Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

paşam büyüyosun anneemm
her günüm öncekinden daha güzel çünkü sana daha yakınlaşıyorum
sağlıcakla gel küçük aşkım
seni çok seviyoruz

annem seni çok seviyoruz hasretle bekliyoruz babanda seni elinden tutup gezmelere götüreceği günleri hayal ediyo seninle konuşuyoo seni bize gönderene sonsuz şükrolsun yaramaz kedim benim Rabbime emanet ol anneciğinin bitanesi

mubarek cumanın suyu hurmetıne canım melegım ne olursun dıger ay ılaclarına baslıcaz annene sıkı sıkı tutun vede hıc bırakma emeklerımızı bosa cıkarmaaaaaaaa

oğlum dün anneni çok korkuttun en hareketli olduğun saatlerde hiç kıpırdamadın üztelik elimi hissederhissetmez tekemelri yolardın anneciğinee neyseki düzeldi sonrada birinin atacağı tekemelri büyük bi heyecanla beklemek ne demekmiş senle öğrendim annem Rabbim seni her daim muhafaza eylesin tamamına erdirsin inşallah miniğim seni çok ama çok seivyorum bebeğim şubat ayını iple çekiyorum kucağıma laıp koklamak içinn dua ediyorum hep sağlıkla inşallah

Emanetini koru Yüce Rabbim sana emanet

anneeem odanı hazırlıyoruz bitanem:)))
ama sen acele etme daha çok işi var
vaktinde gel paşam seni seviyoruz

Seni hissetmek öyle mükkemmel bir duygu ki iyi ki içimdesin bebeğim benimmm seni çoooook seviyorum iyi ki varsın..

benim nazli kizim seni oyle heycanla bekliyorumki saglikla gel canim bebegim...allahim seni korusun

kızım,canım prensesim..baban adını koyamadı bir türlü.kararsız baban.abinin adını ben koydum,sıra babanda.gir rüyasına annecim,koysun artık adını:))

Hoş geldin biricik mucizemiz, Rabbimizin armağanı, canımız...

Ne güzel bir sevinç verdin bize bebeğim. Sağlığın için dua ederken, heyecanımdan ellerimin buz gibi olduğunu hissediyorum. Seni sevmek için bu kadar çok sabırsızlanacağımı inan ki bilmiyordum. Evlat bambaşka bir şeymiş birtanemiz bizim. Sen bizim için bambaşkasın. Allahım senin gibi bir mucizeyi sevinci, tüm isteyenlere versin, herkesi bu güzel annelik duygusu ile hediyelendirsin. Amin.

Sağlıkla huzurla, sevinçle, bereket ile gel yavrumuz : )

oğlummmm haftaya seni görmeye gidicez okadar özledimkii bebeğim senii hayırlı sağlıklı bi şekilde görüiim inşallah kıpır kıpır ol yine emi annem hayırlısyla zaman geçsede gelsen kollarıma Allahım seni hertürlü kötülükten muhafaza eylesin annemmm seni çok seviyoruzz Rabbimin en değerli emaneti

Son düzenleme:
kUZUŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM benimmmmmmmmmmmm Oğluşummm benim sonunda gösterdin cinsiyetini ayyy Kurban olurum Seni yaradan yüce Mevlama iyi ki varsın canımın içi çok seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım kızım seni çok olmasada bekledim gelmeyeceksin diye çok korkmuştum ama biranda süpriz yapıp çıkıp geldin bize inanamadım hep korktum bişey olacak diye seni rahat bırakmadım ama artık rahatız çok şükür tepikleirnle artık snein iyi olduğunu anlayabiliyorum su zamn hemen geçsede seni kucağımıza alabilsek işallah annenin tedirginliği ancak o zaman bitecek seni o kadar çok seviyoruzki allahın bi mucizesisin sen rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu harika bişeysin harika seni çok seviyorum ben ya babanda tabi o da biran önce geçsede koklasam kuzumu diyo sen benim sevgi yumağımsın pıtırcanım sın ama adını ela su koyduk işallah adınla tertemiz yaşa kzuum işallah

Minik kuşum benimmmm canımın içi biricik oğlummm seni çok seviyorum..Rabbim seni bana nasip ettiği için ne kadar dua etsem hamd etsem az bebeğimmm..

inşalllah bu söylediklerinizi bebeğinizin yüzüne de söylersiniz. sağlıklı doğumlar kızlar hem size hem bebenize

kon göbişime
acı su senı bekleyen annen vede babana
acı ne olursun gozu yaslarlan dolan annene
sana ulasmam ıcın butun kapıları bana acık bırak melegım
senı sevıyorum ^^annen^^

Anne kurban yarın seni görmeye gelcez bi tanem ama babanın işi var bu kez teyzeyle gelcez... Seni seviyorum bi tanem Allah'ıma emanetsin ... Kurban olurum seni bana verene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…