Sana olan sevgim okadar büyükki anlatamam canım daha sen yokken senin kokunla övünürken sen şuan bnm içimdesin annen seni çok ama çok seviyorum cnmsın kanımsınn bebeğimsinnn
Babamiz yok yanimIzda ama 4 gun sonra yanimizda zaten annem hemEn gelecek bizi cok ozlemis geldigin gundE seni gorecez in s annem sakin bize kotu bi surpriz yapma mutlu mutlu gElelim evimize herkese haber verElim biz iyiyiz fasulyemizdE iyi diye seni kucagima almak istiyorum koklamak opmEk sEnbenim parcamsin demek istiyorum oyuy yavrummm iyiki dogurmusum kuzum sEni demek istiyorum
annemmm yavrumm seni doya doya koklayacağım günleri gittikçe yaklaşıyor bebeğim senin özlemin hayırlısıyla son bulucak artık seni öpmek koklamak doyasıya sarılmak ne güzel duygulardır kimbilir annesini oğluşu hareketlerin o kadar net ki artık dışarıdan bile fark ediliyorsun annemmm rabbim bu duygu bu kadar güzelki dogunca dahada güzeldir allahım herkese dileyen isteyen herkese yaşat rabbim bu duygudan mahrum olmak çok zor biliyorum yaşadım ama rabbim sana şükürler olsun ki özlemimi hayırlısıyla sonlandırdında bana mucizemi verdin isteyen herkese ver rabbim sağlıklı sıhattli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip et
valla merak ediyorum seni kaşını gözünü değilde huyunu suyunu...babana çekersen işim çok zor cidden...uslu dur çocuğum içerde arada bir yüreğimi hoplatıyorsun ya yapma...anneler üzülmez...keşke baban da olsaydı da seni görebilseydi birlikte bekleseydik seni...birlikte heyecanlansaydık seni görmek için...cinsiyetin için iddia ya girseydik önce anne mi diyecek yoksa baba mı diyecek diye kavga etseydik...ama mümkün olmadı napalım seninle çok iyi anlaşacağız merak etme...seni evde bekleyen 3 tane de pisi pisi var...şimdiden senin olduğun yere kulaklarını dayayıp seni dinliyorlar...hadi bakalım bekliyoruz seni zamanında gel...
bak annecim eğer benden daha çok babanı seversen babanı boşarımmm hakim de daha çok küçük olduğun için seni bana vericek nasıl olsaaa oyüzden anlaşalım şimdiden
Bebegim findik kurdum bugun senigorecegimiz icin oyle sevincliyimki yooo hayir hic tedirgin degilim benimle oldugundan eminim bize el salla olurmu annem kurban okurum senin her kan damlana cok alistim baglandim sana beni birakma busefer olurum yasayamam melegim kOru kardesini allahim bize bagidla yavrumu gum gum atan kalbini gorelim mutlu donelim evimize sevincimize ortak edelim herkezi yavrularin en kiymetlisi babamizda gelecek bugun oda seni gorecegi icincok mutlu hersey cok iyi olacak annem sakin korkma ben seni herkezden koruycam
Findik kurdum ben sana asik oldum bebegim seni gordukten sonra aksam yatatken daha mutluyum kalktigimda daha sabah dunyanin en mutlu insani ben oluyorum hep boyle devam etsin annem kurban oluum ben snin ellerine ayaklarina haftay yine dotor teyzemize gidecez busefer cok korkuyom bana sakin kotu bi saka uapma tamammi annem
minik bebeğim bana gelemene daha aylar var ama içim içime sığmıyor senin o mis kokunu içime çekmek o minik parmaklarını öpmek için sabırsızlanıyorum anneciğine sıkı tutun olurmu seni çok ama çok seviyorum bebeğim....