Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

minik meleklerim mucize olsada ikinizin kalbide atsa (
Pazartesi günü bana bi süpriz yapında dr. teyze beni sizlerden ayırmasın (
Şaka gibi geldiniz, şaka gibi gideceksiniz (
Meleklerin nolur atsın kalbiniz, ihtimal % 5 te olsa atsın (

benim annemi çokk sevdiğim kadar sende beni sevvvvv yavrummm ve sakın beni bırakma meleğim....

Dualarımın vazgeçilmezi!! Şu an içimdesin ve ben buna halen inanamıyorum,tek istediğim sağlıklı,uzun ömürlü,hayırlı ve güzel bir evlat olman.Senin varlığınla içimde çiçek bahçesi açıldı,nooolur soldurma yüzümü.

Bebeğime;

canımın içi tatlı bebeğim sen istenen ve uzun zamandır beklenen bir bebeksin babanın ve benim duamsın baban ve ben seni çok seviyoruz çok özlüyoruz ve deli gibi bekliyoruz. aramıza katılacağın günü ne zaman alışveriş için dışarı çıksak senin için güzel kıyafetler oyuncaklar satan bir mağazada buluyoruz kendimizi hemde senden habermiz bile yokken lütfen bu sefer bizimle ol benimle kal biz seni çok istiyoruz.

demek isterdim.

Seni çooooooooooooooooooooooook Seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Minik Meleğim Benimmm Seni Hissetmek Tarifi İmkansız Bir Heyecan..

Kuzucuk evimize tasinmamiza cok az kaldi.. Biraz daha sabret olur mu?

Annem; az kaldı buluşmaya. İkimizde biraz daha sabredeceğiz o kadar. Sonra sen annenin sıcak göğsüne, bende senin minicik ellerine ve hayalimdeki kömür karası gözlerine merhaba diyeceğim... Cennet kokulu minik ensenden öpebilmek için sabırsızlanıyorum. Seni çok özlüyorum ama sakın erken davranma olur mu? Senin vaktinde, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmen için ben sabırla beklemeye razıyım, sadece arada bir tekmelemeyi unutma ki azda olsa özlemimi giderebileyim seninle...
Seni çok seviyorum birtanecik oğlum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…