Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Hamile degilim ve bu duyguyuda ya$ayamicam galiba senağlama
millete laf anlatamadigimdan ve herkesin çocugum olmayacagini bilmelerini istemedigimden dolayi 'çocuk istemiyorum' yalanini diyorum...
çoook özür dilerim senağlama seni çok istiyorum ama bazen böyle demek zorunda kaliyorum...

Ey benim adini,
Ey benim yumuk ellerinin tadini bilmedigim,
Ey benim öpüp; yüzünü kasini,
gözlerinin yasini
Dudaklarimla silmedigim yavrum!
senağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
rabbım bızımde yuzumuzu guldursun

Annesi kurban yine gördük seni ne güzeldin sen öyle hep böyle inatçı ol annecim tamam mı kurban olurum seni bana verene....

Yüreğim neden böyle cız ediyor, her seni düşünüşümde? Yüzümde yarım kalan bir gülümseme...Yoksun, beklemekten yorgunum...Gözlerim eskiden ne de ışıl ışıldı...Şimdilerde dalıp gidiyorum ansızın...Gel artık, gel ki seni doyasıya koklayayım, seveyim...

RABBıM sana sıgınıyorum ,isyan etmıyorum
bunu anne olmak ısteyen bırının yakarısı olarak kabul et
anne olmak ıstıyorum
kolum kanadım sankı kırık herseyım yarım kalmıs gıbı hısseder oldum
bırının cocugunu severken bıle utanıorum acaba cocugu olmadıgı ıcınmı sevıor dıe dusunmesınden korktugum ıcın
banaa yardım et....verende vermeyende verdıgını alanda sensın yavrumu bana bagısla
bu ozlem benı daha cok tuketmeden evladımı cennet kokulumu bana yolla
yollada sevınsın anne babası artık
senı cok seven annen

bebegim annem cok mutlu
. babaninda anneninde yuzunde guller acti. cok sukur rabbime.
iyiki varsin .
seni öpüp koklayacagim gunlerin hayaliyle yasiyorum.
baban butun gelecek planlarini sana göre yapiyor artik.
rabbim herkesin gönlune göre versin. :CüvCüv:

dışarda yağmur yağıyo kaç gündür ben abinin mezarına gidemiyorum gidersem ona seni anlatırım o zamanda ona haksızlık olur seni de sevemiyorum yine ona haksızlık olur gibi geliyo beni affet annecim ama denicem seninle konuşcaz farid farjad ı dinleticem sana o müzikle uykuya dalcaz birlikte... Yeter ki, sende bırakıp gitmeeee nolurrr ........................

OLMAYAN BEBEĞİME MEKTUP:gitme:
canım yavrum biricik bebeğim seni öylesine merakla bekliyoruz ki bu duyguyu şuanda sana anlatamam bir gün hissedeceksin inşallah.Biliyorum,anneciğim üzülme ağlama ben bir gün yerime yerleşicem ama zamanı var diyorsun öyle desende dayanamıyorum işte.Uzatıyorum ellerimi sana her ayy ama olmuyor gelemiyorsun bir türlü.Seni o kadar çok özledimki olmamış hiç oluşmamış bebeğim seni olmadan sevmek bile okadar güzel ki.Senin için hiçç sevmediğim herşeyi içer oldum.Babana karşı o kadar mahçubum ki onun baba olmasını şuanda ben engelliyorum.Ne zor bir duygudur bu bilemezsin yavrum.Gel gelde yüzümüzde güller açsın anneciğim.Yuvamıza neşe ver sevinç ver çok zor durumdayım.Kahroluyorum.Seni çok özledim yavrum hayırlısıyla geeellll ((((((((((

bugun artık düzenimizede nail oldun bebegim..biricik kızım artık çekmecelerde sana ait giyisiler var dolapta asılı olan giyecegin günü iple çektigim elbiselerrr......sen nasıl güzel bir duygusun böyle kızım ....rabbime ne kadar şükretsem azdır...babaya süpriz olsun diye elbiselerini onun dolabına astım bakalım akşam geldıgınde ne tepki verecek:)) malum eve geldıgınde ilk açtıgı yer kendı dolabı ama bu kez gözüne ilk eşofmanları degılde senın elbıelerın takılacak....senı çok sevıyoruz melegim bizi bırakma...sen bizim en kıymetlımızsınn

Kıymetlim benim artık içimdeki kıpırdamalarını da hissedebiliyorum...
Sakın bırakma anneni tamam mı biricik oğlum benim...

senin içimde olduğunu bilmeden öyle ağır işler yaptım kii 11 ay boyunca acaba bu ay mı diye her ay test yapardım ama yoktun içimde......her zaman adetim gecikirdi 27.05.2010 kk da tanıştığım teyzelerinin zoruyla test yaptım bişi çıkmayacak diye bekliyordum öylede oldu 20 dk bekledim bebeğim sen yine yoktun ve ben yine sensizdim........... testi çöpe atmamıştım iyikide öyle yapmışım 3 saat sonra bi baktım çok silik bir çizgi testin bana oyunu diye düşündüm önemsemedim 29.05.2010 halan için hastaneye gelmişken kan testi yapayım dedim saat 1 de sonuç alacaktım ama halan ameliyatta olduğu için bekledim saat 3 te sonucu almaya gittiğimde bir baktımki beta hcg 20,86 çıktı 9-10 gün gecikmeye rağmen bu sonuç azdı çok korkuyordum sağlığın için ve şükürki bebeğim senide gördüm kalp atışınıda duydum hep böle uslu uslu büyü tamammı annecim benide sakın sakın bırakma ........... 10 temmuzda doktor amcada görüşmek üzere

dün anneye attığın kazık pek hoş olmadı ama anne seni öle çok sewiyorki iiki attın o kazığı çnk sen varsın seni sewiyorum meleğimm

sensiz gecen her saniye bana olum kadar aci veriyorrrrrrrrr:sinifsinif:artik gucum kalmadi sensiz yasamaya:a015:senağlama

babanla benim ömrümüzsün seninle sanki herşeye yeniden başladık canım kızım.
şuan attığın tekmeyi okadar çok seviyorum kı.
canım meleğim seni çok ama çok seviyoruz sağlıkla gel minik prensesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…