Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Oğlum, biricik kuzum. Heyecanlı ve mutlu bize geleceğin günü bekliyoruz. Her geçen gün seni kollarıma almak için daha fazla sabırsızlanıyorum. Seni çok seviyorum yavrum.

canımın parçası,benim güzel mucizem...senin varlığını hisederek uyandığım her güne şükrediyorum.göğüslerim ağrıyor mutlu oluyorum,kusuyorum ardından gülüyorum...senin verdiğin acıları bile seviyorum...içimdesin,her duygumdan,her düşüncemden etkileniyorsun biliyorum ama telaşımı endişemi görmezden gel sen büyümene bak annecim...benim teleşım heyecanım seni en iyi şekilde beslemek ve dünyaya getirmek için bunca evhamım...seni görmeden sana aşığım...keyfini rahatını bozma biz babanla sabırla seni bekliyoruz...ayrıca babana doğum günü hediyesi olarak gelirsen çok sevinicez ben söylemiş olayım da sürpriz yapmak istersen diye...aklında bulunsun 22-12

canım kızım gùzel bebegim seni o kadar cok seviyoruz ki dört gözle seni bekliyoruz canımın ici bitanecik yavrum.Allahım sag salim hayırlısıyla seni kucagımıza almak nasip etsin.ne kadar güzel tekmeliyorsun anneyi o kadar mutlu oluyorum ki allahıma sükùrler olsun.Rabbim isteyen herkesr nasip etsin.seni coooookkk seviyorum annecimm

daha benimle olmana inanamıyorum bile ama nasıl istiyorum seni görmeyi bilsen bitanem
abin baban ve ben sabırla gelmeni bekliyoruz
sağlıcakla gel bebeğim yuvamızın yeni nefesisin sen...
mutluluğumuza mutluluk katacaksın inşallah

Cnm benim çok seviniyorum senin adına.Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin hayırlı bi evlat olsun.Şimdiden insan hayalini kuruyo değilmi o küçücük minik elleri ayakları miniminnacık ağzı burnu ayyy bak benide heveslendirdin şimdi bende 3.çocuğumu yapsam ne yapsam.Neyse darısı diğer anne olmak isteyenlerin başına ben 2 yaramaz çocukla başa çıkamıyorum kalsın.

Daha dun ogrendim varligini ama biliyordum icimde oldugunu annemmm o kadar cok istedik ki seno daha minnaciksin 3 haftalik bebegimmm herseyimmm saglikla gel Allahima emanetsin sakin beni birakma bebegimmm

3 Mayıs 2013 sabah saat 8.00 iki çizgi hamileyim :) 3 Mayıs 2013 öğlenden sonra saat 16.30 beta hcg pozitif HAMİLEYİM :) en büyük anneler günü hediyesini ben aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
CANIM EVLADIM;
ANNENE HOŞ GELDİN, BABANA HOŞ GELDİN. EMİN OL SENİ ÇOK SEVECEĞİZ.

minik kızım bu gece gene rüyamda gördüm seni gerçi erkek olarak gördüm ama bazen kız bazen erkek görüyorum. peşinden kosuyodum yemek yediriyodum. cok akıllıydın ama hiç tahmin etmicemiz seyleri yapıyodun cok sevindim. sarıldım öptüm seni sanki gerçek gibiydi...sen cok özledim buaralar cok yoruluyorum sende etkileniyosun cok suskunsun ama bugün heeeep dinlenicem cokta yemek yicem keyfin yerine gelsin seni çok seviyorum mis kokulu minik kuzum ellerini ayaklarını minik kurnunu minicik parmaklarını öptüm seni bekliyorum seni koynumda yatırıcam günleri bekliyoruz... babacıkla aramızda küçük mis kokulu nefesinle yatıcan günün hayalini kuruyoruz...sağlıklı kavustursun rabbim sana minik yavrum

