Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Annen minik fasulyem nasilsin benim. Canim kanim ben senin iyi oldugunu duyduktan sonra dunyanin en mutlu anne adayi oluyorum her saniye seni gormek istiyorum bugun yine gorucem seni saatler gecmek bilmiyo annem iyi ol annem sakin beni birakma hic uzmedin anneyi simdiye kadar dogduktan sonra istedigin kadar uz annem istedigin kadar ama karnim uslu ol annem kOtu sakalar yapma bize anneninde babaninda simdiden en cok sevdigi oldun cok seviyoruz seni yavrum hemde cok kurban olurum her bi kan damlana parmaklarina sacinin her bir teline

Yavrummm , annesinin bitanesiii. daha miniminnacıksın karnımda ama şimdiden evimizde 3 kişi yaşıyoruz. Baban artık beni değil seni öpüyo işe giderken valla :) Artık babanla ben yokuz sadece sen varsın evin içinde. 2,5 yıl sonra katıldın ya aramıza onun için buldum boncuk olduk :)) Ama beni çok yoruyosun be annem şimdiden mahvettin beni insanlıktan çıkardın ama olsuuuunnnnn sen yeterki sağ salim hayırlısıyla gel ben herşeye razıyım. Seni çooookkkkk seviyoruz bebişimmm

Annem bugun seni hissetmedimya icime bi kOrku girdi bebegim uslu yavrum hic uzmedin beni simdiye kadar dogana kadar uzme annem dogduktan sonra istedigin kadar uykusuz birak ama simdi uzme anneyi yavrum ben hep seni dusunuyorum annem sana asik oldum ben seni cok seviyorum askimmmm sakin beni birakipta gitme

annemmmmm canım oğlum günler gittikçe azalıyo ve sen her geçen gün kendini dahada fazla hissettiriyorsun çıkmak istercesine tekmeler atıp anneyi uykularından uyandırıyorsun ama olsun annen sana ve seni verene kurban olsun minik mucizem bugün seni gördüm çok harekelydin herzamanki gibi herşey yolundaymış doktor teyze öle dedi teemuzda tekrar gidicez inşallah seni seven annenn

Yavrum evladim artik kendini belli etsen diyorum yani bi tekme bi kimildama falan anne iyiyim desen cok ozledim senii daha cok var randevuya askim yaaaa keyfin yerindemi senin oralarda annemmm mis kokulu findik kurdum

Merhaba Bebegim,
Seni nerdeyse iki yıldır bekliyorduk ve bir anda tam olmayacak dedigim anda girdin hayatımıza hoş geldin bitanem...
su anda 10 haftalıksın ve ben cok heycanlıyım. allahın izniyle umarım sag salim dogarsın ve hayırlı bir ömrün olur. Gebelikte bazı bos bogaz insanlar canımı sıkıyor saçma sapan düşük hikayeleri anlatıyorlar hamile insana böyle seyler anlatılmaz o bosbogazlara inat beni bırakma minicigim.....seni çok seven annen...

Sen hiç bebeğim olmayacak derken mucizeyle gelen meleğimsin
Rabbimim izniyle sağlıkla sıhhatle ailemize gelecek evdeki neşemiz olacaksın.
Baban (hep iş yüzünden geç gelen) artık eve erken gelmek için zamanın çabuk geçmesini dileyecek
Annen seni herşeyden koruyacak mutlu olman için herşeyi yapacak güvende olacaksın.
Sana sevgilerin en büyüğü huzurun olduğu bir aile ortamı hazırlayacağız meleğim yeterki sen bizi asla bırakma

(Rabbim tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul eyle AMİN)

canım bebişim ben, baban, ablan seni sağ salim kucaklayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz

BIZ bebegimle zaten hergün dertleşiyoruz.
Ama ona babasindan sonra aski yasayabildigim 2. İnsan oldugunu, iliğime kadar sevgisini hissettigimi, görmeden baglanmanin ne olduğunu bana öğrettiğini söylemek isterdim...
Bide mümkünse yanaklarini sigortalatarak gelmesini tavsiye edebilirim yicem çünkü

Bugün evimin 2. erkeği olacağını öğrendim. Babanın gözlerindeki parıltıyı görmeni isterdim annecim. Seni sabırsızlıkla bekliyoruz.

canımm bebeğim seni daha yeni öğrendik dünyalar bizim oldu:)))
ben baban ve abin seni dört gözle bekliyoruz..cinsiyetini de çok merak ediyoruz doğrusu..

kuzum, sen hatim uzere oldun, rabbimin armaginisin, kiz olmuuuss erkek olmus hiic farketmez, seni seviyorum.
bir de coookk hareketlisin korkuyorum yaaa abine benze olur mu, annene cekipte yaramaz olmayasin :)

Annem kurban oldugun cocuk sana asik oldum ben sabah her aksam her saniye seni dusunuyorumm herseyden herkezden onenli oldun gelmeden baban kiskaniyo seniii neguzel sen hissedeceksin yakinda ama ben benim onu kucagima almama cok var diyo :) annem niye tekmelemeye baslamadim beni hafi basla artik sali gunu yine kalbini duyuyacaz ins annem sakin yaramazlik yapma anneye kotu saka yapmak yok uzmek yok tamammi annem saglikla gel mis kokunu aliyim seni kucagima aldigimda herkezi unutuyum butun sıkıntilarimi atiyim
Yakinda tatile gidicez annem anneanneyide gorucez teyzelerin deden anneannen seni simdiden cok seviyorlar ilk once seni soruyorlar bebegimiz nasil diyorlar annem :) kurban olurum senin ellerine ayaklarina cok ama cok seviyorum seniiii

sevinçten mutluluktan çıldıracak gibi olduğum içimdeki her tınıyı manasızca sadece haykırmak istediğim sayılı anlardan biriydi seni ultrasonda gördüğüm zaman balböceğim kuzucuğum kurban olduğum kalbim öylesine hızlı çarpıyorki seni her düşündüğümde peki ya babanın heyecanına ne demeli şimdiden kıskanıyorum ama olmaz böyle demi her sabah karnıma dokunuyor baban önce sana günaydın bebeğim diyor her akşam iş dönüşü önce seni öpüyor ne büyük özlemmişsin evimizde şimdi daha iyi anlıyorum bal yavrum benim sağlıkla büyü içimde olurmu hayırlısı ile doğ imanınla şansınla sağlığınla hayrınla yaşa inşallah (amin)

Son düzenleme:
Bebegim bugun yine senin ominik kalbini dinliycez anlastigimiz gibi bebegim kotu saka yapmak yok sonra guzel guzel tatile gidicez tamammi canimin iciii tamammi annesinin kuzusuuuuu ballisi sekerlisi

Sanırım ben de hamileyim, reglime 2 gün var ama silik de olsa çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum, çok özel, çok mutluluk verici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…