Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

seni artık hissediyorum ve o kadar mutlu oluyorum ki :) sürekli hissetmek istiyorum sürekli kendimi dinliyorum :) ve seni o kadar çok hayal ediyorum ki sağlıkla gel inşallah kucağımıza :) canım oğlum benim :)

Canim kizim bebegim neolur kilo almis desin doktorlar anneyi uzme artik tek derdim seni beslemek suanda neolur iyi ol saglikla kucagima gel neolur annem zamaninda ve saglikla gel kucagima

Annemmm sen benim mucizemsin.. Bana dünyada ki en güzel duyguyu yasattigin için çok tesekkür ederim.. Seni çooooook seviyorum bebegim..

oğluşum nerdeyse karnımdan çıkacaksın bu hareketlilik ne? ben de istiyorum ama orda daha güvenli büyüyebilirsin canımın yarısıııı... seni cok ozledim bebeğim

Bebeğim bi cok hareketlisin bi değil. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum canımın yarısı seni cok ozledim bebeğim

sana bişey olmasından çok korkuyorum her iyi oldugunu gordukce mutlu oluyorum ama seni kaybetmekten çok korkuyorum Allah'ım seni esirgesin ve bize bağışlasın çok özledik seni bebeğim

2 yıldır seni kucağıma almaya hazır olacağım günü bekledim. ince eledim sık dokudum. Senin için yapabileceğimin en iyisini yapabilmek adına sabırla bekledim güzel günlerin gelmesini. Baban beni çok üzdü, muhtemelen bende onu üzmüşümdür. Ama hepsi birbirimizi daha iyi tanımak ve sana daha iyi ebeveynler olmak için verdiğimiz birer sınavdı. artık hazırım dediğim anda bana geldin, Hoşgeldin meleğim. şimdi 6 haftalık bir meleğe sahibim. Senin için yapamayacağım hiçbirşey yok bitanem benim.. Tek dileğim beni sakın bırakma. Bak ben senin için ne gerekiyorsa yapıyorum. kötü alışkanlığım vardı adını sen bilme onu bıraktım, her sabah kahvaltıda pek tat vermesede maydonoz ve dereotunu yiyorum :/ inan bana sabah sabah tadı pekte hoş olmuyor ama olsun ben kendimi sağlıklı ve zinde tutucam ki sende bu bedenin içerisinde sağlıkla büyüyeceksin.. Kasım 1 de seni tekrar görücem biraz daha büyümüş ol senin mercimek kadar görüntüne bile kurban olurum annem Sıkı sıkı tutun bana meleğim ben seni dışardan sıkı sıkı koruyorum çünkü Bana annelik duygusunu yaşattın daha da yaşatacağın günleri Allahında izniyle sabırla bekliyorum. Seni seviyorum meleğim. Hasretle beklemekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…