Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bugün bebişimin kalp atışlarını duydum. Minnakım benim çoookk mutlu ettin benii :)

bugün kalp atşını gördük bebeğim... bugün Rabbim bana dünyaları verdi şükürler olsun :) sana küçük bir ajanda dolduruyorum ve önemli dönüm noktalarında sen büyüyene kadar not tutacağım... ve sen evlendiğinde o ajanayı sana hediye edeceğim bebeğim:)

Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..

bugun bebegime .onu cook sevdigimi ve o bundan sonra hayatımın buyuk bir alanını kaplayacagına ve onun icin yapamayacagım sey olmayacagını soylemek istiyorum.guzel kızım gel artık hayatımıza renk kat bende babanda seni coook seviyoruz

yaa kızlar,ankarada monec hotel,mydonose plaza,ve pembe köşkte düğün yapan var mı aranızda????düğün hazırlıkları kısmına yazdım ama düğününü yaptıktan sonra oraya pek girmio arkadaşlar....aramızda varsa bu yerlerin herhangi birisinde düğün yapan cevap yazarsa sevinirim :))nasıldı?nasıl geçti,ilgilenmeleri vs nasıl?

dur kız hele

Son düzenleme:
Seni içimde henüz hissedemesemde varlığını bizimle olduğunu bilmek bana ve babana çok büyük bi mutluluk ve güç veriyo daha gelmeden evimizi şenlendirdin bebeğim seni çok seviyoruz

Bazen hep içimde kal istiyorum.. Biliyorum, doğduktan sonra seni hep içime sokmak isteyeceğim.. Annen seni o kadar çok seviyor ki seni hissettikte bütün vücudum titriyor.. Eskisinden çok daha mutluyum ayrıca.. Sen benim hem evladım hem de yaşam kaynağım olacaksın.. Canım yavrum, sağlıkla büyü içimde..

sen Allahın bana verdiği en güzel şeysin ve hep öyle olacaksın. ara ara kalp atışını hissetsemde bana yetmiyor çabucak büyü ve kendini bana hissettir bende mutlulukların en büyüğünü yaşayayım canım yavrum.. diyorum :)

öğreneli 25dk oldu ve ben öğrendiğimden beri ağlıyorum.. beni daha fazla başka bişi mutlu edemezdi.. yeniyılla birlikte bana mutluluk ve annelik duygusu getirdin bebeğim... bugünü gösteren güzel Allah ım seni sağlıkla kucağımada almayı kısmet etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…