Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

canım bebeğim.. seni çok bekledik, çok sabrettik...
bize üzmeden geldin benim güzel yavrum. bir an önce zaman geçse, gelsen aramıza. alsak seni kollarımıza koklasak...
bi de biliyorum senin suçun değil ama mideme çok yüklenmezsen sevinirim.. mide bulantıları beni mahvediyor

Daha miniciksin..hücremsin benim.. Içimde her gecen gün büyüyecek bi mucizesin..dün aldıgımız bi haberdin..evimize neşe getirdin daha sen gelmeden varlın bile yetti.hem öyle bi zamanda geldin ki baska hic bişey yerini tutamaz .. Seni seviyoruz miniğim...

ben dört aylık hamileyim ama onun varlığını hissetmeye okadar alıştımki her aldığım nefeste ya ona bişey olursa diye düşünmeden yapamıyorum ve halen bunun cevabını kendime veremedim.. sürekli kusuyorum midem yanıyo başım arıyo sürekli serum ilaç ama ben ona kızmaya hiç kıyamıyorum.. tek söylediğim ben kötü olayım o iyi olsunda geçer yada alışırım.. bebeğim seni çok seviyorum varlığını öğrendiğim ilk günden itibaren çok seviyorum.. sen iyi ol ben seni hep koruycam.. hep çok sevicem...

ALLAHIMIN bana hediyyesisin sen dualarimla verdi seni bana cok shukur.. hayirli, iyi huylu bir evlat ol saglikli ol RABBIMIZI sev... baban ve ben seni cok seviyoruz ve sabirsizlikla bekliyoruz ama vaktinde gel iyice gelish sonra 9 ay doldugunda gel ...

canım kızım benimle birlikte üzüldüğünü hissedince kahroluyorum kimseyi affetmek içiden gelmiyor...haketmediğimiz şeyler yaşıyoruz ...ama ALLAH bizim yanımızdadır meleğim bana hep tutun sakın bırakma...

dün varlığını öğrendim bebeğim..
ama tuhaftır ki hakkında başka hiçbir şey bilmiyorum.
tek isteğim seni bir an önce hissedebilmek

her gün seni ultrason görüntünü seviyorum.her baktığımda gözlerim doluyor.şu an kiraz gibisin ve kiraz gibi bir o kadar tatlısındır eminim.daha 7 ay var hem bir korku var içimde hem de mutluluk patlaması.annen tuhaf yani bebeğim:) allah seni bana verdi süpriz geldin çok da güzel oldu...nerden bilirdim grip için dra giderken seni öğreneceğimi:)) göbüşümde iyi büyü :))

sen anneni bu kadar beklettin ya annen bak seni neapıyor o totondan ısırmıyorrr muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…