Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

harikaaaa yazmissin canim benimmmm yerim senin findiginiiii bennnn

evet canm ilk önce evde test yptım pozitf cıktı sonra aksam giittim kan testi yaptırdım o zaman 120 cıkmıstı sonra arttı işte sürekli şimdi 6 haftanın içindeyiz :)

Bde işin komigi benim 11 ocakta yaptıgm kan testi negatfti hamile olduğum halde ..doktorum da cok şasşrmıştı ..

Ben de 11 haftalık hamileyim Allah'ım isteyen herkese nasip et bu duygu çok başka... bize de hayırlısıyla evladımızı kucağımıza almayı nasip et. onu çarşamba günü görmeye gittik babasıyla elleri ayakları heryerini gördük. yerinde durmuyodu bebeğimm :)

bugun doktorumuz rahım kabul ettiği surece ıyı gıdıyoruz dıyınce yuzume o tatlı şımarık edayla gulucukler kondu elımde senın 3.fotografını ızlerken.şukurler olsun rabbıme.benımlesın bebeğim.

arkadaslar benım adetim oldu bugun ne yazıkki....
3. ayımdı ben kendımı sıtrese sokmamak için doktora gıtmek ıstıyorum zaman kaybetmek ıstemıyorum harhangı bır problem varsa tedavısı olsun yoksada kafam rahat olsun allahın nasibi kısmeti takdiri der beklerım gonul rahatlıgıyla esim sper anlizi yaptırdı cok guzel cıktı sonuclar fakat ben dahah once hıc muane olmadım bazı testler varmıs adet gununde yaptırıyomus aranızda oyle muane ve testleri olanlar benı bılgılendırebılırlermi zamanını falan ?

dün pıt pıtlarını duyduk babasıyla bebegimizide gördük ..şimdi işte hamile olduğumu anlayabliyorum :) sn gittinmi ..inşallah yolundadır herşey ..

evet canım dün gittik doktora kalbi atıormş ama dinletmedi doktorumuz baana güvenin dedi.3 hafta sonra tekrar cağırdı ayrıntılı konuşuruz dedi acaba ne konuşcak merak ediyrum,

evet canım dün gittik doktora kalbi atıormş ama dinletmedi doktorumuz baana güvenin dedi.3 hafta sonra tekrar cağırdı ayrıntılı konuşuruz dedi acaba ne konuşcak merak ediyrum,

war demiş ya içiniz rahatlamştır işte..bebegin kalp atıslarını dinletir büyük ihtimal 2li test için fln gün verir :) bzde 15 inde gidicez nasipse..

güzel yavrum benim... seni veren allaha kurban oluruz... erkeksen baban ç...k...nü, kızsan g..t...nü yiyecek haberin olsun :)

Rabbim yüzünü görüp
Sağlık ve sıhhat içinde seni büyütmeyi nasip etsin bize
Seni çok seviyorum bebeğimmm

Annem seni çok özledim yavru kuşum gel bir an öncede öpüp koklayayım seni. Diğer annelerde doğum korkusu var bende ise seni kucağıma alamama korkusu yavrum benim canımın içi

Annem kelebek gibi rahmim de hareketini hissediyorum. Seni hissetmek bu kadar güzelse kucağıma alıp dokunup öpüp koklamak kim bilir nasıl güzeldir. Rabbim seni sağlıklı hayırlı şekilde kucağıma almamı nasip etsin inşaallah. Annen ve baban seni bekliyor minik kızım..

kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

8 haftalık hamileyim ikizlerim olucak hayırlısıyla, daha dün kontrole gittim ikiside iyiler kalp atışlarını dinledim böyle güzel bir duygu olamaz :)
Benim bitanelerim ballarımm sizi çok seviyorum her ne kadar kasıklarımı ağrıtsanızda :)

Bebeğimm... Varlığınla gönlümü şenlendirdin gel de Ömrüm de şenlensin. Ama annecim akşamları biraz daha az ağrı yapsan belimde kasıklarımda o zaman tadından yenmicen :)) Annen kurban olsun seni veren rabbime...

iyi ki benimlesin beni sakın bırakma demek isterdim olmayan bebeğimin özlemini çekiyorum hadi bebeğim gel artık annen seni bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…