Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

SENI COK MERAK EDIYORUM ACABA RAHATIN IYIMI SAGLIGIN YERINDEMI, VE SENI COK SEVIYORUM BITANECIM ANNENIN ELLINI SAKIN BIRAKMA

ben şu anda 6+4 haftalığım ve hafif kahve akıntılarla beni korkuttuğu için 'Anneciğim dayan bebişiimm benim yaşatıcam ben seniii diyorummm':))

rabbim korusun inşallah seni ve bebişini hayırlısıyla atlatırsınız inşallah

benimle bu uzun yolculuğa var mısın diyorum ben çünkü 6 haftalık gebeyim bir düşük yaptım inş. bu gebeliğim sağlıklı devam eder.

oğluşummmm nasılsın bakalım ama iyi olduğunu hissedebiliyorum annecim dün akşam babanada bizimle olduğunu gösterdin ya dünyalar babanın oldu kuzummmm bu mutluluğu bize yaşattığın için saol annem rabbim şükürler olsun sana ki bize bunları geçte olsa yaşattın

benimle bu uzun yolculuğa var mısın diyorum ben çünkü 6 haftalık gebeyim bir düşük yaptım inş. bu gebeliğim sağlıklı devam eder.

inşallah bu 9 aylık yolculuk size hayırlısıyla sonuçlanır rabbim bebeğinizi ve sizi korusun sağlıklı günlerr

henüz hamile değilim ama olsaydım söyle derdim;

cigerimin köşesi yavrum , hayatım boyunca ettiğim en büyük dua ,kurduğum en güzel hayal,beklediğim en güzel habersin... mevlam seni benden bi an ayırmasın... sen baban ve benim en kıymetlimsin ... bir insanın nefes aldığı an varya senle olmak o anı yaşamak demek ... derdim

Minik susamım,sende tek istediğim beni üzmeden zamanında,sağlıcakla doğman...biliyorum sen de bunu istiyorsun,rahme düşen her canlı gibi dünyaya gelmek için sabırsızlanıyorsun,yalnızca kurban olduğum yüce Rabbim bilir senin doğumunun ikimiz için de hayırlı olup olmayacağını...senin içimde olduğunu bilmek beni hem umutlandırıyor hem de endişelendiriyor.abin gibi yapıp beni aniden terketmenden korkuyorum,biliyorum korkunun ecele faydası yok pozitif düşünmem gerek güzel yavrum.inşallah hakkımızda hayırlısı olur....

Sen şimdi içeride hareket ederken ben diyorum ki hayatımda yaşadığım en güzel şey sensin.Hayatım boyu bir anlam aradım ,mutluluğu aradım.Ben seni aradım canım kızım.

ufacık kalbının attıgını haftaya duyabılcekmıyım acaba guzel meleğim benim..senı çok sewıyorum

Findik kurdumm annem Geldin ama neolur geri gitme sevincimi kursagda birakma encok istedigim seninn kalbinin attigini babanla birlikte duymak bundan mahrun etme bizi mutlulugumuza mutluluk kat yavrummm minik kusum

umutsuzluguma umut oldun .. karanlıgıma ışık ..
ellerımi kaldırdıgımda ilk sükrettiğim, ilk duamsınn
Sen benım gördugum en güzel rüyasın .. Canım oğlummmm az kaldı Allah c.c. kokunu içime cekmeyi, oğlum diyim sevmeyi nasip etsinnn..Aminnnn

bugün kalp atışlarını dinledim...hayatımda duyduğum en güzel şeydi.okadar heycanlıydım ki mutluluktan kalbim yerinden çıkacaktı sanki...
seni çok seviyorum bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…