Kıyamam ben size..
Bu vesileyle bende 1-2 cümle yazıyım melegime.. Annem güzel yavrum.. canımın parçası mucizem.. bizde heycanla seni bekliyoruz. Şimdi senin tekmelerini hareketlerini hissedeceğim günü bekliyorum.. sabırsızım bende her anne adayı gibi.. Bir an önce 9 ay geçsin seni kucagıma alıyım istiyorum.. Dogduktan sonra seni benden önce herkesden önce baban kucaklasın istiyorum.. Babana benzemeni istiyorum.. Çünkü babanı çoook seviyorum.. Rabbimin ikimizede hediyesi oldun/olucaksın sen.. Ama benimde babacıgına verdiğim en güzel hediye olucaksın.. inşaAllah öyle oluur.. Aynı onun gibi gözümün nuru... Seni başlarda erkek diye hissediyordum.. dedenler bile böyle düşünüyor.. Ama artık nedense kız hissediyorumhatta senınle babana danslar bile ediyoruz ohoooo... Hem erkek hem kız isimlerine bakıyorum.. Şöyle hem anlamlı hemde manası güzel.. Bakıyorum bakıyorum ama isminide baban koysun istiyorum.. Daha neler anlatırımda Hayaller bitmiyor bilsen neler planlıyorum meleğim... Hamilelik zor geçiyormu anne dersen.. sana değer.. Hı farkında değilsin tabi ne duyuyorsun ne anlıyorsun ama belki hissediyorsundur.. Ben yinede seni öğrendiğim günden beri seninle konuşuyorum.. Hiçbir gece sana dokunmadan yatmadımm hem öyle uyuyorum.. Kız ol erkek ol.. kime benzersen benze yeterki sağlıkla gel.. minik meleğim..
cnım yaptıgın idrar testi kan testi degil dimi ?
evet canm ilk önce evde test yptım pozitf cıktı sonra aksam giittim kan testi yaptırdım o zaman 120 cıkmıstı sonra arttı işte sürekli şimdi 6 haftanın içindeyiz :)
evet canm ilk önce evde test yptım pozitf cıktı sonra aksam giittim kan testi yaptırdım o zaman 120 cıkmıstı sonra arttı işte sürekli şimdi 6 haftanın içindeyiz :)
helın yakında gıttınmı doktora.
dün pıt pıtlarını duyduk babasıyla bebegimizide gördük ..şimdi işte hamile olduğumu anlayabliyorum :) sn gittinmi ..inşallah yolundadır herşey ..
evet canım dün gittik doktora kalbi atıormş ama dinletmedi doktorumuz baana güvenin dedi.3 hafta sonra tekrar cağırdı ayrıntılı konuşuruz dedi acaba ne konuşcak merak ediyrum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?