Canim melegim seni ogreneli cok kisa bir zamn oldu ama oyle bir alistim ki melegime seni cok.merak ediorum nasilsin kime benzeyeceksin ama en onemlisi ne olur melegim beni sensiz birakma sen tutun annene cunku senide kaybetmek istemiorum

aaah miinik meleğim aaah. bu gece gene seni gördüm rüyamda allahım cok şükürki daha dogmadan bana bu güzel heyecanı o rüyada yasattı düşündükçe hala gözlerim doluyo. inş. o gzel günleri böyle mutlu beraber saglıklı sevgi dolu yasarız bitanem seni cok seviyorum cok cok seviyorum gece birazda korktum rüyadan sonra uyandım karnıma dokundum tekme yoktu halbuki her gece uyandıgımda mutlaka tekme atardın baya bekledim tekmen yok cok cok korktum baya bekledim düşündüm gözlerim kapandı hemen actım sonra kalktım birsürü çikolata yedim yattım bi zaman sonra 2 3 tekmeni hissettim rahatladım belki uyuyodun miniğim ama endişelendim belki uyandırdım ama cok korktum. cok şükür iyisin sabah cok tekmeledin öğlene kadar baya hareketliydin gene tekme atmıyosun yada hissedemiyorum uyuyosun belki seni seviyorum güzel miniğim seni bekliyoruz. buarada doktorumuz değişicek mecburen doktorumuz gitmiş inş. yeni doktorumuzdan memnun kalırız cok cok öptüm ellerini ayaklarını göbüşünü...

bebişim..senin kalp atışını duydum ya..daha ne isterim.. seni kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..ALLAHım seni bize bağışlasın...artık sensiz nefes alamam ben

meleğim, minik kızım, Allah'ın izniyle kısa bir süre sonra birlikte olacağız. heyecanla seni bekliyorum güzel kızım. Rabbim sana sağlık, çok mutlu-güzel ve uzun bir ömür, bana da seni en iyi şekilde büyütmek için sağlık versin. ayrıca bana annelik duygusunu yaşattığın için sana çok teşekkür ederim birtanem. her yerinden öpüyorum meleğim. her şey senin için...

seni görmeden çoook ama çooook seven annen.

Minişim!

Seni örümceğine bindirip evin içinde fıldır fıldır dört nala koştuğun zamanları görmeyi iple çekiyorum..:)

Canım bebeğim seni cok seviyorum seni öğreneli 3 gün oldu ama seni kaybetmekten o kadar korkuyorum ki kendime bile itiraf edemediğim seyleri buraya yazabiliyorum sana 3 günde cok alıstık baban seni beslemek icin peşimde sütle dolaşıyo :) seni cok seviyor eli hep karnımda uyurken biz anlasılan papucumu dama atcan sen :) olsun yeterki gell bi sen sev beni yeter kımse sevmesin ::: yarın tekrar doktor teyzeye gdecez inşallah bi sıkıntı olmaz canım bebeğim nolur bırakma benı senden önceki bebegım benı bıraktı sen 10 ay sonra girdin hayatıma yeni soluk oldun herkes cok sevindi senin hayatımıza girmenle birlikte hele kadınlar klubundeki teyzelerinn bizi görmeden cok seven kendileri hamileymiş gibi sevinen teyzelerin... biz suan cok mutluyuz nolur bırakma benı bitanem hayata senınle tutunacam artık nolur bırakma bizi bu sefer yıkılırım kahrolurum baban da cok üzülür bizi üzme nolur Allah ım nolur onu benden almaaa

merhaba canımmmm öncelikle hayırlı ugurlu olsuuuun Allah nazarlardan korusun inşallaaah yazını okuyunca gözlerım doldu bende 7 ay önce bebeğimi kaybettim ve 3 aydır yenıden bebek sahıbı olmak istiyorum Allah inşallaaah bu ay banada nasip eder senın adına çok sevindim canımm umarım sorunsuz bı gebelık geçirir bebeişini sağsalim kucağına alırsın

tekmelerini hissedince varlıgını yani varlıgımı anlıyorum melegim..allah babanı karsıma cıkardı ve bu büyük asktan sen meydana geldin oğlum .. şükürler olsun ..siz olmasaydınız hayatım boş ve anlamsız kalıcaktı .. iyiki varsınız bitanem .seni ve babanı hergün büyüyen bi sevgiyle seviyorum ..

mucizem benimm senin orda olduğunu bilmek her göbüşümü ellediğimde sana sarıldığımı hissetmek biran önce de seni görmek istediğimi babanla seni çok merak ettiğimizi söylemek istiyorum minniğime

ayy kıslar gözlerim doldu yerim sizi allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizede o duyguyu yaşatsın dualarım sizinler ağlatınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…