Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

canım bitanem seni okadar çok istedimki allahdan rabbim dualarımı boş çevirmedi seni sabırsızlıkla bekliyorum annecim herşeyimsin benim babanla seni ilk ögrendiğimiz gün görmeliydin bizi sevinçden uçtuk adeta kardeşini kaybedince bidaha olmıcak diye çok korktuk yada sada bişey olur enişesine kapıldık hep ama hiç isyan etmedik sabırla bekledik ilk doktora gittigimde ne oldugunu anlamadık bile minicikdin ama doktorun herşey yolunda dedi ikinci gittigimde karnımdan göründünya ohh dedim bebegim duruyor büyümüş dedim heleki san konturolünde seni kıpır kıpır gördüm ellerini tek tek saydım 3 aylık olmuş annesi kız geliyor sanırım dedi çok saglıklı bir bebek dedi o kadar mutlu oldumki ultrasondan çıkmayı hiç istemedim bebegim seni birazdaha görebilmek isterdim çok tatlıydın annem hele baban seni nasıl izlemiş bir bilsen her ayrıntını anlatıyor bana o minik kalp atışınıda duyduk ama ne olur annem artık bulantı yapma kusmalarım kesilsin küçük prensesim yoksa seni nasıl beslicem annem sıkı sıkı tutun annene bebişim 6 ay sonra allahın izniyle beraber olucaz birbirimizi koklıcaz kuzum canımın içi yaşam kaynagım yol arkadaşım seni sabırla bekliyorum rabbim seni ve tüm bebekleri korusun:))

minik mucizem yarın doktor amcaya gidicez bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz hayırlısıyla sağlıcakla olda kuzum benimlesinya allahım seni hayırlısıylada kucağıma almayıda nasip etsin inşallah cinsiyetindende önemlisi durumun nasıl bakalım inşallah huzurun yerindedir ve herşey yolundadır bebişim bişi çıkacak diye öle korkuyorumki rabim seni korusun annesinin meleği

kuzucum varlığını öğrendim inşallah çok başarılı bir anne olurum.şunu bil her ne kadar korkularım olsada hissediyorum ki seni herşeyden çok seveceğim....

Son düzenleme:
Annecim niye beni korkutuyosun ve endişelendiriyosun 3'lü teestte niye bozuk çıktı değerlerimiz
annecim sağlıklı gel lütfen benden ayrılma beni bırakma baban ve ben çok üzülürüz....)))9

bitanemm melegimmm seni ilk gorecegim zamani iple cekiyorm, canim benim SIKI SIKI tutun anneye hic birakma sen benim umudumsun

bebeğim haftaya bize o minik kalbini dinlet, çok heyecanlıyım senn kalbinin sesini duymak için... çok mutluyum birtanem , mutluluğumu yarım bırakma..

Canım oğlum, sen sağlıkla vakti zamanında gel başka birşey istemiyorum. Kilo alıyorum diye çok yakınıyorum ya bakma sen bana..Senin varlığının verdiği mutluluk heyecanın yanında başka hiçbirşeyin anlamı yok..Baban ve ben seni çok merak ediyoruz. Bugün gördük seni ama yine ellerin yüzünde...Yüzgörümlüğümü istiyorsun yoksa Seni çok seviyoruz..Sağlıcakla gel yavrum

Hamile değilim 21 yaşındayım ama sevdiğim adamla evlenip BEBEĞİMi öyle bir heyecanla bekliyorum ki Allah bana o günleri gösterir inşallah.O zaman buraya yazıcam bende :)

minik mucizemmmm 15+6 olduk çok şükür ama anne biraz hasta inşallah sana bi zararım olmaz bebeğimm bu son isteğimm annemmm pazartesi ultrasyona giricez inşallah herşey normaldir ve inşallah hayırlısıyla cinsiyetini de öğreniriz bebeğimm hayırlısıya şu taramamızıda atlatırız annecimm iyiki varsın ve iyiyki benimlesin rabbime şükürler olsun

kızım 8 aylık oldun az kaldı doğumuna ama hala bize yüzünü dönmüyorsun. sırtını ezberledik artık daa. bu haftaki kontrolünde lütfedip yüzünü göstersen mutlu olacaz

canım kızım seni öyle özlemle bekliyoruz ki senin her kıpırtında baban heyecanla yerinden fırlayıp elini koyuyor ve sen tepki vermiyorsun baban çok üzülüyor ahahhahaha bu benim hoşuma gitmiyor değil sen hep bana tepki ver prensesim babanda çatlasın DD baban şimdiden seni seviyorum dedikten sonra sonuna kızım kelimesini eklemeye başladı bile kıskanmaya başlıyorum artık şimdiden tahtıma oturdun valla böyle giderse doğunca seni babanla aramıza yatırmam heee :)))

cumartesi öğrendim benimle olduğunu bebeğim dünyaları verdin bana
canımdan cansın Allah'ın bana verdiği en büyük mucizemsin bebeğim
Annen seni çok ama çok seviyor küçüğüm

Merhaba bende cumartesi öğrendim.

Hala karmaşık duygular içindeyiz eşimle.

Canım benim annene sıkı sıkı tutun bırakma o seni hiç bırakmayacak.
Cenabı Allahıma binlerce şükürler olsun

canimin ici melegimmmm SIKI tutun anneye bitanem bugun kalp atisini gordum seni kaybetme korkusu hic biseye benzemiyo cnm RAbbim seni korusun sen benim umudumsun

annem kızım 4 aylık olduk annem aetık karnımızda çıkmaya başladı varlıgın dahada belli olmaya başladı bebegim seni çok seviyorum annecim 23 de doktor amcaya gidicez seni çok özledim annecim sabırsızlıkla bekliyorum 3 taramaya gircez bebegim ne olur herşey yolunda olsun anneyi korkutma kızım annecim geçeleri sagıma yatıyorum farkında olmadan sıkıştırıyormuyum seni bebegim içim rahat etmiyor korkuyorum hep ama annen ne hale gircegini şaşıyor yatarken kızım tatlı bebegim ben seni çok özledim prensesim teyzende 4 gözle bekliyor annem hadi artık dogsunda sevelim diyor artık teyzenin güzel akıllı kızı var şevval ablan inşallah ona benzersin annem onda seni sabırsızlıkla bekliyor kucagına alcakmış kızım hele anannen sana ciciler almaya başlamış bile gerçi ilk teyzen aldı uzakda olmalarına ragmen hepimiz seni bekliyoruz annecim saglıklı sihatli gel bizi dünyanın en mutlu annesi babası yap bebegim az kaldı gidicez anneannye teyzeye şu konturolümüz bi geçsin onlarda görsün büyüdügünü yazarken bile mutlu oluyorum annem öyle duygular kaplatıyorsunki insanın içineeee seni çook seviyorummmm babanıda herşeyimsiniz siz benim allaha emanet ol kızım rabbim seni korusun

prensesim 17 haftalık oldun ve ben çok sabırsızım biran önce kucağıma almak istiyorum seni.
ve ben bebeğime hergün balııımmm prensesm diye seslenirim

prensesim 17 haftalık oldun ve ben çok sabırsızım biran önce kucağıma almak istiyorum seni.
ve ben bebeğime hergün balııımmm prensesm diye seslenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…