Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

canım oğlummm günaydınn az kaldı kavuşmamıza bugün anneannen geliyor onunla beraber bekleyeceğiz seni sağlıcakla gel inşallah annecim

minik yavrum seni çk seviyorum,,sağlıkla mutlulukla gel bi an önce,,bekletme artık annecini:)

[B]Bundan 5 gün önce cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğimden beri rüyalarımdasın bebeğim.Lütfen sağlıklı ve mutlu bir bebek olarak anne ve babanın kollarına gel bir an önce,biz seni mucize olarak görüyoruz ve herkesten çok seweceğiz.Korkma,çıkacağın dünya sandığın kadar kötü değil,biz elimizden geldiği kadar sana hayatı güzelleştireceğiz inşallah..[/B]

hoşgeldinnn meleğimmm.....büyük şansım.....sen benim yüzümü güldürceksin biliorum bu sefer mutlu olacağızz..hadiii sağ salim gel kollarıma..evimize güneş doğsun..

ben de 4 buçuk aylık haileyim ama cinsiyetini göstermiyor. kaçıncı haftada gösterir acaba 17. hafta bitiyor. sabrsızlıkla beklşiyorum.

AnneCim... MeLeqim... NefeSimin Kanımın varLıqımın Ortaqı ... 1'yere qidip hemen dönüCem anneCim diyip qitiqinde okadar korktumki qeLmeyeceqinden hayaL biLe kurmadım 1'daha. ama sen yOkmusun sen... Ben qeLdimmmm diyişLerini çOOOk önceden hissettim bi bakTım mışıL mıŞıL uyuyOsun aynı rahmet köşende. Beni 1'daha Bırakma Sana Bu kez cOk daha fazLa aLıstım. Tamam Kızma qözLerim doLuyor die. BunLar senin içimde attıqın minik kahkahacıkLarın Bitanem. Sımsıkı tutun bana ne istersen yicem tamammı söz veriOrum qece kaÇ oLursa oLSun baban qidip aLıcak. yOLu yarıLadık az kaLdı kuCaqımızda zıpLicak aramızDa yaTıcakSın anneCim. Seni çOk sewiyOruz qüzeL meLeqim benim... raßßim korusun seni'de burdaki tüm kardeşLerini ve teyzeLerinide ...

bence bu 11.30-14.30 arası bulantı meselesini bi gözden geçirsek senle? senin de benim de hayatımızın bir kısmı sıkıntıyla geçmiyo mu sanki? :)

Minigim kalp atislarini duymaya cok az kaldi sakin bizi birakma annecim kokunu doyasiya icime cekecek gunu iple cekiyorum annem bi duyguyubama yasattigin icin tsk ederim bebegim

prensesim-prensim ,yakışıklım-güzelim ne kadar güzelmiş seni bilmek seni sevmek kalp atışını duymak istemek ne büyük heyecanmışsın sen balım böceğim kelebeğim Meleğim seni gelene kadar çok özleyeceğiz Annecim hoşgeldin hayatımıza bupazartesi kalp atışını duyucaz inşallah sağlıklı ol yeter anneler yavrularını çok sever ne olursa olsun can içinde can yaratmak ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN

bugün hayatımıza girdiğini öğrendik bebeğim ve herşey toz bulutu gibi... sokaklarda hem güldük hem ağladık.henüz 5 haftalık minnacık bişeysin,bak söz ben kendime dikkat edicem ama sende çıtkırıldım olma akıllı uslu büyüde gel emi :) iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki gedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................

Bebeğim, salı günü seni ultrasonda gördükten sonra içim daha da kıpır kıpır bacaklarını hiç durmadan oynatıyordun artık annene de hissettir şu hareketlerini demek istiyorum daha 12 haftalıksın biliyorm erken ama senin içimde oynamalarını hissetmek istiyorum seni çok merak ediyorum acaba şuan da ne yapıyorsun ? :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…