Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

canım fındığım oynamaya başlamadan önce varmısın yokmusun hiç haberim yoktu ama şimdi benim sevmelerime konuşmalarıma tepki veriyorsun ya dünyalar benim oluyor o kadar büyük seviçle hasretle seni bekliyorum ki sanki yıllardır bekliyormuşum özlem duymuşum gibi hissettiriyor tekmelerinn yanlız olmadığımı anne burdayım dediğini duyar gibi oluyorum tekmelerinle.... bugüne kadar sorunsuz bir şekilde annene bişi hiseddirmeden yüreğini ağzına getirmeden geldin büyüdün kocamn oldun inş bundan sonrasındada yine anneni düşünerek sağlıklı bir bebek olarak kucağıma gelirsin bebeğimm.... ama bebeişim babana çok nazlanıyorsun o çok üüzlüyor o olmayınca hiç yerinde durmadan oynuyorsun o gelince hiç birşey hissedirmiyorsun aslında azcık hoşuma gidiyor onu kızdırıyorummm ama yinede senii çok seviyoruzzzzzzzz...................

annesinin prensesi,bugün ne güzel poz verdin bize öyle civelek kızım benim :)
renkli ultrasonda gördük bugün seni,dayanamadı ağladı anne,ama sevinçten mutluluktan,babanında gözleri doldu doktor olmayaydı kesin ağlardı o da:)
aynı babana benziyosun sen kızarım ama,ne o öyle dudaklar falan tıpkısı ayıp oluyo kızım ama :)
seni çok seviyorum bitanem,hayatımdaki en güzel şey babandı şimdi ikiniz oldunuz,
ikinizide çok seviyorum

güzel meleğim mucizem.. daha yüzünü bile bilmiyoruz ama seni o kadar çok seviyoruz ki.. şimdiden hayatımıza neşe getirdin renk getirdin meleğim. gelişini hayacanla bekliyoruz.güzel meleğim benim. seni çok seviyoruz..a.s.

bazen kendimi senden o kadar uzak kılıyorum ki belki daha henüz hissedemediğim için belki hamileliğin verdi psikolojiyle böyle düşünüyorum ama şundan eminim Allah teala nasip ederde kuçağıma alabilirsem seni eminim sana en yakın ben olacağım ve seni en çok seven ben olacagım hoş geldin dünyama bebegim lütfen kendine iyi bak ve annene sıkı sıkıya tutun hiç birakma beni çünkü sen bende kalasın sen benim olasın diye annen gerçekten şuan sadece senin için yaşıyor..:asigim:

merhaba arkadaşlar bende beş haftalık hamileyim ve onu çok seviyorum gözümün nuru biricigim hayırlısıyla dogacagın günü sabırsızlıkla bekliyoruz babanla:CüvCüv:

bebğiimm canım Allah a binlerce kez şükürler olsun benimlesin:)))))
annecim sıkı tutun bana seni şimdiden çok seviyoruz
sağlıkla gel kuşum bırakama anneyi

Meleğimmm,
Dün senin bi prenses oldugunu öğrendik :))
Can kızım öyle mutlu oldum kii..
Açık açık söyleyemedim (çünkü herşeyden önemlisi sağlıgındı) ama çok istiyordumm..
Sen sağlıkla gel meleğimm sana bi an önce kavuşmak istiyoruzz..

Bazen diyorum gel artık kucağıma öpüp koklayayımm..
Bi yandan da doğum sancılarıı,acılarr..

Neyse cimcimem yazacak öyle cok kelime söylenecek söz var ki
Bundan sonra çok eğlenceli geçeceğine inandığım bi zaman var çünküü maşallah çok sağlıklıymışsın meleğimm
Bu yüzdeen temmuzda da tatilde olacağız inşallah kuzumm Sen ben ve babaaann .. :))

bebeğim nasılsın acaba seni çok merak ediyorum bazen seni hissediyorum seni çok seviyorum bebeğim inş sende mutlusundurr...

Duru Kızımm,
Her geçen gün sana kavuşmak için beni daha çok heyecanlandırıyor.
Sarılmadan,görmeden bile çok özledim seni yavrum benimm..
Çok da kişisel konusuyorum aslında sana yazarken.
Babanın da benden hiç bir farkı yok aslında
Geçen eli karnımda seni severken karnımdan iki pıt pıt geldi :) Şimdi her ne kadar damar atması falan desem de inanmıyor :) Kızımdır o beniiim diyip duruyor :))
Bu aralar çok iyi beslenemediğimi düşünsemde çok iyiymişsin maşAllah!!
Kolay doğum olacak inşallah doktor amcaa..

Sana kavuşacağımız, seni öpüp koklayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz melek kızım
Seni çok çok seviyoruz
Sıkı sıkı tutun bana annecimm
Allah'ım sen onu koru.. :Saruboceq:

kızlarrrrr noolur acil cevap yazın bana
sabah kasıklarımda yürürken ara ara batma , az evvel wc ye gittim, peçeteye sildiğimde çok hafif pembelik geldi regl başlangıcı gibi, ama ateşim bugün yüksek ve reglim çarşamba günü, bu ne demek oluyor şimdi, iyi bişey mi, böyle yaşayan oldu mu aranızda

Yerleşme kanaması olamaz mı ? Hemen telaslanma

ah be kuzum babanla sana kavuşmayı okadar çok istiyoruz ki mis kokulu bebeğim ama sen gelmemekte ısrar ediyosun ah bi gelsen o minicik ayakları ellerini koklamyı okadar çok istiyorum kuzummafoldumbenbaban belli etmiyo ama onun da içi içini yiyo mis kokulum nolur daha fazla üzmeden gel nolur bebişin biz senin geleceğin günü bekliyoruz gel be mis kokulum gel ne olurmafoldumbenmafoldumben

küçük aşıkm bugünn daha az teleşlandı annen daha rahat
inşallah sağşlıkla seni görünce daha da rahat olacak
seni seviyoruz sıkı tutun sağlıcakla gel annecim

miniğim,bebişim..gün geçtikçe içimde büyüyosun ben we baban seni her geçen gün seni sabırsızlıkla bekliyoruz,baban hergün seni seviyo :) 10 gün sonra seni görmeye gidicez hastaneye baaban diyorki biraz erken gidelim merak ediyorum diyoo...biliyomusun herkes senin cinsiyetini de çok merak ediyor bizdeee tabi ama ne olursa olsun farketmez sen sağlıkla gel de bizim için önemli olan o..şu an herşey senin üzerine kuruluyo sen daha kucağımıza gelmeden senin warlığın geçiyor seni bekliyoruz bebeğiim sımsıkı tutun bebeğim annesinin bebeğii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…