Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

bebeğim benim senin varlığını üğrenmemle beraber hayatım daha da güzelleşti.bugün seni ultrasonda gördüm daha miniciksin.sabırsızlıkla senin gelmeni bekliyorum...

gene bekletıorsun bızı bıraz daha melegım
bayramdan sonraya kaldı hayallerıme ulasma umudum....

ayrıca allh razı olsun kızlarrrrrrrrrr

İçimin Gülen Yüzü Canım Meleğimmmm Seni Çok Seviyoruz
Sen Bizim En Kıymetlimizsin (Annen,Baban) opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sana en güzel nerde kavuşurum diye elimde telefon o hastane bu hastane arayıp duruyorum hayırlısı hangisiyse o olsun yavrum Allah'ıma emanetsin...

üzgünüm meleğim güzel haberler gelmedi dedenden. malesef beynindeki kitle ameliyatla alınamayacak kadar büyümüş. artık ameliyatla bile alamıyolarmış. Allah ım ele avuca düşürmesin kuzum çok zor bunları yazmak. sen şimdi dünyadan bi habersin acı nedir bilmezsin. Allah ım sana acı keder göstermesin. güzel yazılar yazsın Rabbim. bundan sonra bizi neler bekliyo bilmiyorum ama gelecek beni çok korkutuyo bitanem. Allah ım kimseyi canıyla sağlığıyla uğraştırmasın. mafoldumben

Melegim... Erva'mmm..
Sen cesur yurekli ol istedim kizim, annen gibi gucsuz olma diye adini erva koydum.. Ama sen fazla cesur davraniyorsun bal bebegim. Daha 6 ayliksin gelmeye calisiyorsun! Biliyorum prensesim guclusun, dayaniklisin, biraz da sabirsizsin ama yerinde durmak zorundasin! Daha yatagini bile almadik kuzucum yerinde dur zamanini bekle..

canım oğlum seni heyecanla bekliyoruz mevlam sana sağlık versin güzel güzel büyü emi annecimm şimdiden mis gibi kokununu duyacak olmanın mutluluğu var içimde hep senin için dua ediyorum minik prensim emanetin için sonsuz şükürler olsun mevlam emanetin her daim sana emanet

artık karnımda ki kızıma değil kucağımda ki kızıma söyleyeceklerim var....
16 ekim sabahı geldi kzım dünyaya henüz daha bir hayli vakit varken,hazırlıkları bile tamamlanmamışken,hatta çantası bile hazır değildi,ama minik kızım hazırdı.....

annem bu mutluluğu bana ikinci defa yaşattığı için başta rabbime şükür...benimle beraber,her türlü engelle savaştığın için sana teşekkür ederim....
iyi ki varsın iyi ki doğdun annem....

mikro sıpam,
seninle gerçek anlamda bugün tanışmış olduk...o güzel kalp pıtı pıtılarınla
inşallah o güzel kalbin, uzun ve sağlıklı bir ömür boyunca, heyecanla, aşkla, mutluluk ve huzurla çarpar:Saruboceq:
Allah hepimizin bebişlerini evlatlarını korusun

Bal bebegim.. Sakin sakin uyu ve buyu melegim.., erken gelmek icin yorma kendini annecim.. Daha cok zamanimiz var ve sen miniminnaciksin.. Yagmurun ellerinden bile kucuk ellerin var, sabir minigim..

sensızlık NE KADAR canımı acıtıyor bır bılsen
annen ne halde baban ne halde....
sen gelmeyınce hayırlısı dıorum hep...
senı sroanlara kısmet dıorum ....
bogazımda takıln hıckırık gıbı oldu yoklugun
aglamaya mecalım kalmadı bebegım
yuregım yorgun beynım yorgun annen cok yorgun
hıc bır acıya benzemıormus senı beklemenın sensız olmanın acısı
babaska bırseymıs yoklugun.....
geleceksın bılıorum...
cunku sende bılıorsun ne zorluklarlan sana ulasmaya calıstıgımızı
emeklerımızı bosa cıkarmayacaksın
belkıde annenı yanıltıp hıc gelmeyeceksın...
yoklugunda bıle kokun burnumda alacagım kıyafetlerın bıle renklerı hazır
karylanı bıle begendık
ne olur ne evımı sensız ne odamı bos nede kucagımı bos nede anneeeeeee dıyen dılını benden mahrum etme
hayırlı zamnda gelmen dılgıylennnnnnnnnn
SENI COK SEVEN ANNEN ESRAAAAAAAAAAAAAAAAA

Son düzenleme:
sen benim hep hayalini kurduğum kahramanımsın meleğim. negatif çıkan testlerden, olumsuz sonuçlanan tedavilerden psikolojimi bozan dr muayenelerinden gitgide büyyüyen umutsuzluğumdan bebek yok mu diye soran meraklılardan bebekleriyle gezen annelere özenmekten bunların hepsinden sen kurtardın beni minik kahramanım. seni çok seviyorum melek oğlum. ii ki geldin ii ki benimlesin. bana böylesine büyük bi mutluluk yaşattığın için sana çok teşekkür ederim. Allah ım sana güzel yazılar yazsın inşallah. sabırsızlıkla gelmeni bekliyorum pamuğum

:2: Allah ım en yakın zamanda sana da yaşatsın bu mutluluğu inşallah. bende 3 yıl bekledim bilirim acısını yokluğunun. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…