yavrum,gözbebeğim annesinin babasının kuzusu
senin büyüdüğünü görmek istiyorum okuduğunu evlendiğini mutlu olduğunu senin büyüdüğünü görerek yaşlanmak istiyorum.
ama en çok benim ve babanın yaşlandığını görmeni istiyorum bizimle büyümeni bizim sevgimizle
belki durumumuz çok iyi değil sen seçmedin bizi ama bigün geldiğinde iyiki sizmişsiniz benim annem babam demeni istiyorum.
yaşayamadığım çocukluğumu seninle yaşamak doyamadığım anne sevgisini kendi anneliğimden almak hiç görmediğim baba sevgisini babandan doya doya hissetmeni istiyorum.
ama sen şimdiden şanslısın bebeğim baban seni o kadar çok seviyorki
seni çok seviyoruz bebeğim sağlıkla gel olurmu....
hayatımınn eennn büyükkk mutluluklarııııgeleceğiniz günü sabırsızlıklaa bekliyorummmmm cinsiyetlerinizide çookkkkkkkkkk merak ediyorummmm
geç kavuştuğum mucizelerimmm, rabbim benim beklememin ödülünü çookkk güzel verdi banaa 2 bebişşş olarakkkbinlerce kezz şükürler olsuunnn iyiki geldinizz hayatımızaa.. bundan sonra tek gerçeğim sizssiniiizzzz.. aramıza hiççç kimsenin girmesine izin vermiycem minik meleklerimmm.. ömrümün sonuna kadarr sizee ennnnnn iyi şekilde bakacağımaa söözzz veriyoruuummmmmmmmmmmmmm...
şimdi annenize sıkı sıkı tutunun veee lütfen en az 36. haftaya kadar orda kalın miniklerimmmsonrada sağlıkla sıhhatle dünyaya gelinn gerisini bana bırakınnn
SİZİİİİİ ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEEVİİYOOORUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın yavrularını.dualarım seninle...
iyi ki benimlesin beni sakın bırakma demek isterdim olmayan bebeğimin özlemini çekiyorum hadi bebeğim gel artık annen seni bekliyo
6. yılımızda göbişimee hoşgeldin bebeğim...baban azo lu 47xxyli annen pko lu ve sen mucizem 6.yılımızda hoşgeldin göbişimeee....
Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah.............)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?