Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

seni o kadar uzun zamandır bekliyorumkii dün öğrendiğim anda gözyaşlarımı tutamadım..
inşallah meleğim anneciğine sımsıkı tutunursun...inş. senin o güzel yüzünü görürüz minik kelebeğim..

Lütfen tutun bana sakın beni bırakma benim canım bebeğim..Sakın biryere gitme..Babanla seni çok bekledik..Zamanında sağlıkla gel..

YARIN BABACIGINI doktora goturecez bakalım sana ulasmak ıcın umıt varmı yokmu doktor amcan solıcek ne olur melegım
su mubarek gunler yuzu hurmetıne ne olur annenı uzme kon gobısıme
mutlu et bızı.........

Korkkuttun beni annecim ağrılar yaptın anneye anne baba korktu gece hiç uyumadı neyseki doktorumuza gittik kalbin pıt pıtt atıyo annecim bizi bırakma kurban olsun anne seni bana verene seni bana verene emanetsin yavrummm

Korkkuttun beni annecim ağrılar yaptın anneye anne baba korktu gece hiç uyumadı neyseki doktorumuza gittik kalbin pıt pıtt atıyo annecim bizi bırakma kurban olsun anne seni bana verene seni bana verene emanetsin yavrummm

geçmiş olsunn umarımm bidaha korkutmazz bebişşş :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu yazdığım günde sen karnımdaydın sen artık içimdeydin..senin varlığın bile beni cok mutlu etmişti..
artık benimleydin ve o 8 ay nasıl gecicek diye beklerken 2 gün sonra senin beni terk ettiğini gördüm..
oysa seni ne kadar beklemiştik ve istemiştik..seninle hayatımız cok farklı olucaktı seninle kurduğumuz hayaller vardı ama o hayaller her defasında gercekleşmeden son buldu...
seni cok seven cok isteyen annenle babanı cok bekletme ne olur...:Saruboceq:

canım şükret bılıyorum sukredıyorsun....8 ay nasıl gececek dıye beklerken demıssınnn ben 38 hafta bebegımı tasıdım herseyımız hazırdı bebegım dogar dogmaz öldüü..tabıkı benden daha kötu durumda olanlar varr ama rabbım sabrını verıyo sende toparlan kendıne dıkkat et kı bebısın tekrardan konsun göbusuneee

26.12.09 da mınnacık kalbı dayanamayıp melek olan kızıma:
annem!!! sen benım ılk gözağrım,sen benım 9 ay karnımda tasıdıgım,hevesle herseyını hazırladıgım,babanla hayallerını kurdugumuz mınık kızımız BERıL NıSA'MIZ olacaktın....hayırlısı buymus melegımm.ben senın gelmenı beklerken mınnacık bedenını kefenledıklerını öğrendım...gelmedın annenın yanına göstermedın o melek yuzunu..ama....ben senın sacların yerıne topragını okşadım mınnacık bedenın yerıne topraga sarıldım..cennet kokun yerıne topragı kokladım...doyamadım yavrumm sana öpüp koklayamadım baban ve ben senı cok sevıyoruz cennet kokulummm...

canım evet hergün allahıma şükrediyorum...onların beni cennette bekleiklerini düşünerek daha cok mutlu oluyorum..
inşallah huzuru mahşerde onlara sarılıp kokluyacağım günü bekliyorum..
senin acın daha büyük allahım sabır versin hiç kolay değil yaşadıkların..ama rabbim sabır veriyor..ben 3ay, 5ay, ve 2 ay olmak üzere 3 bebeğimi kaybettim anne karnında öldüler..bu ayda kimyasal gebelik gecirdim...inşallah allahım bizlerede en kısa zamanda vlatlarımızı nasip etsin inş..
senin benim ve bütün evlat isteyenlerin dualrı kabul olur inş..

:gitme::gitme::gitme:mafoldumben:teselli:

rabbım kımsenın kucagnı bos bırakmasın
bana vede tum muhammet ummetıne hayırlı bır evlat versın
dayanmak vede beklemek cok zor gercekten

19 haftalık oldun canım oğlum
seni kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. cennet kokulum benim, minik meleğim, hazinem herşeyim
annene sımsıkı tutun bizi sakın bırakma
baban annen seni çok seviyor
sağlıcakla gel bebeğim benim ( duydu sesimi galiba tekmeliyor arkadaşlar :) )

canım yavrum gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım kuzum bugün 4 hafta 6 günlüksün yolun ennn başındayız... elimi tut yavrummmm bırakma anneciğini seni seviyorum kuzumm yüzünü görmek istiyorum annesinin bitanesi aşkım benim allah sağlıkla kucağıma versin seni :)

canım melegım
baban sana ulasmamız ıcın gereklı olan parayı ayarladı
2.5 ay sonra doktor amca senı bana transfer edecek
sıkı tutun annecıgıne vede bırakma omur boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…