Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Yavrukusuumm..
Bize erkenden katılmana o kadar mutlu oluyorum kii..
Ama artık hareketlerini hissetmek istiyorum meleğimm..
Kendini bulantılar bel ağrıları ve uyuklamalarla hissettirmesen de bi an önce hareketlensen ne güzel olur dmi kusuumm 9 haftalıkken tekme atan tek bebek sen olursun herhaldeesempatiksalakcinni:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım fındığım artık seni fazlasıyla hissediyorum çok yaramaz bir bebiş olucaksın demi ama anneyi üzmek yok seni çok ama çok seviyorum yediklerimden beslen ve sağlıklı bir bebek olarak annene merhaba de baban ve ben seni büyük bir sevinçle özlemle bekliyoruzzz.... tabi anneannenide unutmamak lazım ...............

küçük kelebeğim akşam seni göreceğiz babanla ve inşallah pıt pıt atıyordur kalbin :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
her doktor kontrolü iple çekiyorum seni gördüğüm de dünyalar benim oluyoo
oğlum bebeğim hayatımın anlamı sen oldun bizim gibi bi anne ve babaya sahip olucağın için çok şanslısın hareketlerini hissediyorum yavaş yavaş sonuna kadar orda kal ve zamanın geldiğinde annenin kucaklarında ol büyük bi sevinçle seni bekliyoruz bebeğimm

Canımın canııı ben bişey yiyemesemde sen ben zorla yedikçe beslen tamam mı kuşum... Annenin canı hiç bişey istemiyo çünkü

beni senin cennet kokundan mahrum bırakma bebegım...
kollarımı bos bırakma melegım...
anne dıyen sesını kulagımdan eksık etme kelebegım...
evımı senle tamamla artık miniğim......
seNİ ÇOK SEVİYORUM ÇOK ÇOK ÇOK ÖZLÜYORUM.......

Benim minik bebeğim :1hug:
İçimde varlığın büyüdükçe sevginde büyüyor..
Öylesine değişik öylesine tarif edilemez bir duygu,bir sevgi...
Hele ki hareketlerini hissetmek apayrı...:asigim:
Sağlıkla gel bebeğim annen ve baban seni sabırsızlıkla bekliyor...:1hug:

hareketlerini hissetmediğim zamanlarda çok korkuyorum, 3 gün ömrümden ömür gitti kızım.. arada sırada dürt anneyi olurmu :)
seni görmeden çok özledim,seni çok seviyorum

merhaba sizin adınıza çok seviniyorum.o güzel yüce duyguyu yaşıyorsunuz.sizin tariflerinizlede biz hissetmeye çalışıyoruz.ben hamile deilim ama olsaydım bebegime bi sürü sey söylemek isterdim.seni çok seviyorum iyyikki geldin sensiz bir hayat düşünemiyorum bebegim derdim ve ona dualarımı yollardım tıpkı bir nazar boncugu gibi korusun diye

Sen de beni bırakıp gitme nolurrr seninle konuşamıyorum çok biliyorum belki bana kızıyosun ama sanki seni seversem abine ihanet ediyo gibi oluyorum kızma bana annecimm sen sıkı sıkı tutun kuşum güzel güzel beslen bana yeter sağlıkla dünya ya gel annesi kurbannn opuyorumnanaktan

gunaydın benım kanatsız melegımeee:))
annecım o saglam attığın tekmelerden sonra artık benı yanlız bırakmayacagını düşünüyorum .....anneye sıkı sıkı tutundun.....inşallah rabbım kucagımızda görmeyıde nasıp edecek.....sana ciciler almaya başladık bile prensesimm...inan daha yüzünü görmedim ama bu megime yakışmaz yaaa diyip mızmızlandıgım şeyler oluyor:)) hiç birşey sana layık degılmış gibi....babanla o kadar mutluyuz kı kızım..bunda senın katkında var tabiki...evimizin neşesi oldun daha dogmadan ....göbüşümü seni seviyormuş gibi seviyor herkezz...baban teyzelerın tekmelerı hissedebilmek için elleri göbüşümde bekliyoruz:)) bazen nalanıyorsun ama onlarda hissetti seni.....çok sevıyorum senı prensesımm varlıgın herşeye deger.....seni aramızda grmek için çok sabırsızlanıyoruz kuzucummmm....hayırlarla gel inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…