Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

bebeğim bugün ilk halini gördüm nasıl heyecanlandım inş. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyamıza gelirsin..seni çok seviyorum annem canım

Dün ben çok üzgündüm seni de üzdüğüm için özür dilerim anneciğimm,, sen bir gel söz veriyoruum sen benim ışığım aydınlığım olacaksın hiç birşey beni ve seni üzemeyecek söz bebeğiimm...

Annesi kurban bugün babanın doğum günü hadi bi sürpriz yap ve bugün ilk tekmeni at doğum günü hediyesi olsun babamıza nolur annecimmm.....

küçük aşkııım
paşa oğlum seni çok seviyoruz annecim cuma gidicez seni görmeye
az az hissediyorum sanki seni
annesinin bitanesi sağlıkla gel yavrum bırakma bizi

Malesef bebeğin benim terk etti kimyasal gebelik geçirdim ama yinede ben bebeğime onu çooook sevdiğimi ve biran önce bana kardeşini göndermesini istediğimi... Başka ne diye bilirim ki...

küçük aşkııım çok şükür iyisin
doktor ama pipiyi göremedi
ve kız dedi senin için:))))))
aşkım benim çok seviyoruz seni şaka mı yaptın bize
seni verene binlerce kez şükürler olsun canım benim:=))))

Bebeğimmm 9 hafta+6 günlük oldunn! :)) Doktor amcamız 14-16. haftalar arasında cinsiyetini öğrenebileceğimizi söyledi, nasıl sabredicem ben o kadar yahu! :))

melegim ben senin icin buraya ne zaman yazi yazacagimm:2:seni beklemekten yoruldum artik duy sesim n olurmafoldumben

seni çok özledim pıtırcık kızım hem korkuyorum sorumluluğunu alabilecekmiyim senin diye hem de sana kavuşacağım anı iple çekiyorum 60 gün kaldı zamanında gelirsen kavuşmamıza içimdesin benimlesin ama öpmek koklamak dokunmak gülüşünü görmek ağlayınca seni şımartmak isteği baskın geliyo defnecim içim seninle kıpır kıpır rabbim çok şükür

melegim ben senin icin buraya ne zaman yazi yazacagimm:2:seni beklemekten yoruldum artik duy sesim n olurmafoldumben

rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin arkadaşım bende bekledim 1 buçuk yıl bilirim nedemek olduğunu mubarek gününde isteyen tüm herkesten esirgemesin bir küçük meleği

Yavrum seni bekledim gelmiyeceksin diye çok korktum ama senin geleceğini öğrendikten sonra ruhsuzlaştım hiçbirşey hissedemiyorum ne sevinç ne üzüntü hala şoktayım galiba böyle hissettiğim için kendimi suçlu hissediyorum,babanda hamile olduğumu bana hissettirmiyor belkide ondan böyleyim ama sen içimde kıpırdadığın zaman biliyorum ki anlıycam senin orda olduğunu.

rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin arkadaşım bende bekledim 1 buçuk yıl bilirim nedemek olduğunu mubarek gününde isteyen tüm herkesten esirgemesin bir küçük meleği

insallah canim cok tesekkur ederim dualarin icin . aminnn .. canim sanada saglikli hayirli evlat nasip etsin allahimm:Saruboceq:

küçük aşkııım bugün gördüm yine seni
meğer doktor amca yanlış bakmış oğlum bu defa gördük pipini:)))))))))))))))
terbiyeli oğlum benim şimdi eminim artık
kızım diye sevdim ama bilemedim
aslan oğlum benim
seni çok seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…