Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Sabahtan beri içimden sadece Frank Snatra'nın I LOVE YOU BABY şarkısını söylemek geliyor canımın parçasına

Tamamen içten geldi bu şarkı sana bebeğim❤❤❤❤❤

İçimde olduğunu bilmek bana dünyanın en şanslı kadını olduğumu hissettiriyor...BENİ BU KADAR MUTLU ERTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM PITICIĞIM

canım bebeğim doktorlara sinir oluyorum 5 dk da bakıp bırakıyorlar seni doya doya göstermiyorlar bana çok merak ediyorum minicik ellerini ayaklarını burnunu kaşını gözünü .. çok özlüyorum seni bitanem... hayatımın ikinci aşkı hayatımın ikinci erkeği :)

hayatımınn eennn büyükkk mutluluklarıııı geleceğiniz günü sabırsızlıklaa bekliyorummmmm cinsiyetlerinizide çookkkkkkkkkk merak ediyorummmm
geç kavuştuğum mucizelerimmm, rabbim benim beklememin ödülünü çookkk güzel verdi banaa 2 bebişşş olarakkk binlerce kezz şükürler olsuunnn iyiki geldinizz hayatımızaa.. bundan sonra tek gerçeğim sizssiniiizzzz.. aramıza hiççç kimsenin girmesine izin vermiycem minik meleklerimmm.. ömrümün sonuna kadarr sizee ennnnnn iyi şekilde bakacağımaa söözzz veriyoruuummmmmmmmmmmmmm...
şimdi annenize sıkı sıkı tutunun veee lütfen en az 36. haftaya kadar orda kalın miniklerimmm sonrada sağlıkla sıhhatle dünyaya gelinn gerisini bana bırakınnn
SİZİİİİİ ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEEVİİYOOORUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

yavruuummmm
sen gideli 45 gün oldu bugün.nedensiz yere bıraktın beni annem.allahtan geldiğine ve senin cennette beni bekliceni bilmesem kafayı yicem.ne güzeldin sen oğlum küçücük ellerini gördüm tırnakların bile vardı.içimdede kıpır kıpırdınneden oğlum neden?
sen olsaydın şimdi okşasaydım karnımı sevseydim seni.seni çok özlüyorum kuzum yürek sızım
ciğer parem ilkgözağrım
yerin dolarmıki birgün?

canım inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın yavrularını.dualarım seninle...

Kızlar bugün minicik kesemizi gördük:) dr haftaya tekrar çağırdı buyuyomu diye kese onu anlamadım ama. Bol spor yap dedi plates yapıyorum bıraktım dedim devam et hamile platesine dedi

minik bebeğim meleğim bugün gene tekmelerinle benimle oldugunu gösterdin seninle geçirdiğim hergünüm hatta dakikalarım hayatımın en güzel anları seni sağlıklı bi şekilde kucağıma alıp kokunu içime alacağım günü bekliyorum. hergün biraz daha büyüyorsun babacıkla ben anneanne ve dayıcıgın seni sabırsızlıkla bekliyor.. evimize ışık olacağın günlerin hayalini kuruyoruz babanla. karnıma attıgın her tekmede ellerini ayaklarını koklayıp öpmek istiyorum allah herkese özellkile hakeden herkese hayırlısıyla bebişlerini versin..
SENİ ÇOOOK SEVİYORUZ MİNİK KUZUM

Hergün daha da sıklaşan tekmelerinle bana dünyada hissetmediğim duyguları yaşatan güzel kızım ALLAHIN izniyle orada güzel vakit ve bize gel seni çoooookkk seviyoruz

canım inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın yavrularını.dualarım seninle...

canımm çokk üüzüldümm yaşadıklarınaa =(( bende bi bebeğimi kaybettim geçen yıl =(( rabbim inş. güldürür yine yüzünüü bol dua et.. bende dua ederim sanaaa. inş. en kısa zamanda yine hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsınnn

seni içimde hissettiğim anlar varya bebeğim, dünyada hiçbir duyguyu değişmem o anlara... sen içimde hareket ettikçe ben de hayat buluyorum sanki...... canım yavrum vaktinde sağlıkla sıhhatle imanla gel... seni dört gözle bekliyoruz

6. yılımızda göbişimee hoşgeldin bebeğim...baban azo lu 47xxyli annen pko lu ve sen mucizem 6.yılımızda hoşgeldin göbişimeee....

daha cinsiyetini bile bilmiyorum,seni hiç görmedim...ama tanımadan sevdiğim ilk insansın bebeğim...baban ve ben seni öyle özlemle ve merakla bekliyoruz ki,bilsen belki de daha çabuk gelirsin..ama sakın zamanından önce gelme bebeğim sağlıkla,hayırlısıyla gel yanımıza güzel yavrum..

Bugun transverin 7 günü annem seninle buluşalı tam yedi gün oldu benimlemisin değilmisin bilmiyorum ama dilerim benimlesindir yavrum rabbim seni göndermiştir insallah.

Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah.............)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..

seni dört gözle bekliyorum bebeğim beni fazla bekletme ne olur seni özlemle bekliyorum.

Güzel meleğim her ne olursa olsun sen benim mis kokulu yavrumsun biliyorum iyisin sen bizim olucaksın babacıkla seni dört gözle bekliyoruz yarın minik vucudunu görmeye gidicez. Dün biraz stresliydim bana kızdınmı yoksa tekme atmadın bugün hiç üzdümmü meleğim seni elimde olmayan sebepler yüzündendi beni anlıcaksın bigün seni cok seviyorum minik kuzum seni özlüyoruz heran daha da büyüdün miniğim benim canımın canısın sen benimde en değerli varlıgım kendi canımdanda öndesin güzel yavrum sana hiç kıyamam. Senin için güzel şeyler yapıyorum oyuncaklar minderler battniye yelek hırka şapkalar yaptım inş. Hepsini cok seversin seni sabırsızlıkla bekliyoruz seni seviyoruz.. Allah herkese annelik gibi güzel bi duyguyu kısmetse herkese nasip etsin. Bebeklerimizin yoklugunu aratmasın inş. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…