Bilmiyorum meleğim belki şuanda anneciğine sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorsun belkide gelmedin halaa.Kafam karmakarışık bazı belirtilerin var amaa acaba demektende kendimi alamıyorum.Yıllar geçiyor babanla tam 6 yıl oldu evleneli seni bekliyoruz bebeğim büyük bir aşkla seni bekliyoruz eğer geldiysen temmuzda belkide öpüşüp koklaşacağız seninlee.Kokunu anne olmadan bile duyar gibiyim evlat kokusunun hayali bile başkayken yanımdayken koklasam kimbilir nasıl bir duyguya bürünürüm.Şimdi bile gözlerim doluyor benim canımm yavrummm.Eğer olurda Rabbim seni bize nasip ederse seni çok sevecek annen ve baban var bizim aşk dolu sevgi dolu bir yuvamız var ve bir tek sen eksiksin anneciğim herşeyin hazır kızda olsan erkekte olsan bir tane pembiş bir takımın var simli simlii o kadar güzelkii yıllardır giydireceğim günü hayal ediyorum.Altınada çok güzel ayakkabılar aldım battaniyen bile varr gucu gucu yapacağımız evin hazır seni bekliyoruz yavrumm geleceksin biliyoruz o günün hayaliylee seni bekliyoruz. :nazD
Dilerim Allahdan isteyipte cocugu olmayan herkese evlat sevgiisini tattirir yüce Rabbim.. Allah o kadar büyüktürki eger bebek veriyorsada bir hayir vardir vermiyorsada bir hayir vardir. o yüzden Allahtan hep hayirlisini istemek gerek o herseyi en iyi bilendir. Kullariini en cok sevendir.sevindirendir.
içimde olduğun ayrı ayrı hergün işte hayat bu diyorum tekmenle uyandığım her sabah Rabbime hiç etmediğim kadar büyük şükürler ediyorum anneeeem bal kızım cennet kokulu yavrum nasıl büyük sabırsızlıkla bekliyoruz seni bilsen .. Rabbim sana sağlık huzur versin inşallah sağlıkla hayırla doğmayı nasip etsin kucağı boş olup evlat hasreti ile yanan herkesede bu mucizevi duyguyu yaşatsın inşallah :)
amin canımm yüce RABBİM herkesi sevindirsinnn inşallah....Dilerim Allahdan isteyipte cocugu olmayan herkese evlat sevgiisini tattirir yüce Rabbim.. Allah o kadar büyüktürki eger bebek veriyorsada bir hayir vardir vermiyorsada bir hayir vardir. o yüzden Allahtan hep hayirlisini istemek gerek o herseyi en iyi bilendir. Kullariini en cok sevendir.sevindirendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?