Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

günaydın birtanem... daha dün bizimle birlikte olduğunu öğrendik. bu mutluluğu hiçbirşeye değişmem. daha 13 gündür benimlesin. umarım beni bırakmazsın. gerçek sevginin anlamı senmişsin. seni seviyorum. benimle kal..........

cnm seni seviyoruz:ecrin_bebek:ben güçlüyüm sende güçlü ol....

Canım oğlum , seni çok seviyorum...Allah , seni her kötülükten korusun...
Tekmelediğin için sana hiç kızmıyorum... Canımın taaa içisin aşkım benim yerimseniben

minik prensesımm 22 haftalık olduk.senı cok sewdıgımı özledıgımı we 4 gozle bekledıgımı bılmenı ısterımmm annemm..

minigim rabbim e emanet ol saglıkla gel dünyamıza.... mucizem benim yıllarca bekledim rabbim saglıkla kavuştursun inşallah...

bebişim,herşeyim,mucizem 7 yıl sonunda süpriz yapıp geldin. seni elim yüreğinde sabırsızlıkla bekliyorum.seni o kadar çok seviyorumki eminim hissediyorsundur.sana bişey olmasın yoksa ölürüm ben.sağlıkla gel bebişim baban ve ben yolunu gözlüyoruz.

meleqim minik prensesim 38+2 olduk ama hala yoksun beklemedeyiz annem ma-aile seni bekliyoruz prensesim ne olur gel artık bekletme yollarını.. seni çok seviyoruz annemmmmm

minik kuşum o küçücük kalbinin atışınıda duydum ya..... seni çok seviyorum beni bırakma........

Seni kucagimiza alacagimizi günü iple cekiyoruz cnm evladim, suan daha cok miniciksin varligini bilsemde seni hissedememek bizi korkutuyor cünkü sen bizim 8 yillik hasretimiz,hayalimiz, özlemimizsin. Rabbim seni bize bagisladi, sabrimiza son dedi, seni suan allahtan baska kimse koruyamaz O herseyi bilir yavrum emin ellerdesin.
Sonra bize teslim edileceksin.

annecim anladımm ben burdayım demek istiyorsun ama beni böyle durduk yere ağlatmasan, millet bana gülüyor artık =))) birde şu mide bulantılarında anlaşalımmm, seni büyütmeye çalışıyorummm =)opuyorumnanaktan

oğul hergün biraz daha büyüyor ve oluşuyorsun, ayak parmaklarını, ellerini, mideni ve pıt pıt atan kalbini ve ilk kez yüzünü gördüm, o güzel yüzün annem. henüz 4,5 aylıksın ama o kdar çok babana benziyorsun ki... beynin oluşuyor ultrasona yansımış gözlerime inanamadım. yediğim içtiğim sana yarasın oğlum, her zaman şifanı bul bebeğim. annenin hastalığı sana dokunmasın, güzelce büyü, sağlıkla gel koynuma yavrum. baban ve benim mutluluğumsun. annen herşeyi kafasına takıyor biliyorsun ama sakın etkilenme bebeğim, sen benden güçlü ol.

5 aydan gün almaya başladın seni ulturasyonda gördüğümde çok heycanlanıyorum ama pek ilgılenmıyorum kızma olurmu bana bende alışmaya çalısıyorum cunku kucuk annen var beraber buyuyecez senınle bebişim seni çok seviyorum bunu pek hissettıremesemde ..... baban ve ben seni sabırsızlıkla beklıyoruz sımdıden odanı düşünüyoruzzz muck

ANNEMMM,
dün babanda bende mutluluktan uçuyorduk..senin varlığın başından beri mutlu ediyordu bizi ama dün cinsiyetini öğrendik annem.minik bir oğlan çocuğu olduğunu söyledi gökhan bey:)baban şaşkın ben şaşkın sen herşeyden bir haber ..annem sen hep iyi ol,gelişimin bir aksilik olmadan allahın izni ile bir an evvel tamamlansın ve o minicik bedeninle kucağımıza gel ..babanda bende seni çok seviyoruz annem.oğlummm,canım,erenim..bu arada babanıda ikna edersem :)adın eren olacak.iyi ki varsın bebeğim öyle bir zamanda geldin ki alllaha binlerce kez şükürler olsun ......

kızım seni seviyorum ama su plesantana söyle şeker üretmeyi bıraksın artık.benimki yeter artar bile.yoksa allah muhafaza ikimizde seker komasına gireceğiz.sen plesantana yakınsın diye söylüyorum.ve ellerini kemirmeyide bırak kuzum.ultrasonda ellerini yiyecekmişsin gibi bir görüntü veriyorsun.bizede lazım o eller.öpüp koklayacağım daha.

Son düzenleme:
korkuyorum...senin doğumunu görememekten,ölmenden,sana iyi bakamamaktan,istediklerini alamamaktan ....bugün baban beni üzdü ona sinir oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…