mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyordum hatırlaranız bebeğim olmuyor diye üzülüyordum ve umudumu kaybetmeye başlamıştım ama şimdi allah dualarımı kabul etti 4 aylık hamileyim
bitanesının zuzusuuu sen sakın uzulme baban henuz senın varlıgını kabullenemedi gitti.. oda aslında suan çok pişman benı uzdugune ama annecıgın buseferde çok kızdıgı için açmadı babamın tlfonlarını..
yarın gecer diye beklıyor herhal ama ben babamın burnundan getırecem fitil fitil,,,,en guzel gunumu mahvettıgı için.
3 ay oldu bile sen hayatımıza gireli baban nasıl seveceğini bilemiyor seni bende öyle her ultrason zamanı koşa koşa geliyoruz babanda bende seni görmeye dün gördük seni tekmeler atıyordun meleğim Allahım sağlık versin bitanem sana kucağımıza geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz babanda bende kız mı erkek mi olduğunu bilmeden bisürü ciciler alıyoruz sana seni çok seviyoruz biraz beklettin bizi ama olsun geldin ya bizi seçtin yaa beklemeye değer bebeğim iyiki geldin bize iyiki girdin hayatımıza seni çok seviyoruz ve görmediğimiz her an çok özlüyoruz sağlığınla gel bebeğim babanda bende 4 gözle seni bekliyoruz
İçimde yaşadığın ve beni yanlız bırakmadığın her güne şükrediorum bebeğim. daha coook kücüksün ama insallah kocaman olucaksın o kalp atışlarını duydugumuzda anlatamam babandaki ve bendeki o mutlulugu o heycanı... sen hissetmissindir gerci :) seni cok sevioruz ve cok istioruz hayırlısıyla ve saglıgınla gel kucagımıza insallah!
Senin bende olduğunu öğreneli 24 saat bile olmadı ama garip duygular sardı beni..
Daha miniciksin ama seni çok seviyorum bebeğim ne olur beni bırakma.. Bırakma anneni..
yarın pıt pıt pıt larını duymaya gidicem fındıklı lokumummm insallah hersey yolundadır
baban insallah bundan sonrakılere denk gelecek sımdılık benle idare et biliyorum için buruk annenın de oyle ama baban uzaktada olsa gönlü hep bizimle ..mesela senıçok merak edıyor..oda artık dıyor fındıklı lokumum napıyor diye senı soruyor.. tlfda vedalasırken senın içinde veda sözcukleri söyluyor gelsın hemen sana dokunmak için can atacaktır zaten sana çok alıstık henuz gormeden aşık olduk anneni bırakma yavrum olur mu? seni çok seviyoruzz
Allahıma binlerce şükürler olsun ki kollrımdasın ikincitanem zorlu bi hamilelik ve küvez maceramızdan sonra bizi mutlu edip kollarımızdasınya rabbime cok şükür
kuzum,
ne olursa olsun, senin için her şeye değer. sana söz, atanacağım fındığım. sen burada doğmayacaksın inş. hiç bir şey, hiç kimse huzurumuzu bozamayacak.
sen benim miladımsın.
sıkı tutun annecim.
seni seviyorum.