Sipam sen benle oyun mu oynuyosun? Pit pit pit kipir kipir donuyosun vuruyosun, elimi dokunuyorum seni oksamak icin hemen sessizlesiyosun.. Bak yine cektim elimi pit pit vurdun.. O minik ellerini, tombik ayaklarini, sisko gobusunu yerim!
annecim nasıl bişeysin sen daha şimdiden hasretin dağ gibi içimde
kontrollere gün saymaktan heder oldum yavrumm
öyle özledim ki seni içimi yakıyor sana duydugum özlem
haftasonu gelse de görsem gül cemalinii
bende 10 haftalık hamileyim ve çok mutluyum, bebeğim Allah ın izniyle sağlıklı ve hayırlı bi şekilde büyü ve dünyaya gel sevincimizi daim eyle seni dört gözle bekliyoruz
Bebeğim... ilk defa bebeğim kelimesinin tadına varıyorum üzüm çekirdeğim senin sayende... Rabbime şükürler olsun ki seni bize nasip ediyor... henüz senin varlığını hissedemiyorum ama biliyorum ki benimlesin. bi an önce varlığını hissettirmek için çalışıyorsun.az kaldı bebeğim inşallah yakında varlığını da hissedeceğim. seni çok seviyoruz sabırsızlıkla sağ salim kucağımıza alacağım günü bekliyoruz...iyi tutun annene bebeğim
Kuzucum seni büyük bir özlemle bekledik,gel artık dedik,gecelerce dualar ettik ve sen artık bizi daha fazla bekletmek istemeyip geldin.Şükürler olsun...Ne olur sakın beni bırakma olur mu? Sağlıkla gel bitanem...