Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

babasıyla annesinin aşkı kızı tombiş yanaklım aşığız sana
rabbim seni nazarlardan korusun

yeni ögrendim hamile olduğumu 140.83 çıktı hcg hormonu doktorla randevu aldık perşembe günü herşeyi ögreneceğiz ama ben birşey hissetmiyorum

kuşum çalışmaktan yorgunluktan ve sıcaktan ilgilenip adapte olamıyorum sana doğuna telafi ederi artık :) umarız iyisindir :)

canım bebeğim. seni cok seviyorum sağlıkla büyü ve kollarıma gel... ben her zaman yanında olacagım söz veriyorum... sende benimle ol bırakma bizi annecim.

canımmdakii canımm seni çarşamba günü öğrendim benimleymişsin..kuzum seni çok merak ediyorum..kalbin atıyormu acaba iyimisin annende rahatmısın:) inşllah bi aksilik olmadan anneciğine gelirsin meleğimm..sıkı tututun annene bırakma emi..seni çok seviyoruzz yavrumm..

güzel bebeğim, seni çok merak ediyorum,
abin de yalnızlıktan çok usandı kardeş istiyor arkadaş istiyor yalnızlığına...

annen çok stresli daha seni anlamıyor olablir.daha hazır hissetmiyorum ama sen hızla büyü ama birazda acı bana

daha küçücük olmana rağmen benim ve babanın bütün hayatı ,bütün umudu ,bütün hayalleri olsun birtanem canım pıtırcığım. seni çok seviyoruz ve merakla seni bekliyoruz sen bana sımsıkı tutun cantanem..

Canım oğlum benim..

Seni cok cok cok cok seviyor bu annen

Bir an once saglıkla huzurla gel kollarımıza bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…