Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

doktora teşekkür edeceğine Allah'a şükret. Doktoru da senin bebegini de yaratan şüphesiz Allah'tır doktor sadece vesile olmuş olabilir ayrıca yapana deil yaptırana bakacan

evet doğru demişsin de, arkadaşın Allah a şükretmediğini nerden biliyosun ki, inanç kalptedir kimseyi böyle peşin yargılamayın bence.

haklısısnız tabii allahıma her gün şükrediyorum bana bu duyguyu yaşattığı için bunların hepsi tabii ki öncellikle rabbimin sayesinde benim selman doktoruma gitmiş olmama bile onun sayesinde bu konuda inancım tam bebeğimin içimde gün ve gün büyüyuor olması önce allahımın sonra da dokotrumun eseri..

şuan kolarımda olsan ve yaşadığım mutsuzluğu gözlerine bakarak seni hissederek dünyanın en mutlu kadını olsam
bebeğim seni çok seviyorum ve sabırsızlıkla seni bekliyorum

mücadeleci bebeğim benim... en zor şartlara rağmen 8 haftadır içimdesin ve minik kalbinin atışını dinlemek beni dünyanın en mutlu kadını yapıyor :) seni çok seviyorum ve babanla kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz... bizi sensiz bırakma olur mu?...

bende hamileyim bu gece öğrendim.taze bilgi yani.çok mutluyum.

hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur; ben çok çektikten sonra öğrenince çok mutlu olmuştum tabiiki önce allaha sonra da doktorum selman beye dua ediyorum her gün bunun için senin de her şey gönlünce olsun allah analı babalı büyütmeni sağlasın bebeğini...

Bebeğim Allah seni bütün kötülüklerden korusun. Sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin. Ben seninle birlikte çok pozitifim beni bırakma anneciğim. Her gün senin güzelliklerini göreyim

bebegim ilk goz agrim suan icimdesin seni icimde hissedemiyom suan cunku cok kucuksun daha 7 haftaliksin ama hergun gozumu actigimda senin orda oldugunu biliyorum Allahin izni ile seni sagsalim kucagima alirim 6 ay sonra seni bende babanda cok seviyoruz canim bebegimmm kalbim evimizin nesesi annesinin bitanesi

bir yandan zaman çabucak geçsin istiyorum, bir yandan da içimde oluşunun her anını doyasıya yaşamak istiyorum bebeğim.
anne ve baba seni çok seviyo. sağlıkla gel...

Gecemiz kötü geçti okunan sabh namazının ardından tekmelrınle annen dunyanın en mutlu ınsanı oldu benı bırakma cogu gıttı azı kaldı acele etme neolur ((((((

canım yavrum benim 5 yıl sonra gelen gerçek mucizem. allahım seni korusun hayırla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah ...şansın bahtın güzel olsun...sabırla heyecanla seni bekliyoruz miniğim

" seni çok özlüyorum hadi gel bir an önce " demek isterdim ve her gün diyorum

miniğim annesinin küçük mücizesi rabbim seni hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin annen senii çoooook seviyoooooobebeğimmm

Ah yaramaz oglum gece gece diktin beni ayaga.. Bundan sonra uyku yok sana anne mi diyorsun bana :2:

Ah bir gel yanıma o vuran ayaklarını ısırıcam, sorucam sana

canım bebeğim bitanem zorlu bir sınavdan geçiyoruz ikimiz de... senin için 2 iğne oluyorum içtiğim hapları bile şaşırıyorum bazen.ama olsun 100 tane iğne olsam da umrumda değil sana feda olsun tatlım benim.bu cumartesi amniosentez yaptırıcam lütfen dayan bebeğim zaten ondan sonra başka bir zorluk olmayacak bak 17 haftayı birlikte atlattık bunu da atlatıcaz Allahın izniyle çok seviyorum seni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…