Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

benim minik yavrummmm bitanem herşeyimmm beraber büyüyoruz annecim seninle herşeyin üstesinden beraber gelicez Allahım babana da akıl fikir versin inşallah seni çok seviyorum bana sabrı seninle öğreten RABBİME binlerce kez şükürler olsunnnnnnn

seninle birlikte 3ü 1 arada olucaz canım oğlum.baban ve ben sana şimdiden aşığız.kavuşmamıza 3 hafta kaldı annecim.mis kokunu içime doya doya çekmek için son 3 hafta..sağlıkla gel canım yavrum..

2 aydır çok korktum seni kaybetmekten doktorumuz tehlikenin bittiğini söyledim canım benim sana kavuşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum

seni öyle çok bekledik ki meleğimmm.minik mucizem benim.Allahıma seni bana gönderdiği için her gün şükrediyorum.seni çok seviyorum canım oğlum.minik ellerini öpeceğim, mis kokunu içme çekeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.sağlıkla gel canımın içi

Ah annecim 1 haftadır neden annene cektiriyorsun boyle..
Yoksa sevmiyor musun sen anneniiii Ben seni cok seviyorum bebegim..
Nolur artık anneyi uzme hic gucum kalmadı artık yavrum..

Annecimm ltfdnnn sen bizi duymamazliktan gel simdilikk...sen uzulmeee lutfennn etkilenme bndenn kurban olayim allahimm lutfen bebegimi koru etkilenmesin ve uzulmesinnnn..o annesinin aksine cok guzel bi kadere gulen bi kadere sahip olsunnn

bebeğim bir an önce hareketlerini hissettir anneye ve saglıkla gel kuzuummmm seni cok bekledim ve coookkkk özledim

annecım baban ve kardesınle sabırsızlıkla beklıyoruzz senı cok ama cok sevıyoruz fındıgımm

canım bebeğim senin varlığını öğreneli daha 2 gün oldu. Rabbim sağlıkla seni kucağıma almayı nasip eyler inşallah. bahtın açık kaderin güzel olsun meleğim :))

günaydın bebeğim. güne senin tekmelerinle başlamak o kadar güselki.seninle geçiriceğimiz günlerin hayali bile bizi bu kadar mutlu ederken sen aramıza katılınca ne kadar mutlu olacağımızı düşnemiyroum bilee minik kuzucummmmm

yastiga basimi koydugumda uyandigimda gozlerimi actigimda her an her saniye aklim sende bebisim anneye simsimki tutun emi seni buyuk bir heyecanla bekliyorum ve seni allaha emanet ediyorum sen benim hayatimdaki en buyuk hediyesin bebegim allah saglikla dunyaya gelmeni nasip etsin insallah seni simdiden cok seviyorum

Annesinin bitanesii seni cok merak ediorumm o minicik atışlarınlaa varlıgını hissettiriyosun seni bana veren mevlaya şükürler olsun iyi bak kendine emi annemmm =)

Annesinin minik melegi,

Seni ultrasonda hareket ederken gormeyi cok istiyorum bebegim..
1 hafta daha sabredicem seni gormek icin melegim.. İnsallah sen de annene gosterirsin kendini de cinsiyetini de ogreniriz..
Seni coooooooooook seviyorum annesinin bitanesiii iyi ki varsın asıgım sana beeeeennn

canım benım senı cok ama cok sevıyoruzzz kardesın heran senı soruyo artık gelsınb dıye seslenıyo emınım duyuyosun bızı bıtanemmmm

Seni çooooooook seviyorum annecim baban ve ben seni sabırsızlıkla bekliyoruz sağlıcakla ve zamanında gelirsin inşallah minik erkekim benimm

canım yavrum, miniğim, mucizem. varlığın hayatıma bambaşka renkler, bambaşka anlamlar yükledi. sanki sen yokken hep birşeyler eksikti. benim o hep yarım kalan yarım senmişsin bebeğim. varlığını öğrendiğim günden beri her anım, gecem gündüzüm seninle. bir insan bir insanı hiç görmeden ancak bu kadar sevebilir. düşünsene yüzünü görmeden aşık oldum sana meleğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…