Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

oğluuum efelerin efesi ,paşaların paşası
seni seviyorum kaymaklım benim
sevdikçe de şımarıyosun annem Allah korusun seni
sağlıkla kavuşalım inşallah
küçük aşkım beniim

seni çok seviyorum kuzucuğum ve çok merak ediyorum.hamileliğim boyunca gösterdiğin rahatlığı doğum sırasındada göster olur mu annecim...canım kızım DENİZ'im

gunnaydın canım melegım
asırı derecede heyecanlıyım
benı sensız bırakma
cok azkaldı

canım biricik bebeğim benim
seni çookkk uzun zamandır bekliyorduk.sonunda mucize oldu şuan benimlesin.çok sıkı tutun ve bırakma anneciğini olur mu?
en çok istediğim şey seni sağlıklı bir şekilde kucağıma almak ve bir ömür boyu hiç usanmadan sevmek.

Canım bebeğimmm babanla aramıza hoşgeldinn ..Seni şimdiden çok merak ediyorum şimdi annene sıkı sıkı tutun hiç bırakma olur mu annecimm seni çok seviyorum canım yavrumm:)

bebeğim varlığını öğreneli sadece iki gün oldu ne olur bizi yalnız bırakma sana çok ihtiyacımız var...

yarın baslıor surecımız
su gıbı aksın sıkıntısız vede sorunsuz hayırlısıylan alayım pozıtıf sonucumuzu
ve sen gel gobısıme
saglıklan kucagıma alayım sonrada senı canım
melegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
annen

bebeğim hayırlısıyla kavuşmamıza az kaldı ama hala cinsiyetini öğrenemedik
şimdi sana kızım yada oğlum diye seslenmek isterdim
ama hiç önemli değil biliyomusun sağlıklı bi şekilde kollarıma alayım seni tek isteğim bu
babanla birlikte heyecanla seni bekliyoruz ama sakın acele etme vaktinde gel bebeğim
:Saruboceq:

Bebeğimmm şu miğde bulantılarının dışında çok büyük heyecan içindeyim ama gel anlaşalım bitsin şu bulantılar canımmm bebeğimmm:)

can paremmmmm kuzummmmm yollarını gözlediğimmm biriciğimmmmmmm sıkı sıkı tutun anneciğineee tammm mı kuzumm pazartesi kalp atışlarını duyucam hayırlısıylaaa.... sen sakın vazgeçmee ben sabırla seni bekliyorum anneciğimmm

anneeem asker selamımı verdin sen annaye paşam benimçok şükür sağlık haberlerini aldık
ciciler aldık sağlıkla giy yavrum

pamuk prensesim kıymetlim seni görmek için o kadar çok sabırsızlanıyorumki anlatamam babanda bende çok heyecanlıyız ve seni herşeyden çok ama çok seviyoruz:asigim:

kizimmm...
güzel yavrum benim icimdeki kipirtilarin dahada siddetlendi bazen korkutuyorsun beni..
kavusmamiza cok az bi zaman kaldi sabirsizlaniyorum...
dünyaya bi gel yavrum seni en güzel sekilde yetistiricez,büyütücez.
baban ve ben seni cok seviyoruz bebegimopuyorumnanaktan

bende şuan hamile değilim ama içimde bir gün olacağını düşündüğüm ismini bile hazırladığım kızıma sesleniyorum..

'mercanım..güzel kızım..annen seni çok istiyor bitanem, bizi hiç üzmeden yanımıza yanıbaşımıza gel olur mu..bana sayısız acılar çektireceğin,uykusuz geceleri,aç günlerimi,seninle beraber sabahı sabah yapacağımız günleri,babaya karşı bir olacağımız günleri,sıkıca elimi tuttuğun günleri,minicik ellerinle kaşık tuttuğun o günleri göster annecim bize..lütfen bebeğim,mis kokulum seni çok istiyorum annecim..'

sade ve sadece daha sana dokunmadan, koklamadan ,sarılmadan '' seni çoooook ama çoooooooook ama çoooooooookkk sewiyorum biricik kızım '' :CüvCüv:

masal'ım senle buluşmamıza sadece 10 gün kaldı. çok heyecanlıyım babanda öyle.sana iyi bir anne baba olmayı inşallah becerebilirız.ben annesiz büyüdüm ama senle ben hiç ayrılmıycaz. sağlıklı bir şekılde gel bebeğim .hayırlı :Saruboceq:mafoldumbenbir evlat ol inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…