Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Öğrendiğim kadarıyla çişini yapmaya başlamışsın. Annenin boşaltım sistemi bile düzgün çalışmıyorken sen nasıl çatır çatır yapabiliyorsun? Sen gerçek bir mucizesin, seni çok seviyorum pis mayyak!!!

bebegimm annen seni cok sevıyor..
benı cok bekletmedıgın ıcın sonsuz tesekkurlerr...

canım kızım seni içimde ilk kez 10 ekimde hissettim ama artık iyiden iyiye ben burdayım demeye başladın... hep böle sağlıklı ol hep böle kıpır kıpır ol bitanem ben senin hareketlerini hissedince o kadar rahatlıyorum ki ....babanda bende seni çoook ama çok seviyoruz güzel kızım....allahım sana uzun uzuuuunnn ömürler versin elif berram..

daha adına bile tam karar veremediğim güzel oğlum.. bugün altıncı ayımızda seninle beraber kiloları alırken inan ben insanların çok şiştin demelerini asla kulak bile asmıyorum..çünkü sen benim için fiziğimden bile önemlisin...senin sağlıklı olman ,sağlıklı doğman dışında hiçbirşeyi kafaya takmak istemiyorum..daha alışverişini yapamadık,yatağını falan alamadık,..sağ olsun öküz halan bu kadar sıkıntımızın içinde bide altın borcunu istiyor..altın zamlandıya kar etmesi lazım..sözde hala hayırlı olsun hamilesin bile demediği gibi altınımı verin diye arıyor..inş böyle kişileri hiç tanımak zorunda kalmicaksın..zaten sözde halan...allahım ödeyip onlardan kurtulmak nasib etsin..dedimya sen daha önemlisin..benim sıkıntılarımdan etkilenip karnımda tekmikçiklerinin kesilmesini istemiyorum..bigün attığın pıtpıtları duymasam çok korkuyorum:26:..ama anneni meraklandırmıyorsun..güzel yavrum..kkda anne olamayan çok bayan var...onlarında bu duyguyu yaşamasını canı gönülden çok istiyorum..çünkü içinde bir canın olması tam bir allahın lütfu...yaşamadan anlamak gerçekten zormuş..senin için bir günlük tutuyorum ..inş ömrüm yeterde sana vermekte bigün nasib olur..babanda çok çalışıyor..senin ihtiyaclarını şimdiden düşünüyor...allahım sana hayırlı anlayışlı düzgün bir aile olabilmeyi bize nasib etsin inş..inş dilinden anne kelimesinide duyarım yavrum...seni seviyorum daha göremesemde tanışamasakta sen bizim bir parçamızsın ve seni daha şimdiden çok seviyoruz merak ediyoruz..allahım seni ve bütün hamiş kardeşlerimi korusun...

güzel oğluma

Canım kızım;

çok sıkıntılı süreçler atlattık seninle. testlerde endişelendirdiler, günlerim ağlamakla geçti. işte o zaman anladım annemin neden benden daha çok üzüldüğünü, geceleri uykusunun kaçtığını. kendini dahi umursamayıp uğruna canını feda edebileceği tek varlık evladıymış insanın. miniğim artık yolu yarıladık. heyecanla gelmeni, seni kollarımın arasına almayı bekliyorum. hareketlerini hissettiğim an yüzümdeki gülümsemeye neden oluyorsun. ömrüm vefa ettikçe hep yanında olacağım canım. inşallah hayırlısıyla gelirsin. huzurlu, sağlıklı, mutlu ve bereketli bir ömrün olsun canımın içi:)

sevgili bebegimizzzzz seni okadar çokkkkkkkkkkk seviyoruz kiiiiii galiba annelik ve babalık bu olsa gerek benim göbüşümde okdar küçük ve masum uyuyosun ki bebgim baban her gün seni öpüyo benim göbüşümden :) sonra ben bebgimizi çokkkkkkkkk seiyoruki diyo sen sağ sağlim gel emi annecimmmmmm minikimmmmmmm benimmmmm seni seven annecin ve babacın

