Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

hayatımın anlamı meleğim..
sen de olmasan bu zor günlerde kim güç verecekti annene
senin hayalin bile içimi ısıtmaya yetiyor anneciğim
randevuya gün saymaktan mahvoldum iyi misin sağlıklı mısın
herşey yolunda mı düşünmek bunları bile titretiyor yüreğimi
umarım güzel haberlerini alıp ferahlar anneciğin

herkes daha çok erken heveslenme diyor ama ben biliyorum ki sen varsın ve bu laflara içten içe kızyorsun karanlığın içinde küçücük bir aydınlık olan fotğrafını astım duvarıma ve bakıp bakıp ağlıyorum yanlış anlam üzüntüden değil sevinçten orası çok karanlık biliyorum bebeğim ama sakın korkma ve sıkı sıkı tutun bana RABBİM seni koklamayı minicik ellerini tutmayı bize nasip etsin

Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi annem benim seni çooook ama çok seviyorum ne olur bırakma bizi inci tanem nar tanem nur tanem herşeyimsin sen benim...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Okudugum her satırda aglıyorum..Herkes ne kadar guzel yazmıs...Ama bu yazılanlar bambaska nasıl da içimdekileri anlatmıssın arkadasım..Hersey guzel olacak inşallah..bu topige en basta yazanlar kucaklarına bebeklerini almaya basladılar bile :)) Rabbim hepimizi korusun ve bize bu guzellikleri yasatsın inşallah....

Anne sevgisinden ve sefkatinden hep mahrum kaldım kuzucum...Ben seni hiç dogurmak istemedim ki diyen bi annem vardı benim...Şimdi ben her gun ama her gun diyorum ki sana melegim..İstiyorum annem, ben seni cok istiyorum seni cok seviyorum...Annen ve babam hersey için hep mücadele et de pes etmedi...Sende guclu ol bana sımsıkı tutun olur mu melegim...Rabbim seni korusun

oğlum seninle dünyam bambaşka oldu seni çok seviyorum dualarım hep sana senin hayalinle mutlu oluyorum sen herşeyimsin

oglusum bu gun sana söylemek istediğim cok tekmeleme su kesemizi patlatmandan ve erken dogmandan korkuyorum daha önümüzde üç hafta var az sabırlı ol bebişim

seni hissetmek çok güzel bi duygu annecim.Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla seni kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…