Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

yarın son asamaya gıdıoruz melegım senın ıcın ne olu babaylan bana kotu haber verme senı cok ozledıkbaban karyolanı vede arabanı begendı bıle :)

Minikkkk Kuşummmmm benimmmmm seni çoooooooooooooooooooooooooooooooook SeviyoruMMMMMM..

Sabirla gelmeni bekliyorum melegim.. Gel ve degistir butun hayatimi, dinsin artik huznum..

seni verene kurban olsun annen bi tanecikim benim sağlıkla kucağımıza gel inşallah Allah'ın izniyle yavrum... Allah'ım babanı seni korusun.... zemuszemus

Icimde buyudugünü güclendigini hissetmek cok güzel. ônceleri ufacik kipirdamalarini sessizce bekliyorduk ve cok seviniyorduk. Simdi ise her dönmende, her elini kolunu kaldirdiginda hepsi karin duvarima dokunuyor ve ben hepsini disardan hem izliyorum hemde coook kuvvetli hissediyorum. Cok aktifsin, cok yaramazsin kaydirigubbakcemile bi o kadarda tatlisin annem seni ben 8 yil nasil sabirla bekledim.
Gün gectikce seni dahada cok seviyorum daha cok baglaniyorum allahim yüzünü gormemizide nasip eylein sag saglim insss.
:Saruboceq:

Son düzenleme:
seni dünyaya getirebilmek için çok ama çok yoruldum kızım,
ilk anneliğimdede çok mücadele ettim,çok canım acıdı ,ama bu sefer çok ağırdı...
ama az kaldı,sadece 10 gün,
ablan gibi sende gözümün nurusun...
iki kızım iki meleğim olacaklar inşallah...

burayı okuyunca cok aglıyorum tum hamılelere seslenıorum lutfen duanızı eksıketmeyın bana vede benım gıbı olan herkes ıcın saglıklan alın kucagınıza

annecıgım salı gunu sana ne zamn kavusacagımın tarıhını almaya gıdıcegız babanlan....cok az kaldı melegım ınşşşşşşşşşşş ınşşşşşş ınşşşşşşşşşşşşşşş

canım hadi inş. hayırlısıyla kavuşusun meleğine...:Saruboceq::Saruboceq:
darısı bütün bekleyenlere olsun inş...:Saruboceq::Saruboceq:

Yaradan senin göbişine güzel bi melek kondursun sonrada kucağımıza almayı nasip etsin hepimize sağlıkla inşallah....

Bebeğim, tam 9 haftadır birlikteyiz(çok şükür) ama bana çok uzun geldi, 9 hafta, 9 ay gibi geldi ve artık doğman gerekiyormuş gibi geliyor. 9 ay nasıl dolacak da sana kavuşacağım (inşallah hiçbir aksilik olmazda sana kavuşurum bebeğim):Saruboceq: , seni özlemle bekliyorum annemmm, sağlıkla gel olur mu kuzum?

baban ve ben seni bütün kalbimizle seviyoruz ve senin gelmeni dört gözle bekliyoruz bebişim olumunekankayizsmile

annem ,şekerimiz fazla çıktı(((
korkuyorum diyet yaparken doymuyo musun diye((
sen iyi ol kaymaklım sağlıkla gel ben sana neler yediricem:)))

bebeğim sen benim canımsın beni sakın bırakma bugün seni ultrasonda gördüm minnacıksın ama çok güçlüsün biliyorum annen senin için tüm cefaya katlanıcak sonucu sen sefa olucakkkk ceylinnazım yada poyrazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…