elifimm canımm kuzucum senden uzun zamandır haber alamıyorum umarım rahatın sağlığın sıhhatin yerindedir seni çok çok çokkk seviyorum biricik kızım benimm
Oh be nihayet kurtuldum seni beklemeten nerelerdeydin bunca zamandır seni bekliyordum orta katı hiç kimseye kiraya bile vermedim. Neden bu kadar çok uğraştırdın beni. Sen hele birde benimle yüzyüze gel o zaman sorarım ben sana. Ama hiç bişey soramam herhalde. Seni öyle bir özlemle bekliyorum ki bir an önce gel göbüşüme kollarıma. Sevip okşayayım seni koklayayım doya doya.
herşeyim canımın içi güzel kızımmmmmm,,hala ismine karar veremiyoruz,,alacağımız herşeyde en güzeli olsun diyee hiç bişeyi beğenemiyoruzz,,hiç bişeyi yakıştıramıyorum sana..........bi doğsan bi sağlıkla kavuşsak sana dünyanın en iyi anne-babası olmak için elimizden geleni yapacağız biliyorum......yeter ki sağlıkla gel canımm bebeğimmmmmm
tatlımmmmmm...ırmakçıııııımmmm...geceleri seni hissedebiliyorum 3 gündür. fabrika gibi çalışıyorsun içerde...yaklaşık 3 buçuk ay sonra yanımda olcaksın inşallah.ailemize şen mutluluk getirceksin.seni çok seviyoruz...
canım bebeğim daha cinsiyetini bilmiyorum ama 3 aydır karnımdasın en ufak bir şeyde ağlayasım geliyor bu başlığı görünce bile gözlerim doldu babanla ben 4 gözle gelmeni bekliyoruz günlük yazmaya başladım seni anlatıyorum hafta hafta,baban her sabah işe giderken ve her akşam seni karnımdan öpüyor seni çok seviyoruz
hosgeldin dünyama kaderim hosgeldin...dün minicik kalp atışını duydum..kurban olurum seni veren Rabbime...saglıkla hayırla gelirsin inşallah...minicik melegim..seni cok seviyorum...
kalp atışını duyunca aramıza bir an önce katılmak istediğini anladım.ablan ve abinin haberi olsaydı çok sevinirledi.Ama daha kimseye söylemedik.seni öpüyorum
Merhaba kızım... dün ilk kez avucumun içine attığın o ''pıt'' sesi ile seni hissettim :) Baban da bir merakla koşturdu o kadar dil döktü ama ona selam vermedin :) sürekli adını fısıldadı ''Asya kızım'' dedi ama nafile :) Seni hasretle bekliyoruz kızım... daha 5 ayımız var herkes bu en guzel donem diyor ama ben sabırsızım annecim bir an evvel seni kucağıma almak istiyorum... Sen sağlıkla sıhatle büyü bize gelene kadar olur mu kuzum Seni çok seviyoruz Kızım :)