Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Çok aradım seni biliyor musun? Kuşun kanadında. Kardelen inadında. Güneşin sarısında. Dağın yeşilinde. İçtiğim suyun azizliğinde. Neden bu kadar geciktin bebek. Neden bu kadar yordun bu garip canı. Olmadığın yere ayın şavkının düşmeyeceğini bilmez misin sen. Gelmediğin yerde baharın olmadığını. Sensiz cemreler hükümsüzdür. Yağmurlar hüzünbaz. Seni göstermeyen saatler suçludur. Seni söylemeyen takvimler düzenbaz.

Çok aradım seni bebek. Annemin kınalı avuçlarını açıp ettiği niyazda. Üşüdüğüm yangında. Yandığım ayazda. Gözlerimden kayıp giden bir katrelik yaşta, saçıma düşürdüğüm beyazda. Sen geleceksin diye boy verdi Hüsnü Yusuf çiçeklerimiz ve sen geleceksin diyerek penceremizin pervazından eksik olmadı turna kuşları. Çoğu zaman düşlerime düşüyorsun bulutlar içerisinden gelip. Kulağıma fısıldıyorsun sevda sözcüklerini. Gözlerime bakıyorsun öylece. Nasıl bir şeysin sen böyle bebek. Neden bu kadar güzelsin. Neden bu kadar sevimli. Ve neden alıyorsun beni benden bu kadar. Tılsımına yandığım gizine yandığım bebek. İnandığım, sevdalandığım bebek.

Geleceğinin muştusu tez yankılandı hanemizde. O gün ay düştü bahçemize. Yıldızlar kaydı üst üstüne. Ağlamayı bilmeyen ve koca bir adam olan ben usulca ağladım biliyor musun? Ağladım. Gözümden düşen her damla yaş omzumda yüklü dağları birer birer devirdi. Seni düşünmek güzelmiş bebek. Seni düşünmek yaşamakmış meğer. Şimdi mürekkebi sevda olan kalemi elime alıp ozan olasım var bebek. Her satırın her mısranın sonuna nokta diyerek senin için konmaya hazır binlerce kelebek.

Güneşle akdim var benim. Senin tenini yakmamaya söz verdi bana. Ayaz üşütmeyecek seni. Karanlık korkutmayacak hiçbir zaman seni. Dünya yüzünde pusuya yatmış tüm acılarla sözleştim. Hüznüne ben kefil olacağım derdine ben. Gölgenden önce düşeceğim ardına ben. Biliyor musun bebek ben seni tuz kadar sevmişim. Sensiz küçük bir nokta, seninle koca bir devmişim. Ben sevdanın kanatlarına bindim bineli arşın yedi katına yükselmişim.

Yastıklarının kenarına gergef gergef işlenilen çilek dallarının koyu gölgesinde bekliyorum seni. Işık huzmem, ay şavkım, seher yelim gel gayrı. Kalmadı bilir misin ahvalimde hal gayrı...

NOT : Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin... Bebişleri kucağında olanlara sağlıkla büyütmeyi,göbüşünde olanlara sağlıklı hayırlı doğurmayı olmayıpta hasret çekenlere ise en kısa vakitte bu sevinci yaşatsın inşaallah

içimde olduğun ayrı ayrı hergün işte hayat bu diyorum tekmenle uyandığım her sabah Rabbime hiç etmediğim kadar büyük şükürler ediyorum anneeeem bal kızım cennet kokulu yavrum nasıl büyük sabırsızlıkla bekliyoruz seni bilsen .. Rabbim sana sağlık huzur versin inşallah sağlıkla hayırla doğmayı nasip etsin kucağı boş olup evlat hasreti ile yanan herkesede bu mucizevi duyguyu yaşatsın inşallah :)

ne bayram ne düğün nepara ne pul beni bu dünyada mutlu eden huzur veren tek şey sensin SENİ SEVİYORUM

