Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Canıma cansınn gözümün nurusun gönlümün güneşisin hayatıma anlamsın hem benim hem babanın anneannenin dedenin babannenin dayının amcanın halalarının ama teyzenle küstük konuşmuyoruz neyse hepimiz seni çok seviyoruz... Canımın canı sıkı sıkı tutun annecimm nolurr o minicik kalbin hep atsın Allah'ım seni sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bize Allah'ım seni korusun yaradana emanetsin bebeğim... görmediğim bi yavrum daha olmasın sen anneni babanı bırakma nolur yavrum... SENı SEVıYORUZ baban ve annen...

o miniçik ellerini küçük burnun o mis gibi kokunu aglayısını yaramazlık yapısını ilk anne veya baba degişini ilk adımını sabırsızlıkla beklıyorum tatlışım annen seni çok seviyorum

ben seninle ilgili birşeyler düşündüğümde hep ağlıyorum kızımm. nasıl bir mutluluksun nasıl bir güzelliksin tarifi mümkün olmayan
seni çok seviyorum kızım
bugün baban sana bir sürü çıngırak aldı,oyuncakcıya girdik dayanamadık aldık :)
şuanda gözümden akan yaşlar mutluluktan sevinçten,sana olan özlemden kızım
sakın anne üzülüyor sanma emi

bebişim bugün seni görmeye gelicez babanla sabırsızlanıyorum saatler bi hızla geçsin istiyorum ki göriyim seni..her ay aynı heyecan oluyor ve ben 1 ayı zor geçiriyorum bugun 16+2 oldun büyüyüorsun yavaş yavaş..allahım seni kucağımıza almayı nasip etsin seni çok merak ediyoruzzz geçen ay bacak bacak üstüne atmıştın acaba bugun nasıl karşılıycaksın bizi bugün inşallah cinsiyetini de öğreniriz çünkü herkez bunu soruyo sana cicişler alıcaklar bizde alıcaz bunu bekliyoruz annecimm seni çoook seviyoruzz

evimin 2.erkekiii bebişimm dün dr.da gittik oohh keyfin ii rahatsız tekme atıyosun ama ben daha hissetmiyorum :) seni sabırsızlıkla bekliyoruz herkez çook mutlu sen geliyosun dieee :)

Eğer şuan içimde biryerlerde varsan bebeğim ne olur anneye sıkı sıkı tutun.Anne seni hiç bırakmayacak canım benim...

canım oğluma kavuşmama çok az kaldı son 8 hafta veee her hareketini hissediyorum rabbim senin yüzünü görmeyi bana ve seni dört gözle bekleyen babana nasip etsin. seni koklamanın ellerine dokunmanın özlemiyle geçiyor günlerimiz. BEBEĞİM bİZE bu duyguyu yaşatan ilkönce allahımıza sonrada anne ve babalığı tattıracak olan sana TEŞEKKÜR EDİYORUM.Seni çok seviyoruz OĞLUM (KAYRAM)

bebeqim annem 6 hafta yok bile annem artık nasılda qeçti çabucak seni çok merak ediyoruz oqlum artık herkez sabırsız annem sen benim son umudumsun oqlum....sana o kadar çok ihtiyacımız warki babanında benimde annem.....allahım saq saqlim kucaqıma almayı nasip et hayırlısıyla doqum yapmayı ben we tüm hamile annelere nasip et yarabbim,,,,,,,,,,,,,oqlum hadi artık tekmelemeyi bırakda qel oqlummm:ecrin_bebek:

rabbim egerr bir lütufta bulunupp melegimii,bebegimii canımııı ,emanetinii bana ,içime verdiysen eger ki insaallah öyledir ona şunları söylemek isterim.seni çok seviyorum tatlım.sen bu dünyada başıma gelen babandan sonra en güzel şeysin.senin gelmeni uzun süreden beri bekliyorduk.annecimm sana içimde sıcakk güven dolu yumuşacık bir yatak hazırladım sevgili yavrum.annene sıkıca tutun ve sakın bırakma sana söz veriyorumm sen beni bırakmadıgın sürece ben senden hiç bırakmayacam.senii sabırla bekleyen hasretle öpen annen..

içimin acısı dınmıyor bebegım..sana ulasmak ıcın elımden gelenı yapıyorum ama artık cok yoruldu annen.kokunu ıcıme cekmek vede o mınıcık ellerını opmek seni koynumda yatırmak ıcın nelerı vermezdım bır bılsen..baban uzgun ben uzgun herkes uzgun sen yoksun dıe...benı senden ayrı koyma artık.sana ulasmak ıcın tedavvıye gıdıcektık ama sevgılı akrabalarımız bızım yatıracak yerımız yok ddi ve kapılar suratımıza kapandı cok zor hem muhtacken yardım elının uzanmaması hemde maddı yonden zorluk yasıyor olmam.annen ne cekıor bır gorsen.gozmde sevınc gozyasları ol gel artık melegım.....senı cok sevıyorum

Seni yaradana kurban annesinin bitanesi iyisin biliyorum haftasonu görcez seni baban yine pıtpıt duycak inşallah Seni bana verene sağlıklı kavuşturcak olana binlerce şükür bebeğim ...

bebekiim annesinin bitanesi biliyomusun bugun pıtır pıtır hissetmeye başladım oynadığını ilk kez bugün hiissettim tabi yanlış anlamadıysam çook güsel bişi içimde bizden bi parça olması,senin olman,babişine söledim oğlun oynadı bugün dedim nası mutlu oldu sesisinin tonu değişti bilsen ne güzel şeysin sen ya seni yaradana kurban olurum...Gitgide büyüyorsun geleceğin günü iple çekiyoruz bebekim bıdıkım :)) SENı ÇOOK SEVıYORUZZZ:asigim:

küçük aşkım
dilerim bugünkü gibi sağlıkla atmaya devam eder kalbin
ilk buluşmamızdı annecim
Allah ıma binlerce kez şükürler olsun ki yaşadık bu günü
Allah sana sağlık versin kuşum seni seviyoruz

daha neye benzedigini bilmiyorum . benimlesin hep yinede özlüyorum seni ...iyiki geldin annecigin butun hayatim boyunca seni belkiyormusum oysaki . bide kollarima alsam seni iste o zaman mutluluguma diyecek yok. onceleri keske gelsen diyordum simdi saglikli bi bebek olmani istiyorum. sen buyudukce senin icin isteyecegim iyi seylerde fazlalasacak. benim en cok sevilenimsin insallah rabbiminde sevdigi bir kulu olursun bebegimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…