Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Canım bebeğim daha seni görmeden seviyorum, özlüyorum, inşallah sağlıkla aramıza katılacaksın. Baban da be de sabırsızlıkla bekliyoruz seni.Kuzucum:)

seni hiç kucağıma almadım, kokunu içime çekmedim ve henüz tam anlamıyla hissedemiyorum ama seni çok seviyorum. her an sağlığını, seni düşünüyorum. sensiz kalmaktan çok korkuyorum. sen benim mucizemsin. iyi ki varsın. seni bana kısmet eden RABBİME binlerce şükürler olsun.

canım bebeğim, dün kalp atışlarını duydum ilk kez. artık içimde varolduğuna eminim öyle muhteşem bir duygu ki seninle olmak ve kalbini duymak. İnşallah Rabbim sana sağlık sıhat verir ve ben o kalp atışlarının bir gün durduğuna hiç şahit olmam...baban ve ben senii çoook seviyoruz....

Benim güçlü bebeğim,mucizem,herşeyim...sakın beni bırakma lütfen.biliyorum sen hep yatmamı istiyosun ama çalışmam gerekiyor bebeğim.sen bana sıkı sıkı tutunki bende kendimi güçlü hissedeyim...

yavrum,gözbebeğim annesinin babasının kuzusu

senin büyüdüğünü görmek istiyorum okuduğunu evlendiğini mutlu olduğunu senin büyüdüğünü görerek yaşlanmak istiyorum.
ama en çok benim ve babanın yaşlandığını görmeni istiyorum bizimle büyümeni bizim sevgimizle
belki durumumuz çok iyi değil sen seçmedin bizi ama bigün geldiğinde iyiki sizmişsiniz benim annem babam demeni istiyorum.

yaşayamadığım çocukluğumu seninle yaşamak doyamadığım anne sevgisini kendi anneliğimden almak hiç görmediğim baba sevgisini babandan doya doya hissetmeni istiyorum.
ama sen şimdiden şanslısın bebeğim baban seni o kadar çok seviyorki
seni çok seviyoruz bebeğim sağlıkla gel olurmu....

Sen henüz bizi, anne ve babanı göremedin ama biz senin kalbinin attığını bile gördük:) Tamam tamam, merak etme, sen de bizi göreceksin ama sonra:)

İnsanın kendini hep güvende hissettiği,korunduğu yer anne ve babasının yanıdır.Seni ölümümüze dek koruyacağız,karşılıksız seveceğiz.Bu acımasız insanların olduğu dünyada biraz nefeslenmeni sağlayacağız.Seni herşeyinle kabul edeceğiz canım bebeğim.Seni sabırsızlıkla bekliyoruz.

sabırsızlıkla ve merakla seni bekliyoruz oğluşumm çok hareketli bir bebeksin ablan her tekme atışındaa gülüyor :))) kavuşmamıza az kaldı oğluşumm :.....

hıc korkma ..değerlerın mutlaka yukselıyodur.kac gun gecıktın?5 haftalıkken keseyı gorebılırsın. 6 haftalıkken kalp atısını. bızde yarın gıdıyoruz doktora kalp atısı ıcın ..çoooook heyecanlıyım...allah herkese gonlune gore versın ınsallah. bı kadın doğuma gıt olur mu

bebeğim bugün ilk kez kalp atışlarını duydum öyle heyecanlandım ki anlatamam seni çok seviyoruz annecim

Bebeğim, mucizem doktora gideli 3 hafta olduk. Seni görmeyi kalp atışlarını duymayı çok özledim. şimdi sen minnacıksın yaa hani fasülye kadar o yüzden tekme atamıyosun anneciğinin karnına, bende bazen acaba hala orda mısın diye merak ediyorum. Ordasın dimi inşallah?allaha emanetsin :)

Merhaba arkadaslar,
Konu basligini gordum. Ben de aynı heyecanları bir sure once paylastim ve hamile miyim diil miyim derken ogluma kavustum. İnsallah herkes guzel haberler alsın. Bu arada harika bi site onerecegim bu konu ile ilgili, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org

balam menim dadim duzum gel daha nolar gelll..cox gozletme bizi cucem menim..basqa korpeleri ezizlemeyi opmeyi sineme basmagi qoxusunu icime cekmeyi basini boynuma sarib gozumu yumub derinden Allah qorusun deyib, bir alnina bir yumuq yumuq eline bir yanagina bir burnunun ucuna opucuk qondurmagi uzumu cevirib gedende fikirlesmeden qayidib yene basib bagrima menim balam oldugunu xeyal etmeyi qisqanmirsanmi balammmmm...sen gelsen daha saniyelik deqiqelik olmasa qucagim dolu daim qucagimda olub daim boynuma eyilib uzun yanagima deyse sixmadan yavasca qucaqliyib sixsam sineme menimsen herseyimsen wirin payimsan varligimsan mocuzemsen desem..sevincedenaxsa gozumden yas,indiki kimi hesretden deyil..gulse uzum gulumsemenden bir tebessum etsen mamaya bir qigildasan bir tutsan barmagimi o biri korpeler kimi usssss tutsam o eli opsem sineme bassam wukur desem Allahima min wukur desem bi gelsen bi gelsen balammmmmbi gelsennnnn

seni çok seviyorum bir an önce dünyayaya geleceğin günü bekliyorum senin kokunu şimdiden özledim vakit çabuk geçsin iyşallah

Rabbimin en güzel armağanısın sen bana bebeğim,sımsıkı tutun bana ve bil ki ben senin hep yanında olacağım ,sağlıkla gel,kokuna daha fazla hasret bırakma bizi emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…