Bilmiyorum meleğim belki şuanda anneciğine sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorsun belkide gelmedin halaa.Kafam karmakarışık bazı belirtilerin var amaa acaba demektende kendimi alamıyorum.Yıllar geçiyor babanla tam 6 yıl oldu evleneli seni bekliyoruz bebeğim büyük bir aşkla seni bekliyoruz eğer geldiysen temmuzda belkide öpüşüp koklaşacağız seninlee.Kokunu anne olmadan bile duyar gibiyim evlat kokusunun hayali bile başkayken yanımdayken koklasam kimbilir nasıl bir duyguya bürünürüm.Şimdi bile gözlerim doluyor benim canımm yavrummm.Eğer olurda Rabbim seni bize nasip ederse seni çok sevecek annen ve baban var bizim aşk dolu sevgi dolu bir yuvamız var ve bir tek sen eksiksin anneciğim herşeyin hazır kızda olsan erkekte olsan bir tane pembiş bir takımın var simli simlii o kadar güzelkii yıllardır giydireceğim günü hayal ediyorum.Altınada çok güzel ayakkabılar aldım battaniyen bile varr gucu gucu yapacağımız evin hazır seni bekliyoruz yavrumm geleceksin biliyoruz o günün hayaliylee seni bekliyoruz.

amin insallah :)

Son düzenleme:
Çok şükürler olsun, bu anı bekliyordum ama korkuyorum, bi tuhafım, inşallah her şey yolunda gider.

RABBim her isteyene hayırlı sağlıklı evlat versin :)

ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri sağ elim rahmimin üzerinde minik mucizemle konuşuyorum, ona 'annem, kuzum, mucizem bizi bırakma Allah'ın izniyle diyorum'... ultrasonda onu gördüğümde sanki biri bana şaka yapıyormuş gibi geliyor, sanki ultrasondaki görüntü önceden alınan bir kayıtmış gibi geliyor, ama kalp atışlarını duyduğumda tüm vücudumla mutlu olduğumu hissettim ilk defa... her namazdan sonra miniğimle dua ediyoruz Allah'a onu bize bağışlasın diye... Rabb'im tüm çocuk isteyenlerin isteklerini yerine getirsin inşallah hayırlısıyla...

bebeğimmmm beniiimmm... aşkkııımmm ...cannıımm ....ballıımm ...kimler gelmiş annesinin kuzusu gelmiiişş hoş gelmiş ne iyi etmiş de gellmmiiişş.senii çookkk sewioruzzz bizzzzzz

Annecigim gozumun nuruuu gunesimmm neolur iyi seyler soylesin doktorumuz bugun kilo almis desin suyu normal desin rahati yerinde desin annemmm benim de icim rahat etsinnnbitanemmm senin iyi oldugunu bildigimde bende iyiyim ben de mutluyumm annem kurban olurumm bal kizim baldan tatli kizimmm

bebeğim dün minik kalp atışlarını gördük. şu an karnımda büyüyorsun. seni o kadar çok özlüyorum ki doktor 1 ay sonra kontrol dedi. ben nasıl seni görmeden 1 ay geçiricem keşke o ultrason cihazı hep takılı kalsada ve ben hep seni görebilsem. 8 ay nasıl sabredicem bilmiyorum. sağlıcakla gel kucağıma emi. birde şunu merak ediyorum acaba kızmısın erkekmi. gerçi önemli olan senin sağlıklı olman ama annen merak etmedende edemiyor bebeğim. bir gece rüyama girde seni göreyim. kuzum yavrum herşeyim. seni çok seviyorum.

bugün ilk defa senin için kan verdim bebeğim :) umarım 2 gün sonra da bu değer 2 katına çıkar da sağlıklı ilerlediğimizi görürüz tatlım.. bizi telaşlandırma orda uslu uslu büyü tamam mı :)))))

kalbinin attıgını bir görsem benimle olduguna inanıcam
seni çok sevicem :))

cannımm bitanemm herşeyimm en zor anımda beniimle beraber olan seni çoooooooook seviyorumm herşeyden çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…