Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Sevgili fasulye,

Anaya bu kadar zulüm edilmez, ben sana öyle mi yapacağım çok ayıp :) Gel seninle anlaşalım ana - evlat güzel güzel geçinelim.. Sen benim öyle midemi bulandırırsan ben bişey yiyemem ikimizde aç kalırız demedi deme :) Beni bu kadar yormaya devam edersen yakında evimiz çöp ev olur hasta oluruz.. Bu duruma baban da üzülüyor, yazık adamcağız ne yapacağını şaşırdı.. Biz seni seviyoruz kıyamıyoruz, sen de bize kıyamasan çok mutlu oluruz :)

"Merhabalar bebeğim.
Dün seni gördüm o küçüçük siyah ve beyaz ekranda. Hiç bir şey net değildi belki ama oradaydın işte. Ellerini kafana götürmüş kıpırdanıp duruyordun. Bende sürekli içimde oluşan bu hisler ne diyordum. Meğersem misafirim çok yaramazmış.
Cinsiyetini yine öğrenememiş olmamızın sebebi, kapatmış olman. Doğuma kadar bize göstermeyecek misin? Senin sayende her şeyi "pembe" ve "mavi" hariç diğer renklerden alıyorum. Ama en azından doğmadan önce ismini belirlemek güzel olurdu.
Kendine iyi bak tatlım. Annen seni çok seviyor."

Canim nefesim ayim gunesim dunyam umudum canimin ikinci yarisi sizleri cok zor buldum ablani kucagima alali 2 yil oldu ayni gun olustunuz ama seni beklettik ama cok sukur sen de benimlesin seni cok merak ediyor bu annen hele baban gozu yollarda biz sizler icin cok cabaladik saglikla gel umutla gel iyi olda nasil olursa olsun gel gelirken sizin icin cabaladigimiz bu yolda nice evlat hasreti ceken anne babalar var askim bebegim cennete selam soyle minik meleklere korkmasinlar onlari burada koruyacak sevecek melek anne babalar var onlar icinde dua et askimin aski cok zorlanma rahat ol askim seni beklemedeyim

lütfen bebeğim beni bırakıp gitme sakın seni çok bekledim çok istedim şimdi sen tutunuken seninle birlikte hayata tutunmaya çalışıyorum....mucizem ol benim ve bu hayat seninle çok daha güzel olsun...

güzel miniğim bu gece gene rüyamda gördüm seni rabbime tekrar sükürler olsun ki gene aynı gercekte yasamıs gibi rüyamda seninle olmayı nasip etti. cok farklı bi duyguydu sanki gercekten yasamısım gibiydi yüzünü gördüm emzirdim babana seni nasıl tutması gerektiğini öğrettim seni uyuttum ve tam benim istediğim gibi benimle olmaktan cok mutluydun beni seviyodun kucagımda uyumak istiyodun bana dokunmak istiyodun daha miniciktin ama yüzündeki mutluluktan bu anlaşılıyodu. sonra cok cok büyümüşsün genc kız olmussun biraz uzun ve yapılısın baba tarafına benzicen galiba olsun benim olda o yeter diyorumki sana kim derdi bu kız senin kızın diye söylüyorum ama cok güzel ve esmer bi kızsın ilk defa bu kadar ayrıntılı gördüm yüzünü kaderin güzel olsun miniğim hep saglıklı mutlu huzurlu ol inan baska bişey istemiyorum cok mutlu oldum bu gece uyandıgımdada bana tekmelerinle eşlik ettin annecine tabi karnımıda acıktırdın sende acıktın biraz atıstırdım tekmelerini dinleyerek uyumusum seni cok seviyorum sabırsızlıkla bekliyorum sen benim hem canım hem yavrum hem arkadaşım hem dostum hatta belki yeri gelicek annem eşim kardeşim bile olucaksın. hayatıma ısık kattıgın günü sabırszılıkla belkiyorum saglıklı gel yanımıza seni cok seviyorum tatlı miniğim...

