Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Anneeem seni umutla 2 yıl bekledim sonunda mucizem oldun sağlıkla gel sen benim umudum hayalim tek aşkımsın gel de yalan dünyamın tek gerçeği en kıymetlimsin sakın beni bırakıp gitme seni çok seviyorum

canım oğlum ben seni 20 haftalık sanarken sen daha küçükmüşsün ama..biran önce büyü ve kucağımıza gel..seni heyecanla bekliyoruz...baban ve annen:))

Annişim minik kızım bugün seni çok sevemedim, kızmadın dimi yavrum?
Hadi elime dokun bakalım :)

bebegimmmm yavrummmmmmmmmm zaman neden cabuk gecmiyorrrrr neden seni kollarima alamiyorummmmmmmmmmmmmmmmm nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oğluşummmmm zamanımız gittikçe azalıyor heran bize merhaba diyebilirsin bebeğim o günü sabırsızlıkla bekliyorum annen seni çokkk özledi kuzum tabiki babanda öyle heyecanlı ki ikimizde seni çok merak ediyoruz son zamanlarda ki kıpır kıpır halin biz öyle heyecanlandırıyorki kuzucum çok şükür hayırlısıyla sana kavuşucaz bebeğim seni seven ve özlemle bekleyen annennn....

Annesinin bitanesi canım yavrum .. seni ultrasonda gordugumde bile aglayasım geliyor seni kucagıma aldıgımda ne olcak bilmiyorum..
Halbuki bir bebege hazır hissetmiyordum kendimi,o kadarda olmasın diye diretmiştim .. demeki hayatımıza senin dahil olmanı istedi Rabbim emanetini bizim gibi kullara verdi:)
O kadar cabuk alıstımki sana dogacagın gunu babanda bende iple cekıyoruz yavrum .annelik öyle aniden oluveriyormus derlerdide inanmazdım annemi bile simdi daha iyi anlıyorum..anne olmak zahmetli iş hele bu sıcaklarda cok zorlanıyorum bebişim ama inşallah sen bu cektigim zahmetleri hayırlı evlat olarak geri ödeyeceksin .. sen
seviyorum tosuncugum . babasının tosuncugu.. sanırım erkek olacaksın bugunde doktor fındıgını görür gibi oldu ,canımsın yavrum seni sabırsızlıkla bekliyorum ..gelde venneti ayaklarıma ser hadi:)

bebeğim daha çok küçüksün. hayata tutunmaya çalışıyorsun.annen seni çok seviyor... sende onu çok sev emi... sakın onu bırakma...

canım oğluumm kaan eymenimm az kaldı kavuşmamıza inşallah hayırla sağlıkla gel annemm

o ilk hareketini gördüğümden beri başka şey düşünemez oldum, hayatımda gördüğüm en güzel şey sendin.. ne olursa olsun, neler getirecekse getirsin bu hayat babanla ben seni çok seviyoruz..

bitanem canim oglum,
anne seni 4 gozle bekliyor. senin ugruna cektigim agrilarin skntilarin hic onemi yok bebegim yeter ki sen saglikla gel
saglikla kavusalim kuzum
annen seni cok seviyor

bebeği bugün doktora gidicez babanla ve varlığının ilk belirtisi keseni görücez inşAllah
buakşam bütün ailemizi bi yemekte bir araya getirip senin müjdeni vericez, bakalım annanen, babannen ve dedelerin ilk fotografını görünce ne tepki verecek
o kadar çabuk alıştık ki senin varlığına seni çok seviyoruz miniğim...

bebeğim baban ve annen seni çok seviyor kucagımza alacagımız gunu sabırsızlıkla beklıyoruz hergun hayalını kuruyoruz az kaldı senı gorecez sabırsızlıkla bekklıyorum doktora gıtmeyi...

bu gün senin için ilk alışverişimizi yaptık ve pazartesi günü seni daha net görebileceğim. lütfen bebeğim bana sımsık tutun tamam mı. baban ve ben seni sabırsızlıkla bekliyoruz. sağlıcakla kal bebeişimmmmm............

Merhabalar! Forma yeni üye oldum. 25 yaşındayım. İlk gebeliğim, çok heyecanlıyım. Allah'a ne kadar şükretsem azdır. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bebeğime onu sabırsızlıkla beklediğimi söylemek istiyorum. Zaman su gibi aksın da onun mis kokusunu içime çekeyim :))))

benım bı bebegım yok hamılede degılım amayazmak ıstedım.. bı bebegım olmasını o kadar cok ıstıyorum kı anlatamam bazen aglıyorum karnıma dokunarak Allah kımseye aratmasın..geleceksen cok bekletmeden gel bebegım babanda bende cok ıstıyoruz sana layık anne baba olmaya calıscaz o kadar cok hayalım var kı hamıle oldugumu ögrenırsem bayılırım heralde sevıncten

Bebişin müjdesini anneannesi dedesi ve dayısına verdik..
Pek şaşırdılar..
29.07 de doğum günü olan babamın doğum günü süprizi oldu adeta..
Resimlerine baktık, videosunu izledik...
Allah nazarlardan korusun bebişimizi..
Sağlıkla gel meleğimm...

seni o kadar bekledikki bebeğim ; hayatımızın 5 senesi doktor amcalarınla sana kavuşmak için uğraşmakla geçti ... Babanla sınavdan geçtik ve çok şükür ki seni bize bağışladı Rabbim....seni sabırsızlıkla sağlıkla bekliyoruz benim küçük mucizem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…