Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

korkuttun beni bak ama iyiymişsin tehliken bitmiş ya çok sevindim seni cok seviyorum meleğim cinsiyetini bilmiyorum o yuzden kızım oğlum prensesim prensim diyemiyorum ama seni çoooookkk seviyorum koç annesinin koç bebeği

Bebeğimmm sana yelek öreceğim hayatımda örgü yapmadım ama deneyeceğim =)

Son düzenleme:
Senin varlığından haberdar olalı henüz 4 gün oldu aylar sonra sana kavuşmanın heyecanını tarifsiz duygularla yaşadık.. Hayatımda yaşadığım unutulmaz anların birini yaşattın bize ömrüm..
Senle ilgili şimdiden o kadar çok planımız var ki hepsini gerçekleştireceğiz inşallah sanki günler geçmeyecekmiş gibi geliyor çok çok heyecanlıyız babacık ve ben seni sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz minik fasulyem..
Seni seni çok seven ve şimdiden çok özleyen anneciğin ..

Bugün bebeğimin durumunu öğrenmeye gittim. Ben göremedim ama Anneannesi bize el salladığını söyledi.
Ne mutlu sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum.
Ama sağlıklı bir hamileliğin de bazı keyifsiz belirtileri olabiliyor.
Bugün halsiz ve mutsuzum. Bulantım var ve doğru düzgün bişey yiyemedim.
Bebeğimin iyi olmasıyla avunuyorum.
Herkese huzurlu bir hamilelik dönemi dilerim.

bunca şey arasında beni sevindiren, mutlu eden,heycanlandıran tek şey sensin.seni seviyorum ve heycanla bekliyorum

bebeğim sana kavusmama günler kldı seni beklerken babanla beraber türlü türlü heyecanlar yaşadık yaşıyoruz da anneni hiç yormadan bugünlere getirdin sana kavusmama günler kaldı kavutugum da kokunu içime çekmeye hasret yaşıyorum canım kızımm senii çok seviyorumm . . .

bugün sana Dormeo'dan yatak aldım :)

babanem çocuklar yatarak büyür derdi. ben de yattığın yer rahat olsun istiyorum :)

sana özel bi yatak buldum ve artık senin de bir yatağın var :)

muck

canım oğlum seni çok sevecek olan huzur dolu bi aileye bağışlandın.bugün içimde çok yaramazlık yaptın ve ben çok mutlu oldum.varlığın en büyük şükrüm oldu seni sabırsızlıkla değil sabırla bekliyoruz.Allah eksikliğinizi ve acınızı göstermesin.

merhaba annecim 2 yıl bekledim seni sabırsızlıkla heyecanla... bazen ağladım bazen umutsuzluğa düştüm. sana kavuşabilmek için çok şeyler yaptım.. ama en ummadığım anda öylesine süpriz yaptın ki bana şimdi birlikteyiz annecim çok şükür. 9 hafta oldu. sımsıkı sarıl bana. sabırsızlıkla bekliyoruz seni kuzucuk

bebeğim seni daha salı günü öğrendim adetime 4 gün varken gösterdin kendini bana ama halen içim rahat değil senden öncede 5 kez yaşadım hamilelik duygusunu ama 5 ide mutsuz bitti şimdi sen geldin yeni umutlarla bana sımsıkı tutun hiç bırakma olurmu çünkü ben seni 5 yıldır bekliyorum uzun yollardan geldin inşallah beni hiç bırakmazsın bir ömür beraber olalım babanda seni çok istiyor diğerlerinde hiç hayal kurmamştı ama şimdi hayaller kuruyor bizi mutlu ettin allahım seni bize nasip etti inşallah sağlıklıca doğmanıda nasip eder inşallah

ÖMER ÇAĞANIM canım oğlum sağlıklı bir şekilde,gününde,anneyi çok üzmeden zorlamadan gel olur mu????anne korkuyor oğlum....

seni hayal etmekle geçiyor tüm vaktim; birde yemek yemekle :) şu an iki istegim var sağlıklı olman ve seni artık hissetmek doyasıya...

İki gündür garip -sanki nedensiz gibi- (ama aslında çok önemli bir nedeni var) bir mutluluk hali içindeyim. henüz baban ve ben dışında kimse nedenini bilmiyor. İçim içime sığmıyor. Sürekli dua ediyorum, şükrediyorum Allah'a. Rabbim nazarlardan korusun seni diyorum. Sonra hayal ediyorum nasıl bişi olacaksın diye, kime benziceksin, göz rengin, saçların nasıl olacak? Sabırsızlıkla bekliyoruz sana kavuşacağımız günü. Şu günler çabuk geçsin de gel artık katıl ailemize.. seni çoook seviyoruz bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…