Bebeğim henüz mercimek kadarsın ama şu minnacık halinle bile beni o kadar mutlu ediyorsun ki... İnşallah sağlıkla dünyaya gelirsin. Seni çok ama çok merak ediyorum ve sana kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum mercimeğim:)
Günaydın annecim dün sni gördüğümden beni gözüme uyku girmedi parmakların ağzın kulakların herşeyin oluşmuş,bide takla atıyodun biniğim sakın anneni bırakma sıkı sıkı tutun bana annen seni çook sewiyor ve heycanla seni bekliyor sana uyuyup sana uyanıyor...öpüyorum annecim seniii...
oğlum canımın yarısı neşe kaynağım yaşama ümidim seni cok sevıyorum varlığın huzur verıyor ruhuma annnem sıkıntılı günlerımın doğan güneşi bu zor günler geçecek senı cok guzel gunler bekleyecek inşallah annem dua et bize olurmu bebeğim allah yardımcımız olsun bu yazıyı okuyan teyzeler den de dua ıstıyoruz sıkıntıdan feraha ulaşmak için son olarak oğlum rıca etsem bıraz daha kıbar tekmelermısın cok canım acıyor artık annemm senı cok sevıyorum rabbimin lütfusun sen bize minik mucizem benim
merhaba bebeğim;
Dün anne olduğumu öğrendim kalbimin senin için attığını sana yaşam kaynağı olduğunu öğrendim çok mutluyum. Benim küçük kuzum kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyeceğim.İyiyki hayatıma girdin.
canım oglusum seni okadar nerak ediyorum ki hayatımıza şimdiden farklı farklı lezzetler kattın doktor teyzeyi duydun demi sakın acele etme daha iki ayımız var az daha dayan tamammı balım
seni iki buçuk sene bekledim ama bukadar üzdüğüm için afffet beni minik kzıım ben bu kadar üzüntüye dayanamıyorum snide acılarıma çektiğim için kızma bana yavrum canım kızım 10 gün kaldı inş geşince düzelir herşey
anam sen bi gel kucağımıza oğlansan orda kescem pipini yavrum bu neyavaşlık bak seninle aynı olanların kalbi duyuldu biz dış gebelikmi içi boşmu uğraşıyoruz ama şükür rabbime senin varlığını duymak bile güzel bide görsek neler hissedicez canım herkezin bebişi sağlıklı sıhhatli kavuşsun yuvalarına sende bize
daha hamile değilim ama benimde en büyük isteğim anne olabilmek benim içimde bişi büyümüyor suan belki ama benim etimden tırnagımdan allahımın can vereceği bebeğime söylemek istedğim o kadar cok sey varki....
nefesime nefes vereceksin sen benim herseyimsin olacaksın... anneye kilo aldırma cok fazla hep sen al kocaman ol baban gibi :)
hayatım senin bebeğim allahım seni bize bagıslasın.... seni cok seviyorum tatlımmmmm
Gerçekten sen canımın taaa içisin...Biliyor musun sana öyle çok ihtiyacım varki dün seni öğrendiğimde çığlık attım resmen bağırdım çağırdım herkesi aradım söyledim..
Daha küçücüksün o yüzden sana mercimeğimiz dedik biliyormusun???Sonra büyüyecek geleceksin kollarımıza...Ne kadar zorluklar çektirirsen çektir annem hazırım ben buna yeterki sağlıklı sıhhatli gel bize...Şimdilik belki duymuyorsun ama hissediyorsun eminim bunaHadi yavrumm sağlıklı büyüde gel fazla bekletme bizi seni çok özlüyoruzzz...Tamam anneciğim ağlamıyorum bak sildim gözyaşlarımı sen yeterki iyi ol bebeğim....
Annemmmmmm bana sabrı öğrettiğin için minnettarım sana senin için sabredicem herşeye biliyorum ki Allah sabredenlerle beraberdirrr şubatta alıcam seni kucağıma inanıyorum bitanemmmmmm