Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bebegim bugun yine doktorteyzeye gidecez yine insallah gum gum atan kalbini duyacaz sakin kotu bi surpriz yapma annem ben sana cok alistimmmm babanda bende seni herseyden cok sever olduk bugunlerfe uzgunuz biraz ana sen uzulme hayat bu birileri hayata gozlerini kapar birileri acar hic sen takma anneyi baba bana cok kiziyo demi uzulme sen agla diye oda seni dusundugu icin yavrum senin icin hersey cok seviyorum askim seni kokunu icine cekmek icin sabirsizlaniyorum erken belki ama ben seni hissediyorum icimdesin annem benimmm allahimdan dilegim sana gelecek kotuluk bana gelsin benden alsin sana versin yavrum baba oglum diye sevince kizmiyosum demi beni kizdiriyo o ben diyorum kiz o diye erkek en onemlisi saglikli ol annem saglikla kucagimiza alalim elin ayan duzgun olsun saglikla ac gozlerini hayaa saat 11 de grs annem

yarım saat önce öğrendim hamile oldugumu ve 2 yıldır bugunu bekliyordum

bebeğimmmmmmmmmmmm iyiki geldin annen seni çok seviyor artık yalnız değilim sen varsın

bebeğim güzeller güzeli ablan seni bir an önce kucağına almak,minik poponu,ayaklarını öpmek,mis kokunu içine çekmek için sabırsızlanıyor seni 13 yıldır istiyor,bekliyor 9 ay daha beklemesi yetecek inşallah
bebeğim, ablanın gözyaşlarını gördü Allahım ve sen o sayede varsın ablanı çok sevecek ve sayacaksın inşallah
sağlıkla,hayırla gelmeni bekliyoruz:)

Son düzenleme:
melegim zamaninda sagliginla sihhatinle hayirlica gel olur mu annem

sen bizim ikinci mucizemissin daha çok var biliyorum gelmene ama anneni ve seni sabırsızlıkla bekleyen bababı ve ablanı hiç unutma...mis kokulummmm:)

Bebegimmmm mis kokulum haftaya carsamba yine seni gorucez okadar cok ozledimki seni annem babanda bende seni cok seviyoruz saglikla gelll annem icimde kipirtilarini hissetmek icin sabirsizlaniyorummm iyi oldugunu duyunca dunyalar benim oluyo kalbinin sesi duydugum en guzel ses hic biseye kimseye degismem annem

Annesının kuzusu senın bızı bu kadar mutlu edecegın aklımın ucundan gecmezdı senınle yatıp senınle kalkıyoruz ınşallah sagsalım kucagımızda o mıs gıbı sut kokunla olursun senı şimdıden delıler gıbı sevıyorum ultrason gunlerını ıple cekıyorum hatta hep bırkac gun erken gıdıyorum sırf senı görebılmek için keske evde bı ultrason olsada hep senı ızlesem o bana gösterdıgın pramaklarını öpmek için sabırsızlanıyorum senı canımdan çokk sevıyorumm canım herseyım benım miniş oğlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…