Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

bebegim sen bu defa tutun bana yalvarıyorum sakııın beni bırakma sakın bırakma
gel annem ne olur dog yavrum kuçagıma alayım seni kokunu hissedeyim yavrum yıllar oldu seni bekliyorum çoook özledim seni gel annem sakın ha sakın beni sende bırakma düşme bebegim sana çok ihtiyacım var özledim görmedigim yüzünü almadıgım kokunu özledim yavrum seni ben allahıma yalvarıyorum bu defa evladımı koçagıma almamı naibet diye bebegim ne olur sende allaha yalvar beni anneme kavuştur annemin bizden başka kimsesi yok de belki rabbim seni duyar sen günahsızsın belki bana merhamet eder ve karnımın büyümesine izin verir dogmana izin verir çok özledim seni yavrum hasretim yüreğim yanıyor gel gel gel çocum gel dayanacak gücümde azaldı gel ne olur yavrum gel allahım bana bu hamileligimi tamamlamama izin ver senden başka kimsem yok rabbim merhamet et ne olur yavruma izin ver dünyaya gelsin bende onu vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştireyim allahım duy beni çok yanlızım yanlızlık sana yakışıyor rabbim bana evladımı kocagıma almama nasib et merhamet rabbim bebegim çok özledim seni allah muhammet aşkına sakın bu defa beni bırakma sakın nırakma annem .....allahım kimseleri gönlündeki muradından ayırmasın ..KARNIMIN BÜYÜDÜGÜNÜ GÖRMEK İSTİYORUM EVLADIMI KUÇAGIMA ALMAK İSTİYORUM BU 5 Cİ RABBİM BU GEBELİĞİMİ TAMAMLAMAMA İZİN VER MURADIM HEP GÖZÜMDE KALDI HEP YARIM YAŞADM İNŞALLAH BU DEFA TAMAMA KAVUŞTURURSUN AMİNN......5 HAFTALIK HAMİLEYİM KORKUDAN SEVİNEMİYORUM..

Findik kurdum anneyi uzebilirsin midemi bulandirssin hersey serbest yeterki iyi ol yeter minik kalbin atsin ben duyayim baban duysu gelde mutlulugumuza mutluluk kat gelde babani betaber buyutelim annem

meleğim seni sadece ultrasondan görebiliyorum içimdesin benle büyüyorsun ama şimdilik sana dokunamıyorum. hissedemiyorum. o kadar merak ediyotum ki seni kızmısın erkekmi beni sevecekmisin babanı sevecekmisin kime benziyorsun. uzun bir yolculuktayız senle yolculuğumuz bittiginde seni sağlıklıca kucaklamaktan başka bir şey istemiyorum bu dünyada s.s.

Bedenimi 2 ye böldüm 1.i abinde 2.si sende olucak inş.Daha yeni öğrendim hayatımıza gireceğini ama sana birşey olacak diye aklım çıkıyor sağ salim gel bebeğim hayatımıza.çekirdek ailemizi kalabalıklaştır.Abini havalara uçur çünkü o seni çok istiyor ve sabırsızlıkla bekliyor meleğim....

hayırlı olsun hayırlısı olsun..................

bebeğim; ne kadar garip ilk hamileliğim ve duygularım çok garip iyi diyebildiğimiz tüm duyguları aynı anda yaşıyorum sanki daha şimdiden çok alıştım ben sana lütfen biran önce dünyama neşe kat bebeğim benim seni çok seviyoruz annen ve baban...

annemmmm bebebiğimmmm meleğimmmm bu özel günde benimle olduğunu bilmek çok güzel 4 yıldır acaba bende anneler gününü bebeğimle kutlayabilecekmiyim derken benimlesin sonunda ve benimle olduğunu bilmek kadar huzurlu başka şey yok oğluşummm şimdilik seni koklayamıyorum ama az kaldı annemmm seneye koklaşa kokşala kutlarız anneler gününü hayırlısıyla kuzum benim minik mucizemmmm iyiki varsın bebeğim iyiki benimlesin

senin var olduğunu öğreneli bu gün dördüncü günümüz.seni merakla bekliyorum.boynuma sarılıp anneciğim diyeceğin günü iple çekiyorum.umarım iyi bir arkadaş ve dost oluruz.sağlıkla gel bebeğim.
ve bebeğimin arkadaşlarıda sağlıkla gelsin.tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz.

Sevgili bebişim.daha önce de buraya yazmıştım bişeyler hatırlamıyorum ne yazdığımı ama yine bişeyler karalamak istedim.canımın içi. Minik yavrum daha 3 aylık bile diilsin ama daha şimdiden kaç haftadır stres içindeyim.hop oturup hop kalktık sayende.kalçamda iğne yapacak yer kalmadı biliyomusun? Bütün eziyetler senin iyi olman için.yarın doktora gidicem insallah yüzüm gülerek çıkarım doktordan.meğer hamilelik ne zormuş.ablanda hiç anlamamışım hooop diye olmuş bitmişti herşey çok kolaydı hep öyle olacak sandım.ama diilmiş.gecen sene abinde anladım.minik abin erken gelmek istedi ama dayanamadı.lütfen sen öyle yapma zamanında gel.şu 3 ayda çektim geri kalnında hamileliğimin kayfini çıkarmak istiyorum.hep Rabbimle konuşuyorum bu kez de sana seslenmek istedim miniim.

Fasulyemmm annemmm sEni gormeyE 9 gun kaldi askim saglikla anne ben iyiyim de sonra ben de hamileligin tadini cikariyim babana ezcik naz yapalim hep bi tedirginlik hep bi dusunce ciksin artik aklimdan annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…