Cnm benim çok seviniyorum senin adına.Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin hayırlı bi evlat olsun.Şimdiden insan hayalini kuruyo değilmi o küçücük minik elleri ayakları miniminnacık ağzı burnu ayyy bak benide heveslendirdin şimdi bende 3.çocuğumu yapsam ne yapsam.Neyse darısı diğer anne olmak isteyenlerin başına ben 2 yaramaz çocukla başa çıkamıyorum kalsın.daha benimle olmana inanamıyorum bile ama nasıl istiyorum seni görmeyi bilsen bitanem
abin baban ve ben sabırla gelmeni bekliyoruz
sağlıcakla gel bebeğim yuvamızın yeni nefesisin sen...
mutluluğumuza mutluluk katacaksın inşallah
Canım bebeğim seni cok seviyorum seni öğreneli 3 gün oldu ama seni kaybetmekten o kadar korkuyorum ki kendime bile itiraf edemediğim seyleri buraya yazabiliyorum sana 3 günde cok alıstık baban seni beslemek icin peşimde sütle dolaşıyo :) seni cok seviyor eli hep karnımda uyurken biz anlasılan papucumu dama atcan sen :) olsun yeterki gell bi sen sev beni yeter kımse sevmesin :::yarın tekrar doktor teyzeye gdecez inşallah bi sıkıntı olmaz canım bebeğim nolur bırakma benı senden önceki bebegım benı bıraktı sen 10 ay sonra girdin hayatıma yeni soluk oldun herkes cok sevindi senin hayatımıza girmenle birlikte hele kadınlar klubundeki teyzelerinn bizi görmeden cok seven kendileri hamileymiş gibi sevinen teyzelerin... biz suan cok mutluyuz nolur bırakma benı bitanem hayata senınle tutunacam artık nolur bırakma bizi bu sefer yıkılırım kahrolurum baban da cok üzülür bizi üzme nolur Allah ım nolur onu benden almaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?