalardan olmamıza izin ver. Seni ÇOK seviyoruz.

Rabbim senin sağlıkla büyümeni ve sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin minik kuzum

canım annem bizden asla vazgeçme,seni çookk seviyoruz,sağlıkla kucağımıza alalım seni inşallah...buyuk bi sevinçle seni bekliyoruz rabbim acını ve yokluğunu göstermesin

canımın canısın, canımdan bir parçasın, koşulsuz sevginin tek adısın sen, evlat!

sen benim canımsın seni o kadar çok bekledim senin için o kadar çok göz yaşı dökdüm ki anlatamam bebegim iyi ki varsın yıllar sonra hayatıma renk veren kıymetlimsin

canimin cani yavrum annen yine kabuslar gördü çok korktu...su an senin tepiklerini hissetmek o kadar harika bir duyguki canim oglusum o ayaklarini opmek istiyorum

Canım kızım güzel yavrum mucizem seni kucağıma alacağım günü sabırla bekliyorum seni çok seviyorum. Kalp atışlarını duyduktan sonra iyi ki hamile kalmışım diyorum ve şükrediyorum Rabbime...

Minik Tekmelerini yeni yeni hissetmeye başladığım şu günlerde beni dünyanın en mutlu insanı yaptın güzel kızım benim sağlikla gel hep sevgi dolu bir çocuk ol seni çok seviyorum

Evladım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız seni kokunu içimize çekeriz ve çektiğin bunca sıkıntı daha yolun başında bile yaşattığın stresli bir o kadar Heyecanlı Zaman'ları siler götürür. Huyların ve görünümün babam ve kayınpederime benzemez inşallah , sen babana benze zaten baban da yüzü sana Zekası bana benzesin diyor sen yine de benim zekamdan da Al estetik romantizm yoktur psikolojik zeka , duygusal zeka az sen onları benden al , Sayısal zekayı ondan .
Merak etme şimdi seni arayıp sormuyorlar bende ilerde seni ona hemencecik vermicem sıkıntı yapma baban da vermicek , sen sadece seni sevenlerin yanında mutlu ve huzurlu büyüceksin , bir de bidaha ki kontrolde lütfen zıplama el sallama cinsiyetini Öğrenelim ona göre alışveriş yapmam Lazım annen hasta yetiştirmez sonra çok üzülürüm. Seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…