Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

bebek kurabiyeleri

Eklentiler

• $DSC03381.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $P1120296.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $P1120302.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $P1120287.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $431223_10150537989556622_552041621_8938296_1668317018_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $403168_10150537989321622_552041621_8938295_1191909517_n.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $P1120311.webp
    12 KB · Görüntüleme: 34
DAHA YENİ ÖĞRENDİK ARAMIZA KATILDĞINI ANNECİM.ÇOK SEVİNDİK ÇOK MUTLUYUZ BABANLA... ANLATILMAZ BİR DUYGU BU! AMA NOLUR DİĞER 2 KARDEŞİN GİBİ SENDE BİZİ BIRAKIP GİTME ANNECİM... NOLUR ANNENE SIKI SIKI TUTUN KUZUCUM NOLUR.O KADAR ÇOK İSTİYORUZ Kİ SENİ YANIMIZDA GÖRMEYİ,KUCAĞIMIZA ALMAYI,SENİ KOKLAMAYI,ÖPMEYİ... VE ÇOK HASRETİZ ARTIK SANA MELEĞİM...SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE TOMBİK TOMBİK GELİRSİN İNŞALLAH.LÜTFEN ÜZME ANNEYİ BU DEFA ANLAŞTIK MI MELEĞİM.ALLAHA EMANET OL BEBEĞİM... (ALLAHIM NOLUR NOLUR YAVRUMU BANA BAĞIŞLA AMİN)

canıma can katan beni hayata bağlayan canım yavrum şuan daha miniciksin zamanla büyüyücek ve birgün annenin kollarında olucaksın babanla hayata yeniden doğmuştum;sen büyük bir aşkın meyvesisin bebeğim ve şimdi baban ve ben seninle yeniden çok güzel bir dünyaya açıcaz gözlerimizi senin varlığından haberdar olduğumuz gece boyunca uyuyamamıtık hala aynı heycanı yaşıyoruz annecim dünyaya geldiğinde şuan karnımda olduğun kadar güvende olucaksın meleğim sana söz veriyoruz baban ve ben seni çok seviyoruz senin için çok güzel hayallerimiz var öncelikle mutlu huzurlu ve sevgi dolu bir aileyle karşılıcaz seni şimdiden ilk adımların ilk kelimen ilk gülüşünün hayalleriyle doluyuz anNene sıkı sıkı tutun meleğim ALLAH IM BEN BİR DİLEK DİLEDİM VE SEN BANA BEBEĞİMİ VERDİN VERDİĞİN MUCİZE CAN MELEĞİMİN MİNİK CANI SANA EMANET ALLAH IM BEBEĞİMİ ALMA BİZDEN ONU BİZE BAĞIŞLA ALLAHIM AMİN
ALLAHIM annelik özlemi duyan yavrusuna kavuşmayı bekleyen her annenin kucağını doldur RABBİM bu güzel duyguyu bütün annelere tattır AMİN

canim oglum..seni gün gectikce daha cok seviyor ve aramiza katilacagin günü sabirsizlikla bekliyorum....bana ve babana müthis bir heyecan veriyorsun....mayis bir an önce gelsin....seni ölesiye seviyoruz....

canımmmm minik mucizem allahın lutfu seni o kadar merak edeyorum ve kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum taramamızın sonucunu beklemek bu kadar zor ki rabbim inşallah hayırlı haber almamı sağlar 4 ayı geride bıraktık annecim ve sen çok şükür benimlesin ve rabbim hayırlısıyla kucağımada almayı nasip etsin seni özlemlee bekleyen annenn

tatlı bebeğim hğgeldin hayatıma.seni istemediğim ve ağladığım için beni affet annecim.ama sen bana kurtuluş gibi geldin.hastalıklarıma ilaç oldun bebeğim.seni annen şimdiden çok seviyor faslyem bitanem

annem yavrum meleğim..... seni nasıl sabırsızlıkla bekliyorum bi bilsen papatyam bnm ...canıma can kattın hayatıma renk verdin seni nasıl seviyorum bi bilsen şimdi biran önce eylül ayını bekliyorum seni kollarıma alacağım o muhteşem anı hayal bile edemiyorum rabbime sonsuz şükürler olsunki seni bana verdi hemde hiç bekletmeden herşeyimsin benim meleğim rabbim sana uzun ömürler versin inş seni çok ama çok seven annen

kalbin atiyo mu kuzum :26: umarim kalp atisin uzun omurler boyunca durmaz seni cok seviyorummmmmm saglikla gel annecim

akıl ve beden sağlığı yerinde iyi huylu paylaşımcı inançlı mutlu ve herşeye rağmen ayakta kalabilecek bir yavrum ol inşaallah.......

Bebeğimmmmmm seni öyle uzun zamandan beri bekliyorum ki...yolunda ne acılar çektim,ne gözyaşları döktüm bilmezsin,ama senin için herşeye değer Annecimmmm,yüzünü görmeden,kokunu duymadan bile seni çok özledimmmmm Canımmmm Yavrummm...Rabbim sağlıkla,sıhhatle yüzünü göstersin inşallah..!Baban ve Ben SENİ ÇOK SEVİYORUZ MİS KOKULU MELEĞİM..

bebeğimmmmmmm annemmmmmm kuzummmmm inşallah iyyisindir bitanem kavuşmayı öyle sabırsızlıkla bekliyorumki kokunu içime çekeceğim gün hayırlısıyla sağlıcakla gelsin annesinin minik mücizesi rabbim şükürler olsun bebeğimi ve tüm bebekleri koru hayırlısıyla kucağımıza alalım cümlemiz

sana layık bir anne olamamaktan çok korkuyorum kızım. umarım hatalarıma rağmen beni seversin ben seni her zaman çok hemde çok seveceğim.hep benim güzel meleğim olacaksın.

seni dünyaya getirmem için beni vesile kılan allahıma sonsuz şükürler olsun tek dileğim benim senin annen olmama pişman olmadan ahlaklı ve terbiyeli bir şekilde önce seni dünyaya getirip sonrada hayırlı bir insan olmana vesile olmak....canım yavrum sen rabbimin bana bahşettiği en güzel ve yegane ikinci hediyesin ........
önce ağbin sonrada inşallah sen..............rabbim sizleri bana bağışlasın sağlık ve huzurla..........

Bebeğim..

Allah'ıma şükürler olsun, banada nasip etti. 6 haftalık hamileyim... Fasulyemi çok seviyorum.. bütün gün seninle konuşuyorum..
kalan aylar nasıl geçicek fasulyem.. hayatımda ilk defa birşeyler yerken kilo alırım korkusu çekmeden besleniyorum senin için bebeğim.. sütler biriksin diye..

bebeğim sağlıklı ol inşAllah..

Bebek bekleyen bütün annelere Allah yardımcı olsun.. Sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşAllah.. (Amin)

Sevgilerle.

annesinin mucizesi çok şükür ayrıntılı ultrasyonuda anlımızın akıyla tamamladık annemmm herşey yolunda rabbime hamd olsun 5 ayımıza yanaştık çok şükür hayırlısıyla geleceğin günü bekliyorum snei seven ve özleyen annennnn

sana ıkı peygamberın ısmını verdık..bırtanesı aynı zamanda dedenın ısmı..senın deden hayatımda gordugum en sahsıyetlı en onurlu ınsandı...bu ısımlere layık bır evlat olacagına suphem yok...senı sevıyorum...
Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…