Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

cnm sen keseyı gordunmu ben adet gunu betam 166,16 cıktı suan 4 gün geçti tekrar baktırmadım dr haftaya c.tesi gideceğim ama :26:

canım ben sadece kan verdim aile hekimine gittim kan sonuçlarım güzel çıktı bi tek folik asit verdiler ama bana şey demişti 8 hafta olmadan kalp atışını duyamazsın ultrasonda görülmez vajinal ultrason yaparlar oda ilk gebelikte doğru bir şey değil sabret dedi.şimdi işte kasımın 11 inde gideyim diyorum.sen cumartesi ultrasonamı gireceksin?

ben seni çok merak ediyorum bebeğim seni elime sağ salim almak için dualar ediyorum baban ve ben seni çokkk seviyoruz. umutla ve sabırla bekliyoruz o mutlu kavuşmayı.
(annen ve baban )

Bebeğim, göbüşüme hoş geldin. seni; umutla, sabırla, mutlulukla, senin şimdiden yarattığın güzel dünyamızda, babacığınla birlikte bekliyoruz..Artık hayatımız 3 ümüz üzerine kuruluyo..:118: sağ salim vaktinde gel olur mu güzel bebeğim?

Allahımdan tek dileğim bu.. seni çok seviyoruz..
Annen aman allahım anne de mi oldum ben?

Canım daha seni öğrenemedim bile benle olduğunu ama sanki ordasın gibi kardeşinle seni dört gözle bekliyoruz. Ablanı üzme bu sefer:)))

bebeğimmm babana takılma bizi üzme sakın olur mu? sıkıca tutun hayata canımın içi.. ben şimdiden alıştım sana.. sen içimdesin canımdasın, canımdansın..

Yaklaşık 1 seneyi geçkin bir süredir hamile kalabilmek için uğraşıyorduk. Artık ümidimizi yitirmiş ve tüp bebek veya aşılama gibi yöntemler düşünmeye başlamıştık ki internette forumlara bakarken Preset diye bir jelin hareketi yavaş spermleri hedefine ulaştırdığını okudum. Hemen eşimle internetten 1 tüp sipariş ettik. Yanında ovulasyon dönemi testleri de geldi. Sadece 1 kez kullandık ve tam ovulasyon gününe denk getirdik. Zaten öyle etkili oluyormuş. Hatta eşim çok hastaydı (grip), günü kaçırmamak için zor da olsa ilişkiye girdik ve inanılmaz ama gerçek ; sadece bir denemeyle hamile kaldım. Şu anda 1 aylık hamileyim Kan Değeri 312 çıktı. Reklam falan yapmıyoruz, burada bizim gibi ümidini kesmiş veya kesmek üzerinde olan kardeşlerimiz birde bunu denesinler. Hatta bir ara doktora gözükmüştü eşim, doktor kendiliğinden gebelik için doğru zamanda ilişkiye girin demişti. Yani demek istediğim doktorlara da inanın ve dediklerini uygulayın. İster denk gelmiş deyin, ister şans deyin ama şu anda eşimde bende bulutların üzerindeyiz. Allah herkese nasip etsin, derdini veren Allah dermanını da mutlaka veriyor.

bebeğim dört gözle seni bekliyoruz hergün dua ediyorum seni sağ salim kucağımıza almak için rabbim seni korusun ona emanetsin..bu arada baban benden sabırsız hadi gel artık diyip duruyor duyuyosundur eminim ama sen ona aldırma vaktini doldurmadan gelme annecim beni istediğin kadar tekmeleyebilirsin :)

ufak bi korku yaşattın ama bir hafta sonra kalp atışını duydum dünyalar benim oldu.:)) seni seviyorum sakın beni bırakıp gitme bebişim...

ben de hamileyim.. yehhuuuu çook mutluyum Allahım sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder inşallah :) küçük mucizem

http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...r-misiniz.html (hamile bayanlar lütfen bakar mısınız) (hamile bayanlar lütfen bakar mısınız) (hamile bayanlar lütfen bakar mısınız) (hamile bayanlar lütfen bakar mısınız)

Bir arkadaş 40 hamileye birer tane ayetel kürsi okutuyormuş ama hamile arkadaş fazla bulamamış okuyacak olanlar bu topiğe yazabilirler mi lütfen 11 eksiği kalmış yardım edin de arkadaşın duasını tamamlayalım kızlar.

Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…