Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Anne kurban seni bana verene bitanem, cumartesi babayla seni görmeye gelcez yine bu sefer doktor amca bize cinsiyetini söylicekmiş baban ve benim için hiç önemi yok sen sağlıkla dünyaya gel, canın sağ olsun bize yeter bebeğimmm :ecrin_bebek:

Canım yavrum babaanneni bekliyoruz seni görmek için sabırızlanıyorum sıkı sıkı tutun Anneciğine bırakma bugünlerde seni üzdüğüm için çok üzgünüm annecim Affet anneciğini..

Annesi kurban yarın babayla seni görmeye gelcez kalbin pıtpıttt atsın annecim... Allah'ım sen meleğimi koru bize bağışla nolurr

5 hafta 5 günlük oldun kelebeğimm :))) Sağlıkla gelirsin inşallah :))) Sıkı tutun bana olur mu? Seni kaybetmeye dayanamam.. Üçüncü kez bu acıyı yaşatma bana Allah'ım.. Baban da ben de cinsiyetini öğrenmeyi büyük bir heyecanla bekliyoruz.. Annen seni çok seviyorr :))) Bulunduğun ortamın keyfini çıkar yavrucum :)))

15 yıl aradan sonra seninle bu büyük mutluluğu tatmak ne güzel. Hoşgeldin bebeğim aramıza

gun gectikte buyuyorsun.
ama annenin sana olan sevgisi daha hizli buyuyor.
özluyorum seni biran önce kollarima almak kokunu icime gecmek istiyorum.
rabbim korusun seni kötuluklerden .
ANNESININ BIRTANESI opuyorumnanaktan

:gitme:
Canım bebeğim daha seni göremedim bile daha oluşmadın bile ve beni bırakıyosun halbuki gördüğüm rüyalar okadar sevindirmiştiki beni ben okadar umutlanmıştımki bigün geliceğini biliyorum ve ben bekleyeceğim seni sende beni bekle öbür dünyada olurmu yavrum HoşcakaL..

bebeğim senin için güzel bir kutlama olmadı biliyorum ama o kadar ummadık bir zamanda geldinki :) ama iyiki geldin hoşgeldin opuyorumnanaktan çok merak ediyorum kız mısın erkek misin,abine benzicek misin canım canımm..

merhabalar ben hamile olduğumu 5 agustos 2010da öğrendim rahmetli babacığımın doğum gününde o yüzden benimm için çokk daha anlamlı bir gün olduu çift çizgiyi görünce çokk ama çokkk sevindimmm :)))))) bana bu özel günde bu mutluluğu yaşatan rabbime şükürler olsun...daha 4,haftasına yeni giriyormuş bebegim ona söylemek istediğimm bana skıca tutunmasıı annemmm senii çokkk merak ediyorumm sen bir mucizesin mutluluksun sennii çokkk amaaa çokk seviyroummmmm bebeğimmm

Bebeğim; daha oluşma aşamasındasın.inşallah 2 hafta sonra duyacağım minnacık kalbibin pıt pıt eden seslerini.inşallah sağlıkla, hayırla gelirsin bu dünyaya.inşallah :CüvCüv:minik kardeşinle beraber büyürsünüz sevgi ve umutla.seni seviyoruz.baban çok uzaklarda ama o da çok heyecanlı.seni bekleyeceğiz hayatımızdaki sorunları sevginle yokedeceğine inanıyoruz.hayırlarla, mutluluklarla gel bebişim.seni bekliyoruz.

meleğim seni şimdiden cok özledim umarım iyisindir içerde annecim
zaman gecse de dokor randevumuz gelse görsem seni melegim

2.meleğim sağlıkla, sıhhatle aramıza gelmeni bekliyoruz neredeyse 2,5 yıldır.

GEL MELEĞİM NOLUR ARTIK, ABLAN BABAN VE BEN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ SENİ NOLUR GEL

ŞU MÜBAREK AYLARDA RABBİMİN MUCİZESİ İLE GEL

BEKLİYORUZ YAVRUM HADİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…