Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

DÜN ALDIM VARLIĞININ HABERİNİ,UMUTLA ÖZLEMLE BEKLEYECEĞİM ALLAHIM SEN YARDIMCISI OL BÜTÜN ANNELERİN ANNE ADAYLARININ, SENİ ŞİMDİDEN ÇOK SEVİYORUM MERCİMEK TANEMM , NOKTAMM , EN MİNİĞİMM:)ÇOK FENA DA DUYGUSALIM İNSAN KENDİ YAZDIĞINA AĞLAR MI YAVV:s

Merhaba dünyanın en en tatlı meleğim ;

benimlemisin bilmiyorum şuanda ama olmannı çok istiyorum . Henüz bana müjde vermedin ama ben seni yaşamaya başladım bile sana çok ihtiyacım var meleğim hele bu günlerde daha çok anneannenden sonra dayında terketti istanbulu koskoca dünyada ben yanlızm meleğim gelmez lazım gelmen lazım ki annen yanlızlıktan kurtulsun senin minicik ellerinle saçlarında bembeyaz teninle ilgilenirken yanlızlığımla unutayım hadi meleğim hadi benim tatlı kelebeğim sana ihtiyacım var seni hissetmeye beni sensiz bırakma ....

Seni çok seviyorum ...

Kurban olduğum Allah'ım seni babanla benim kucağıma sağlıkla versin inşallah Rabbim sen yavrumu koru isteyen kimsenin kucağını boş bırakma Amin....

Dün gece heyecandan öldürüyordun beni bebeğim öyle bir vurdun ki aklım çıktı ilk defa bu kadar sert vurdun ve ben ilk defa bu kadar çok hissedebildim seni..İyi ki varsın oğlum..Benim Küçük Meleğimmm Annen seni çoook seviyor ve heyecanla gelmeni bekliyor Canımın İçi..

canım bebeğim hoşgeldin aramıza seni öyle çok bekledimki allahım sonunda seni bana nasip etti bugün aramıza katılacağının haberini aldığımda önce varlığına inanamadım çığlık atmak istedim sanki dünyallar benimdi kimseyi görmüyordu gözüm bir an kendime geldim ve tek yaptığım şey allahıma şükretmeki tekrar hoşgeldin bebişim babanla ben seni bekliyoruz meleğim sakın beni bırakma annen seni çooook sevecek

sen benim 4. şansımsın annemmmm ne olur sende beni bırakma ne olur beni ağlatma yavrumm 6 yıldır kucağıma almak için savaş veriyorum sende anneni ve babanı bırakma sıkı sıkı tutun bitanemm...
seni bekliyorum annem....allahım sana emanet minik meleğim sen onu koru...

hamıleler hamıle kalamayanlar
bugun oglen ıle ıkındı namzı arasında hacılar hac gorvlerını yerıne getırecekler.dua edecekler allha bızlerde bırbırmıze edelım.
rabbım kabul eylesın ....

hamıleler hamıle kalamayanlar
bugun oglen ıle ıkındı namzı arasında hacılar hac gorvlerını yerıne getırecekler.dua edecekler allha bızlerde bırbırmıze edelım.
rabbım kabul eylesın ....

tamam canım bende kılıcamm..senin için ve bütün evlat isteyen arkadaşlarıma..ve hamile arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı hamişlikler gecirmek için...hepinize kalpten ve yürekten dua edicem..allah kabul etsin..

bebeğim.. yarın doktorumuzla randevumuz var.. ne olur o minik kalp atışlarını bizden esirgeme.. seni görmeye çok ihtiyacımız var=(

Hayatım senden önce ve senden sonra olmak üzere ikiye ayrılcak umarım çok iyi bir anne olurum baban sen ve ben uzun ,hayırlı ,ve güzel bir ömür geçiririz

paşam ciciler aldık yine sana
sağlıcakla gel annecim
seni seviyoruz
efem paşam canım oğlum
seni verene binlerce kez şükürler olsun

oğlum benm bitanemRabbimin en değerli emaneti sağlıkla büyü annecim vaktinde sağlıkla gel kollarımıza inşallah artık babanda iple çekiyo geleceğin günü senin tekmeleri hissettikçe
seni çok seviyoruz miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…