Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

canımın içi annemmmm :):) ne olur bu kez bırakma anneyi olurmu seni çok zamandır bekliyorum bebeğim sımsıkı sarıl ben ben seni bırakmicam sende anneyi bırakma ne olur dayanamam biliyorum seni dört dörtlük muhteşem bir dünyaya getiremiyorum ama seni çok istiyorum be bebeğim anneyi affet olurmu herşeye rağmen sağlıkla hayırlarla gel bitanem

canım sevincimiz kursağımızda kaldı sen bize kavuşamadın ama seninle yola çıkan kardeşlerin sağ salim gelirler inşallah dünyamıza üzülmesin annecikler zormuş rabbim daha zorlarından korusun hepimizi

hoşgeldin küçük meleğim...tam 6 yıllık hasretten özlemden yangından sonra ,Yüce Rabbime şükür sonunda içimdesin. beni sakın terketme olur mu ..Bundan sonraki hayatımızda hiç ayrılmayalım olur mu bebeğim..seni çok seviyorum ve şimdiden çok özlüyorum..Allahım seni bana bağışlasın sağlıklı sıhhatli kavuşmamızı nasip etsin inşallah küçük bebeğim

hayırlı olsun bebeklriniz

Annecim;
1 haftadır dogru duzgun konusmaya zamanımız olmuyor farkındayım hep kosusturmaca is guc yorgunluk..
Sana zaman ayıramadım bitanem özür dilerim
Seni cok özledim bebegim bir an önce doktor teyzeye gidip de gormek istiyorum seni yeniden..

kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı

ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))

Son düzenleme:
sımdı cok kucuksun ne dıyecegımı bılmıyorummmm cok mutluyummm sadece bana babana ve en cokta abıne abılık duygusunu yasatacaksınnn senı cok ama cok sevıyorummmm

henüz 4hafta 4 günlüksün kalbın ve sınır sıstemın coktan olustu buradakı sevıncı heyecanı hıssedıormusun bbebegım baban ve ben seni çokmerak edıouz cınsıyetın ne olursa olsun bızım ıcın hıc onemli degıl seni çok sevioruz bebeğimm

bebeğim seni öğreneli daha 24 saat bile olmadı ama bedenim ruhum senin varlığınla varklı bugün her şeyden önce seni düşünüyorum seni yaşıyorum her bir zerremde hoşgeldin küçücük dünyamın kocaman varlığı....

Ahh bebeğim kuzum benim iki gündür geceleri uyutmuyorsun midem çok kötü nolur yapma bana bunu kaldıramıyorummm...Annemi yeni kaybettim ben bide senin üzüntüne dayanamam bak ezanlar okunuyor sende duyuyorsun biliyorum lütfen huzurlu ol göbişimdede bende huzurlu olayımmm...Nolur beni hastanelik etme oraya her gidişimde annem aklıma geliyor dayanamıyorum kriz geçiriyorum yapma bunu bana bir daha annem olurmu???

seni çok seviyorum bebeğim iyiki warsın hoş geldin dünyama bizi sakın bırakma olurmu birtanem biz seni bekliyoruz

minik prensesimmm ne çok tekme atıyosun sen öyle hiç uyumuyomusun acaba. Mozart'ın müzikleri iyi geldi sana babana çektin heralde durduğun yerde duramıyosun. sağlıcakla gel bebişim az kaldı.

seni gormek icin sabirsizlaniyorum, annen kurban olsun sana kuzuuuuum. Daha 7 ay var seni kucagima almaya seni cok seviyorum canim bebegim.

Seni çok bekledim.
Hoşgeldin.
Tnarım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
Ve dileyen tüm insanlara tüm kadınlara anneliği tattırsın yüce rabbim.
Dua ediyorum
Sakın beni bırakma diye

Bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu ogünden buyana bi değisik oldum ben kendi kendime hamileyim ben diyim gülümsüyorum . en cok bu haberi babana verirken heyecanlandım nasıl söylesem diye tahmin ettiğim gibi cok sevindi o da. seni cok erken öğrendim bi hafta gecti öğrenmemin üzerinden hala keseyi bile göremedim insallah yarın görücem keseciğini.. ters giden bisey olmaz insallah bana tutunursun bırakmazsın beni.. seninle yeniden hayat bulucam ben.. dünya dertlerine göğüs germek daha kolay olacak inslh. bundan sonra en cok seni, kendimden bile cok seni düsünücem .. vaktinde sağlıkla gel bize insallah. hayırlı bi evlat ol bize bebeğimm benimm

annesinin minik kuzusu prensesi geceleri bile rüyamda seni görüyorum sağlıklı olman için hep dualar ediyorum allahım ne güzel bir duyguymuş bu senin benim bir parçam olduğunu bilmek içimde hissetmek konuşmalarıma tepki verdiğini görmek beni çok mutlu ediyor annen daha duygusal oldu herşeye ağlıyor şuan bunları yazarkende ağlıyorum.doğduğunu görmeyi nasip etsin rabbim seni ilk gördüğümdde gözyaşlarıma hakim olamayacağımı biliyorum meğer ne çok istemişim seni.sen benim bitanecik yavrum gözbebeğimsin seni çok seviyorum annem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…