Son düzenleme:
güzel oğlum bugün 24 tane şehit verdik ..eskiden olsa anlamazdım pek ama şimdi anne olacağım içinmidir nedir daha bi endişeliyim senin için..inş sen doğup o yaşa gelinceye kadar biter bu terör belası..geberir bütün terörist canavarları..yok edilir..çok kızgınım çok..kaç ay karnında taşı..düşük riski olduğu anda bile yüreğim ağzıma gelmişti doğur büyüt..hastalığında sağlığında ilk adımında ilkokulunda yanındaol,sonra gelsin bi canavar bi kurşun sıksın alsın20 21 de aramızdan alsın...tamam şehitlik çok kutsal bi mertebe ama nasıl dinerki bu acı....çok zor çok..allahım sabırlar versin..güzel oğlum kollarımda olacağın günü sabırla bekliyorumm..Rabbim korusun seni..ve benim gibi bebek bekleyenleri..tekmikciklerin bile çok güzel bi duygu yavrummm...annen kurban olsun sana..

Miniğim.. İlk Göz Ağrım... Sen baharın diğer adıymışsın.. Anneciğine sımsıkı tutun MeLeğim... Gel de kucağım dolsun yavrumm...

Senin minik tekmelerini hissetmem dünyadaki en güzel şey benim için güzel kızım baban senin tekmelerini duymak için çok çabalıyo ama daha denk gelemedi hadi artık babanada hissettir kendini bebeğim seni çok merak ediyoruz seni çok seviyoruz güzel kızım yanımıza kucağımıza gelmeni dört gözle bekliyoruz zamanında ve sağlıklı gel bebeğim

çok küçüksün, 7 mm.. pirinç tanem elma çekirdeğim.. Sıkı sıkı sarıl olur mu? Hep hayalini kurardım, hiç olmayacakmış gibi gelirdi.. şimdi varsın o küçücük varlığına inat kalbin nasıl bir azimle çarpıyor.. miğdem çok kötü, elim kolum kalkmıyor, yeme içme sıfır :) olsun çok şükür sen şimdi benim canımdan besleniyorsun, Rabbim aratmadı ya, sağ salim, güle oynaya, gel insallah.. Kısmetse, allahım yazdı ise kaderimize, çok güzel mevsimde geleceksin, havalar ısınmış olacak, meltemler esecek, sen büyüyeceksin.. Sen benim canımdasın.. O kelime bana çok mucize geliyor ama inşallah anne dediğin günleri de görürüm.. miniğim, çekirdeğim..

şimdiden seni kucağımıza aldığımız günlerin hayalini kuruyoruz babanla
çok şanslı bir bebek olacaksın sabırsızlıkla herkes seni bekliyor şimdiden annecim

minik meleğim, sen en umudumun bittiği anda hayatıma en güzel süpriz olarak girdin.Benim için mucizenin anlamı sensin.Bana sıkıca tutun annecim seni çoook seviyorum.

büyü bebeğim, sıkı sıkı tutun bırakma beni, ve sağlıkla gel. seni çok bekledik, seni hiç görmeden özledik, şimdi de sabırsızlıkla bekliyoruz, kalp atışlarını göreceğim gün gidip sana bir çift çorap alacağım, ve gece onlarla uyuyacağım seni çok seviyorum miniğim

Annemm içimsesinn mucizem benimm seni çok seviyorum bebeğim
Tutun annene sımsıkı yarın seni göreceğim kuzum,pıtpıtlarını dinlicem...

bugün bebeğime onu çok sevdiğimi artık heyecanla onu beklediğimi zor kavuştuğum bebeişimi yanımda istediğimi sölemek istiyorum bunları yaşattığı için ayrıca doktorum selman laçine de teşekkür ediyorum yine bugün..

doktora teşekkür edeceğine Allah'a şükret. Doktoru da senin bebegini de yaratan şüphesiz Allah'tır doktor sadece vesile olmuş olabilir ayrıca yapana deil yaptırana bakacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…