Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

herşeye rağmen...Ben'de Sen varsın ya...bütün sıkıntılarım toz olup uçup gidiyor bebeğim...

Annen seni çok sevecek minik kuşum..
Çok şanslı bir bebek olacaksın, Rabbim seni babanla bana bağışlasın..

bugün kız olacağını öğrendim... dünyaları verseler değişmem bu sevinci. henüz babamız öğrenmedi duyduğunda hayatında ilk defa ağlıycağna eminim. sağlıkla gel mucize meleğim.

bugün kız olacağını öğrendim... dünyaları verseler değişmem bu sevinci. henüz babamız öğrenmedi duyduğunda hayatında ilk defa ağlıycağna eminim. sağlıkla gel mucize meleğim.

su ana kadar nasıl gecıyor hamılelıgınız bulantılar varmı yanı benımde ıcımden kız gecıyor bulantım falan yok cok sukur sadece ekşi seyler yemek ıstıyorum yanı sen nasıldın bıraz anlatırsan sevınırım

bu arada çin takvimine baktın mı ? ne çıktı

bnm çok ii geçio şükür ki. ilk ay hiç bulantım olmamıştı inanmassın 2. ay hergece 10:30 da çıkardım enteresan ama hiç şaşmadı saat. bulantı için hap verdi dr. ama hiç kullanmadım. öyle abartılı bulantım olmadı ve geçtide artık. hep ekşi yedim çıkar ayşeyi teorisi doğru sanırım ben rüyamda hep oğlan gördüm ne hisettiğimi soranlarada bilmiorum die cevap verdim hiç bişe hisetmedim çünkü. hiç beklemediğim bir anda ikili taramada kız dedi doktorm. allah gönlüne göre versn inş.önce sağlığıyla gelsin bebişlerimiz inş.
çin takvimi kız demişti.

benımde cın takvımı kız dedı bakalım hayırlısı artık
benımde canım hep eksı ve tuzlu seyler ıstıyor ya hıc tatıyla aram yok bakalım bendede dogru cıkacak mı :) eger dogru cıkarsa yazarım

annecim ne olur sıkıca ve çabukça tutun karnıma. hem karnım ağrımasın hem sende rahat et artık. bir elma çekirdeği kadar olsan da seni bu dünyadaki herşeyden çok seviyorum sağlıcakla gel.. amin..

küçüğümm bugün kalp atıslarını duyduk babanlaa 7 haftalık oldun bile cok şükür....bu kez nolur anneyi babayı bırakma sana cok ihtiyacımız var...senle yeniden dogacagızz inşallah..minik fasulyemmmm benimm:)))kurban olsun annennn sanaa emiiiiii

Annesinin Minnak Bebeği..
Bana Attığın O Tekmelerin Hesabını Soracağım..
Bir Doğ Sen Isıracağım O Minnak Ayakları..
Demedi Deme..

canımın içi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum... tam 1 hafta sonra bugün seni görmek nasip olacak mı acaba ... inanması çok zor:) dün gece rüyamda seni gördüm bebeğim o sen miydin bilmiyorum ama seni kucağıma alıp kokunu içime çekmek istiyorum, seninle beraber uyuyacağım günleri iple çekiyorum canım yavrum... Rabbim seni korusunn .....

Bebişim, prensesim, güzeller güzelim..
Çok özledim seni annecim..
Uzun zaman oldu seni görmeyeli meleğim..
Yarını iple çekiyorumm.
Seni çok seviyoruzzz babişlee..

Bebişim, prensesim, güzeller güzelim..
Çok özledim seni annecim..
Uzun zaman oldu seni görmeyeli meleğim..
Yarını iple çekiyorumm.
Seni çok seviyoruzzz babişlee..

Kocaman kız olmuşssun sen annecim..
Çok fazla güzel yüzünü göstermedin bize..
Oysa biz seni çok özlemiştik..
Minicik güzel kulağını,parmaklarını gördük yavrumun..
İyi ki varsın ve iyi ki benim anne olmama vesilemsin....
Allah seni nazarlardan korusun miniğim..

Bebeğim.. benimle ve babacinla kal olurmu... Birakma bizi. Sıkı sıkı tutun bana ve hayata.. rabbimin izniyle .hayrlisyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…