Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

AŞKIMLA EVLİLİK TARİHİMİZ 30.10.2008 8 haftalık hamileyimm :: aranıza yeni katıldımm bu tabloları nasıl yapıyonuzz evlilik tarihi,doğum tarihi falan ben yapamıyomm arkadaşlarım yardım edermisiniz

canımm oğluşummm seni çok seviyorummm biran önce o minik ellerini öpüp koklamayı iple çekiyoruz.....beni duyup tepki verdiğini biliyorum içimdeki kıpırtıların beni çokk mutlu ediyo miniğimm.

canımınn içiiii ömrüüümmmm.. 32 aydır buraya bişeyler yazabilmenin hayalini kurdumm heppp meleğiiimm mucizeeemmm herşeyiiimmmm... daha çooookkkk miniksinnn allahım nasip ederse pazartesi görücem seni yavrumm.. yalvarıyorum bu sefer bizi bırakmaa hayırla ve sağlıkla gel kucağımızaaa... seni herşeyydennnn çoookkkkk seviyoruuummmmm anneciiiimmmmmm...

" Sevgili bebeğim.
Bir kaç gündür üzgün ruh halimle seni de üzdüğüm için özür dilerim. Ne zaman kızgınlıkla konuşacak olsam karnıma bir sancı giriyor ve ben susuyorum. Beni çevremdeki insanları kırmaktan alıkoyduğun için teşekkür ederim bebeğim. Ve de seni üzerek kötü bir anne olduğum için özür dilerim. Ama şansına evlilikte ve çocuk bakımında tecrübesiz bir anneye denk geldin. Beni mazur gör bazen olur mu? Öğreniyorum. Gerçekten çabalıyorum. Büyümeye çalışıyorum. Seninle büyümeme izin ver olur mu?
Kendine dikkat et. ALLAH(c.c.) seni bana nasip etsin ve hayırlı kılsın. Tüm İslam alemine hayırlı biri olarak seni yetiştirebilmek istiyorum. Hiç şüphesiz her şeyi bilen ve gözeten O'dur. O'nun izni olmadan kim şefaatçi olabilir ki? Seni yalnız ALLAH(c.c.) emanet edebilirim. Vereceği iyi ve kötü her şey için ELHAMDÜLİLLAH.

ALLAH(c.c.) babanın kalbinden benim, benim kalbimden babanın sevgisini eksik etmesin, bizi birbirimize nasip etsin; daim ve hayırlı kılsın İNŞALLAH.

Sende dua et olur mu gönlümün azizi. O masum nurunla bizim için dua et..

Salat ve selam Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed(sav) ve tüm Peygamberlere olsun.

Seni seven annen. "

merhaba yeşilcevher

yukarıdaki yazın beni çok duygulandırdı. umarım hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın.

şanslı hamile bayanlara seslenmek ıstıyorum lutfen cvbsız bırakmayın beni :)) hamileliginizi ögrenmeden önce adet agrısı hangi gunler ve kaç gun hissettiniz ve adetten önce ögrenenlerınız varmı kan testi ile kaç gun onceden ogrendınız ?

şanslı hamile bayanlara seslenmek ıstıyorum lutfen cvbsız bırakmayın beni :)) hamileliginizi ögrenmeden önce adet agrısı hangi gunler ve kaç gun hissettiniz ve adetten önce ögrenenlerınız varmı kan testi ile kaç gun onceden ogrendınız ?

benim adetim düzensiz oluyodu 13 ocakta beklenen adet günümdü ben 11 inde yaptım cıkmadı :) bence gününün gecmesini beklle en kesin sonuç o zaman cıkıyo canm ..

annnicigin seni bekliyorrrr bebegimmmm 6 ay sonraaa kavusucaz allahim kismet ederse seni bekliyoruz...2 gun once ultrasyondaa ne guzel oynuyordu ellerin ayaklarinnn ne heyecan vericiydi...herseyimsin benimmm her aklima gelisinde beni mutluluktan aglatiyorsun...seni cok seviyoruzz bebegim...

arkadaslar cok guzel bir duygu kan testini sonuucunu ogrendigimdeee agladim mutluluktan allahim herkese yasatsin bu mutlulugu..:26::26::26::26:

Kıyamam ben size..

Bu vesileyle bende 1-2 cümle yazıyım melegime.. Annem güzel yavrum.. canımın parçası mucizem.. bizde heycanla seni bekliyoruz. Şimdi senin tekmelerini hareketlerini hissedeceğim günü bekliyorum.. sabırsızım bende her anne adayı gibi.. Bir an önce 9 ay geçsin seni kucagıma alıyım istiyorum.. Dogduktan sonra seni benden önce herkesden önce baban kucaklasın istiyorum.. Babana benzemeni istiyorum.. Çünkü babanı çoook seviyorum.. Rabbimin ikimizede hediyesi oldun/olucaksın sen.. Ama benimde babacıgına verdiğim en güzel hediye olucaksın.. inşaAllah öyle oluur.. Aynı onun gibi gözümün nuru... Seni başlarda erkek diye hissediyordum.. dedenler bile böyle düşünüyor.. Ama artık nedense kız hissediyorum hatta senınle babana danslar bile ediyoruz ohoooo... Hem erkek hem kız isimlerine bakıyorum.. Şöyle hem anlamlı hemde manası güzel.. Bakıyorum bakıyorum ama isminide baban koysun istiyorum.. Daha neler anlatırımda Hayaller bitmiyor bilsen neler planlıyorum meleğim... Hamilelik zor geçiyormu anne dersen.. sana değer.. Hı farkında değilsin tabi ne duyuyorsun ne anlıyorsun ama belki hissediyorsundur.. Ben yinede seni öğrendiğim günden beri seninle konuşuyorum.. Hiçbir gece sana dokunmadan yatmadımm hem öyle uyuyorum.. Kız ol erkek ol.. kime benzersen benze yeterki sağlıkla gel.. minik meleğim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…