Son düzenleme:
Canım Kızım Esila Mina,
22 mart 2013... içime düştüğünü öğrendiğimde sevinçten nasılda bağırmıştım hastanede baban hişştt sakin ol diye uyarmıştı beni. Birbirimize sarılıp kutlamıştık. Bana sımsıkı sarılman için dualar etmiştim rabbime şimdi 18. haftadayız kıpırtılarını hissediyorum canım yavrum. Annem hep 'Anne olunca anlarsın' derdi ben içime ilk düştüğünde anladım. Ana rahminde başlıyormuş fedakarlık korku telaş o muhteşem sevgi... Seni sabırsızlıkla bekliyoruz annemmmm kuzummmm hayırla sağlıkla gel inşallahhh. Haa birde ben yiyim sen kilo al olur mu yavrucummmm Seni çok seven annen Duygu..

Annecim,
Güzel kızım benim,seninle kavuşmamıza çok az kaldı.seni kokunu o minicik ayaklarını hep bunları hayal ederek geçiriyorum günlerimi.doğum anımı hayal ediyorum seninle ilk kavuşma anımızı ve heyecanım daha çok artıyor.baban ve ben seni çok seviyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Canım oğlum, Onur'um... Çok az kaldı seni kucağıma almama.. Seni o kadar büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz ki bilemezsin.. Her şeyin hazır yavrum.. Sağlıkla gel anne ve babana...SENİ ÇOOOKKK SEVİYORUZ...

Hey ufaklık!
Neden babanın sesine, dövüş filmlerine, çılgın hırsızdaki minionlara tepki veriyorsun da bana vermiyorsun? Onları benden çok mu seviyorsun =(
Ah şaka bir yana, oyun oynarken içimde bir o tarafa bir bu tarafa dolaşman harika!
Kız olduğunu öğrendikten beri baban fazla heyecanlı. Sana dövüş teknikleri öğretecekmiş. Sen doğana kadar babanda tekrar antrenman yapmaya başladı. Bir de sivas kangalı almayı planlıyor. Seninle büyüyecekmiş. İki bebeğe birden bakacağım yani.
Umarım yerinde rahatsındır ufaklık. Ben sürekli koşup, zıplıyorum, rahatsız olmuyorsun değil mi? Seni kucağımıza alacağımız günü heyecanla bekliyorum.
Şimdilik hoşçakal ufaklık.

inşallah hamile olursam bebeğim gel artık bu kadar beklettin benide babanıda seni çok özledik gel güzel günler bizi bekliyor inşallah
demek isterdim

bebeğim umarım iyisindir,rahatsındır. seni çok seviyorum bebeğim,umarım sağlıcakla gelirsin haa bir de rahmime sıkı sıkı tutun bırakma. istediğin zaman doğabilirsin annecim,ben seni hep bekliyor olacağım

işte koskoca bir yıl geçti miniciğim doğdu ve işte bugün 1 yaşını doldurdu rabbim şükürler olsun darısı tüm hamilelerin başına ve isteyenlerin başına

kime benziyorsun aşkım babana mı bana mı ? baban gibi kara mı olacaksın annen gibi beyaz mı ? :)) nasıl bir şey olacaksın bakalım ne kadar tatlı bir şey olacaksın. Hiç bırakmam seni kucağımdan sarılırım sıkıca bebeğğiimmm aliiiii

Bugün beni çok korkuttun, ne olur beni bırakma seni görmeyi kokunu almayı çok istiyorum annen, baban, abin seni çok sevecek ne olur gitme bebeğim...

annesinin kınalı kızı seni çok seviyorum :asigim:
doğduğun günü görmek için sabırsızlanırken, bazen de hep içimde kal istiyorum

Bebeğinizn hayatınıza sağlıklı bir şekilde gelmesini diliyorum çok güzel bi duygu olduğunu girdiğim doğum çekimlerinde flasıyla hissettim tüm anne adaylarına bebekleri ile mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…