Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Benim küçük meleğim. Seni o kadar çok bekliyorum ki. Rüyalarımda hep seni görüyorum.. Ananenin aldığı minik çoraplara bakmaya doyamıyorum ve baktıkça seni daha çok özlüyorum. O küçücük ellerini ayaklarını düşününce gözlerim doluyor. Benim küçük meleğim.. Babanda bende seni herşeyden çok seviyoruz. Miniğim...16+4

benim minik mücizem öyle mutlu ettinki bizi babanda bende seni özlemle kucağımıza lacağımız günü bekliyoruz hayırlısıyla ve sağlıcakla gel bebebğimmm

ben oğluma hamile kaldığımı öğrendiğim gün bi defter aldım ve o günden beri yazdım hep bazen okuyup duygulanıyorum.....şimdi oğlum 2.5 yaşında yazmaya vakit bulamıyorum:)))

umarım ablalarından daha şanslı olursun.ve yine umarım baban seninle beraber düzelir..ilk günlerimizdeki gibii

Beni anlayabilicek yüzlerce kadınla fiziki olmasada biraradayım ve istediğim gibi içimi dökebilirim..teşekkürler kadınlar kulübü ve üyeleri..

bebeğimmmm miniğimmm çok şükür herşey yolunda doktor amcan herşey güzel gidio dedi 12 haftamız doldu hayırlısıya dah çok yolumuz var seni bir an evvel kucağıma almak ve mis kokunu doyasıya içime çekmek istiyorummm ve hep dua ediyorum sağlıcakla gel diye

canımın içi yavrum.gülen yüzüm benim bugün seni görmeye gidicez.çok heyecanlıyım 2 haftadır göremedim özledim valla

ahhh be bebeğimmm dilin olsada cinsiyetini fısıldayıversen kulağıma çook merak ediyorum zaman geçmiyor yaaa

Benim küçük prensesim meleğim. karnımda hissettiklerim senin minik topukların mı avuçların mı?? Artık daha güçlü kızım bugüne kadar olduğun gibi daha güçlü ol ve artık bende burdayım de bana. Emin olayım, hissedeyim senin minik tekmelerini... Seni seviyorum..

Kızım seni bekliyorum heyecanla 16 haftalık olduk artık yakındır hareketlerini hissetmem, her an bekliyorum minik bir kıpırtını, oysa ultrasonda nasıl dört dönüyorsun yaramaz kızım benim, evimizin neşesi olacaksın, senin yatağını bebek arabanı kıyafetlerini seçmek istiyorum artık ama hiçbir parça alamadım daha.. annen çok takıntılı olacak galiba hiçbirşeyde bu kadar titizlendiğimi hatırlamıyorum, hiçbirşey içime sinmiyor, senin ipek tenin zarar mı görür diye her kumaşa dikkatle dokunup inceliyorum sanki çok anlarmışım gibi.. annelik içgüdüleri heralde... seni çok seviyorum bebişim minik kuzum ara sıra seni üzüyorsam aç bırakıyorsam çok özür dilerim annen yoğun çalışıyor bazen morali bozuk oluyor ama kendime söz verdim ne olursa olsun seni ihmal etmeyeceğim.

canım bebeğim benim ALLAH sana can versin sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin seni çok seviyorum artık seyremeye başladın kalbinin atışlar bana o kadar huzur veriyor ki benim canım bebeğimm sağsağlim sağlıkla doğmanı ALLAHTAN RABBİMDEN diliyorum ve seni babanla merak içinde bekliyoruz hayırlısıyla...

minik kızım benim..bugün iki elini yada ayağın bilemiyorum..ellerimin içine dayayıp burdayım anneciğim dediğin için teşekkürler..artık her hareketime tepki veriyorsun biz seninle çok iyi ana kız olacağız seni çokk seviyoruz..artık babanada tekemelerini göstersen iyi olur korksun bizden..az kaldı meleğim allahın izniyle iyi ol emi senii çok özledimm:)

annesinin bitanecik yakışıklı oğlu seni çok seviyorum.
babanla birlikte 4 gözle yolunu gözlüyoruuz
seni koklamak içime sarmak istiyorum...

her ay dort gozle yollarini gozledim sonu hep hayal kirikligi olsada ve sensiz 4.5 yilimi tukettim.oyle bir anda ce e yaptinki bizee umut oldun hayatimiza nese oldun.simdi kalp atislarini duymayi bekliyoruz ve seni gormeyi tarifsiz mutluluk dedikleri bu olsa gerek.simdilik sana mercimek diyoruz o kadar kucuksun cunku.evimin nesesi gozumun nuru mercimegim benim sana sarilip cennet kokunu icime cekmeye oyle hasretim kii.takvimler eylul bebegi olacagini soyluyor bizde seni bekliyoruzz vee seni coooookkkkk seviyoruzz

minik mucizem canımmmm cinsiyetini öğrenmeye az kaldı ne olursa olsun hayırlısı vesağlıcakla seni kucağıma alıp doyasıya kokunu içime çekip annemm demeyi bekliyorum sen allahın bize verdiği minik mucizemizsin.....

cumartesi öğrendim benimle olduğunu bebeğim dünyaları verdin bana
canımdan cansın Allah'ın bana verdiği en büyük mucizemsin bebeğim
Annen seni çok ama çok seviyor küçüğüm

benim minik kuşum seni daha görmeden özlemeye başladım içimde olman benimle olman çok güzel ama doğsan yüzüme baksan, seni koklasam sarılsam sarılsam senin için çook planlarım var annecim, herşeyin en güzeli senin olsun ve sağlığın yerinde olsun inşallah kızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…