uzun bir bekleyiş ve olumsuz onca şeyden sonra mucize gibi çıkıp geldin annecim kendiliğinden,hoşgeldin bebeğimm,dünyama,hayatıma,ruhuma renk verdin,gördüğüm o minicik kalbin sağlıkla uzun yıllar çarpsın annecimm,küçük meleğimm benimm,doğacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum bitanem,seni çok merak ediyorum,sağlıkla,mutlulukla gel miniğim,seni çok seviyorum annecim...Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...
minik mucizem oğlummmmm artık ne olacağını öğrendim canımın parçası gözbebeğim rabbim hayırlısıyla kucağıma aldığım günleride göstersin cümlesiyle bizede annecim sen babana mı benziycen boyumuz normale göre biraz uzunmuş babasının oğluşu yerim seni annesinin biriciği özlenenim anlaşılan sende bizi özledin annem doktor teyze bakarken el salladın bekle anne az kaldı dercesine şükür seni bana verene bebeğimmm
canım meleğim varlığına sevınırken yok olabılme ıhtımalıne dayanamıyorumm kucucuk bı yureksın içimde ne olur annenı bırakma .....annen bı kez daha buna dayanamazzzz....
melegimmmmmmm canima can katan yavrum seni cooooook seviyorumm
nolur beni birakma hep saglikli ol annenin sana ihtiyaci var
umudummmmsun yasam kaynagimsin ...
miniğimmm seni o kadar çok istedik ki ve artık Allah nasip ederse bizimlesin içimde olduğunu bilmek huzur veriyor bana.. kardeşlerin cennette biliyorum seni gönderdiler bana daha fazla ağlamıyım üzülmiyim diye.. sağlıkla seni kucağıma almak için sabırsızlanıyorum annen baban ve abin seni çoookk seviyor hoşgeldin Dünyamıza
İsteyen herkese anne olmayı Allah nasip etsin dua ediyorum bebek özlemiyle bekleyenlere
bebişim sennle canıma bir can daa katıldı hosqeldn pıtırcıqım henüz daa nohut tanesi kadarsın 2 qündür çok dikkat ediorum hareketlerime sana bişey olacak diye aklım çıkıyo zamanında saqlıklı bi şeklde qel olur mu seniiiii sonsuz seviyorum miniciqim :)
annesinin güzel yavrusu seni sonsuza dek seveceğim.. ödüm kopuyor, daha şimdiden.. sana birşey olur die, dört gözle bütün ailen seni bekliyoruz meleğim.. hepimiz seni çok seviyoruz.. bize şimdiden mutluluk ve huzur getirdin.. Allah seni büyütmeyide nasip etsin bize.. sen bana Allah ımın verdiği en güzel mucizesin.. Annecimm seni çok seviyorum...
süpriz yumurtam benimmmm:)) küüçük kuzummm abinle yaş farkınız çok az bir buçuk yaş ben size haksızlık ettiğimi düşü
nüyorm aslında ikiniznde ilgiye çok ihtiyacı var ve ben ilginizi bölmek zorundayım biryandan çok mutluyum her arkadaş hem kardeş olcaksınız birbirinize bir yandanda endişem ve korkularım var ya aradaki sınırı ayarlayamazsam kıskançlık veya az ilgi olursa birinizde diye ama olsun ALLAH İZİN VERİRSE İKİNİZEDE ÇOK İYİ BAKACAĞIM İKİ KÜÇÜK ERKEK SIPACIKLARIN YARAMAZLIĞINA DAYANACAĞIM:) seni ve abini canımdan çok seviyorum....
sen iyi ki dünyamıza geldin,şimdi herşey o kadar farklı ki senle... senin gelişin benim hayata bakış açımı inandığım herşeyin yeniden anlam kazanmasını sağlıyor.. hep yanımızda ol, ben ömrüm yettiğince senin yanında olacağım.. kim bilir belki anlaşamayacağız,kavgalarımız olacak,gülüşlerimiz olacak ama ben hep yanında olacağım...
minik bebegim benim...can tanem..nur tanem...sana okadar cok ihtiyacim varki..ne olur tutun bana ve beni birakma annecigim.
sen ve abilerin hayatimi degistirebilecek tek varliklarsiniz. Seni simdiden okadar cok seviyorumki. 9 ay gecsede seni kollarima alip koklasam opsem butun sorunlarimi unutsam.
elimi karnima koyup seni oksuyorum ve seviyorum..
annesinin oğluşuuu dün seni gördüm ve çok mutluyum annemm şimdi ne yapıyorsun kıpırdanmalarını hissetmek kadar güzel bişi yok şimdilik bitanem hayırlısıyla gel.....