Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Rabbim sana ilk önce binlerce şükür olsun 1. evliliğimde olmadı bebeğim ama 2.evliliğimde dünyalar kadar sevdim eşimden hamile oldumu duymak anlatılmaz yasanır derler gercekten öyle.okadar çok bekledim ki bi evladımın olamasını ve sonunhda rabbim şükürrr sana .neyse kızıııııııııııımmmmmmmmmmm annen seni çok merakla heyecanla bekliyo anneni ve babanı ne olur yarı yolda bırakma yavrum annecim emi ...seni seviyorummm kızımmm ravzammm....

Bugünlerde kalbin atmaya başlayacak şimdiden senden ayrılma korkusu yasıyorum allah bizi ayırmasın bebişim

sonunda geldin ya bize gösterdin ya o minicik vücudunu o güzel kalbini duydum ya benden mutlusu yok annem iyiki geldin sen gelince hareketlerim değişti sana bişi olcak diye çok dikkatli davranıyorum seni herkes bekliyo baba zaten çok heycanlı ama belli etmiyo babalar öledir belli etmez uzaktan severler allahım seni bize kavuşturduğu için cok mutluyum insallah sorunsuz gelirsin kucağıma yavrum o mis kokunu çekmek istiyorum iiçime seni çok seviyorum bebeğim bizzi fazla bekletme olurmu heycanla seni bekliyoruz annen ve baban

önce güzeller güzeli kızım die severken yakışıklı bi aslan parçası olacağını öğrendik:)annesinin prensi babasının aslan oğlu olacaksın sen her ne kadar beni yatağa mahkum etsende evden değil yataktan dışarı adım attırmasanda geleceğin günü beklemek bütün sıkılmamı ağrılarımı geçiriyor hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum...seni çok seviyorum meleğim prensim aşkım....

Ben sizi bi tane saniyodum bebetolarim meger iki kardeş gelmissiniz beni hayatta sizin kadar mutlu eden hangi insanlar olabilir.. Babanizla beraber gözümüz yollarda..kuzularım benimbekliyorum sizi..kucağım sizin için simsicak.. İyiki varsınız bebetolarim.. İyiki geldiniz..

ben daha bebişimin kalp atışını bile duymadım ya atmiosa diye çok korkuyorum

aynı durumdayız bende duymadım daha aynı korkuyu bende yaşıyorum umarım bizimle birlikte kalırlar

Kızlar bende pazartesi duyacak kalplerini inanın aklım hep onlarda. ( Acaba kalpleri atiyor mu?? Bide bugün biraz kasığım ağrıyor ya ne zor bise bu annelik :))

Kızlar bende pazartesi duyacak kalplerini inanın aklım hep onlarda. ( Acaba kalpleri atiyor mu?? Bide bugün biraz kasığım ağrıyor ya ne zor bise bu annelik :))

hiç sorma şekerim bide idrar yolumda aşırı enfeksiyn cıktı acayıp korkuyrm bı kap tıktıklarını duysaydıum azda olsa rahatlıcaktım

ben daha bebişimin kalp atışını bile duymadım ya atmiosa diye çok korkuyorum

hiç sorma şekerim bide idrar yolumda aşırı enfeksiyn cıktı acayıp korkuyrm bı kap tıktıklarını duysaydıum azda olsa rahatlıcaktım

Ne zaman gidiyosun doktora? İns duyarız keseleri oluşturan Rabbim kalbini de attırır dimi:) gecmis olsun bu arada enfeksiyon tehlikeli dikkat et kendine ayaklarini sıcak tut

Ne zaman gidiyosun doktora? İns duyarız keseleri oluşturan Rabbim kalbini de attırır dimi:) gecmis olsun bu arada enfeksiyon tehlikeli dikkat et kendine ayaklarini sıcak tut

ilac içiorum felaket sökio intihap korkutuo beni buda işte inş. rabbim duyururu o güzel sesi bize ya stresde uyuyamıorum walla

canım annesinin güzeli seni cok merak ediyorum sen herseye degersin seni çok seviyorum tatlım. rabbim hamile olan herkeze cok yardım etsin isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın...

seni çok ama çok merak ediyorum ravza esmam ve yıllardır hasretle bekledim kızım seni çok seviyorum kızımmmmmmmmmsenin her hareketini hissettikçe bana o kadar mutluluk veriyosun ki anlatamam yaa..

aşkımmm kalbime hoşgeldinn,2 senedir beni çok uğrastırdın ama hiç beklemediğim bi anda geldin,haftaya inşallah kalbini duyucaz,günler gecmek bilmiyor,lütfen biraz çabuk büyü annen çoookkk sabırsız,seni çokk seviyorum meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…